Přejít na výpis diskuzí
Skvělé video připomíná Zaklínače 2 na X360 a PC verzi 2.0
15.8.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Jednička dohraná 2x, ale dvojce pořád nemůžu přijít na chuť...výprava, příběh, grafika, všechno super, ale zbytek aspektů hry mě vyloženě štve...ze začátku jsem si myslel že to snad ani není možné hrát (pasáže s drakem, soubojový systém, ??způsob páky??, pití lektvarů jedině při meditaci??)...prostě mě to nebaví hrát...A to jsem co se týče her hodně tolerantní...Nevím, třeba takové Dragon Age 2 jsem dohrál 3x. Asi mam prostě jenom uplně jinej vkus než ostatní, ale při tom bych strašně rád, aby se mi Witcher 2 líbil :(
-
-
Tak ono co se libi vetsine, nemusi vzdycky znamenat ze se musi (nebo sednout) vsem ze, me treba nevzalo z nedavny doby z podobnych duvodu TW2.
-
-
Legendarni knizni predloha a vyborne pokracovani uz tak dobreho prvniho dilu....chlapci z polska do toho vlozili svuj um a hlavne srdce drzim jim palce do budoucna
-
já bych k tomu dal spíš tenhle song.
http://www.youtube.com/watch?v=kTIyiZPyXzQ -
Dokonalá hra ve všech směrech. Kdo nehrál ať si nafackuje. Nebo ne už jenom to že ji nehrál je dostatečný trest *4*
-
kurňa, já si tu hru snad koupím už teď, přestože na ní nebudu mít ani trochu čas *14*
-
-
tak šupky na mmoboost, je tam momentálně v akci za krásných 270,- kč ve steam verzi, české titulky se dají ve hře navolit, někoho by mohla jen zamrzet absence polského dabingu, ale angličtina tam je, doufám že tím neporušuju pravidla, pokud ano tak se redakci omlouvám, ale doufal jsem že takhle si hru pořídí i ti méně majetní
-
-
Díky za tip, tohle nešlo nekoupit *4*
-
stránky na mě nepůsobí důvěryhodně, ale děkuji
-
-
Aktivaci přes Steam vyžadují krabicovky určené pro ruský trh, čili se jedná jednoznačně o tzv. šedý dovoz. Zdroje těchto klíčů bývají pochybné, v lepším případě může být hra odebrána z tvého Steam účtu.
-
-
Pokud by to bylo určené jen pro ruský trh, tak by sám steam aktivaci nedovolil z důvodu regionálního omezení, nebo ne? Když bych si hru v rusku koupil fyzicky a aktivoval si ji pak u nás doma, jaký by v tom byl rozdíl ?
-
-
-
-
Do it. You know you want to.
-
-
Myslím si,že ta verze 2.0 bude něco jak v prvním Zaklínačovi když vydali rozšířenou edici,v té bylo hodně změn. *3*
-
-
Vskutku se to jeví logicky. Byl bych rád, kdyby pokračovali v optimizaci, neboť se bojím, že Lenovo Ideapad Y570 Zaklínače 2 nepřekousne...
Jo a kdo chce koupit, tak tady je Steam klíč za méně než 400Kč.
http://www.g2play.net/store/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Steam-Key.html
Ale bacha, je to bez češtiny, takže pokud hru bez češtiny psychycky neunesete, tak ruce pryč. -
-
K Z2 jsem se dostal teprve nyni a ceka na disku. Nicmene po teto zprave pockam na zmineny update s cim vsim prijde.
-
Y560 zvládá Zaklínače 2 bez ubersamplingu na max... tak proč ty obavy? x)
-
-
Protože jsem to nevěděl. Díky za informaci. *3*
-
-
Škoda,před pár dny jsem to koupil za plnou palbu,mimochodem čestina jede na steam verzi vpohodě jen ji najít:-)
-
-
-
Pevne doufam, ze tvurci prihrajou nejaky kvalitni rozsireni pribehu. Ono by tomu nasvedcoval i fakt, ze na oficialnich strankach byla pred pul rokem mezi hlavnima postavama jeste jedna prazdna kolonka... Yen? *14* .. ale to se v tom asi moc stouram. *1*
-
Proste perfektni song a k tomu luxusni video *14*
-
hej, včera jsem to projel a hned bych do toho šel znovu!!!! jedna z nejlepších her co kdy hrál....
-
-
Jestly jsi nikdy nehrál jeničku, tak je nejvyšší čas... *3*
-
-
já hrál jedničku - jednou... dokonce mám rozečtenou i první knížku (už 3 měsíce *2*)
-
-
-
Riverside je skvelá poľská kapela a táto pesnička sa výborne hodí ku Zaklínačovi 2.. no som veľmi zvedavý, čo to ide byť tá PC verzia 2.0