Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra vyzera naozaj skvelo a rozhodne ma potencial ale dat 2hodinam hratelnosti 8/10 mi pride ako recenzovat predlzenu demoverziu. Ktovie ako by obstala keby nebola ceska.
    • kubi-wan
      Tak dvě hodiny jsou tak základ, když to chceš proletět. Já si třeba dávám načas, každou lokaci důkladně zkoumám a snažim se objevovat jak různý zákoutí, tak třeba místa, co se zdaj být nedostupný, ale já se tam prostě musim zkusit dostat. Nehledě na fakt, že se ve hře zachraňujou ještě pidižvíci v klecích, ke kterým se ale ke všem na první průchod bez všech schopností nedá dostat.
      Já se zkrátka snažim vyždímat z tý hry co to jde, užít si to hopsání všude možně, protože... kdy zase přijde jí podobná? Za to, co mi hra nabídla, mi její cena přijde naprosto přiměřená.
      • bukrr
        Ámen. Koupil jsem za 10e a strávil jsem v ní kolem 5-6 hodin, právě prozkoumáváním lokací.
  • kubi-wan
    Hru jsem koupil hned v den, co vyšla a vůbec nelituju! Je to čirá esence lineárních plošinovek z dob dávných, hratelnostně fakt vyladěná a hlavně svýma jednoduchýma pravidlama zábavná! Grafika mi přijde pro tenhle druh hry naprosto dostačující. Škoda jen, že je tak krátká, protože po jejím dohrání ve vás zanechá pocit "chci víc!"
    Prostě se mi přesně trefila do vkusu, což třeba zmiňovaná Yooka-Laylee kvůli svý rozmělněnosti herní náplně úplně ne.
    Víc takových her jako Skylar & Plux!
    • jako nejvíc mě an tom překvapilo že je to vytvořený jen skupinou študáků ze švédska
  • bukrr
    Jednoduchost a jednohubka to vystihuje skvěle. Strašně fajn se hraje a vypadá. Jen jakási chemie chyběla mezi hlavními postavami. Skylar pomalu nemluví a prostor na hlášky má jen Plux (technická, Plux je holub). Osobně jsem hru dojel za cca 2 hodinky, plus nějaký čas navíc strávený hledáním klícek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit