Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Perte mi to rovnou do žíly!
  • Skyrim bude v remastrech vychazet snad jeste za dvacet let. To je strasny, jak ho Bethesda zdime. Pritom je to takova nudna sra*ka s trapnym generickym lore..
  • flash789
    Kdyz vidim jak tam ten blb mava tema ovladacema tak bych zvracel.
  • Jediný důvod proč je to na switchi je beztak ten, že se Bethesda pořád snaží na skyrimu vydělat co nejvíc, než do světa vypustí další brak.
    • Jack1947
      Tak stále to ještě lidi nehráli, takže se rejžovat velkým rejžákem dá.
    • flash789
      Oni se snazi vydelat penize? To si teda dovolily dost :)
      • Veskoslav
        Na 6 let staré hře? Jo, to je prasárna Flashi a je jedno, jak si to obhájíš. Protože jak znám Nintendo, tak to bude mít cenovku 49 nebo 59 euro/dollarů.
        • jamar28
          A všichni si to přece musí povinně koupit. Fakt prasárna.
        • flash789
          Jo jsou to prasaci, proto dali vsem co meli puvodni verzi na PC remaster Skyrimu zadarmo:)

          hlavne ze se zase sije do bethesdy, ale to ze treba rockstar vydal GTA 5 po peti letech na PS4 za 1999 kc nikomu nevadi:)
          • A ty ses tady vzal odkud? Z budoucnosti? GTA V vyšlo 2013, pokud dobře počítám a remaster na (tehdejší next-gen) vyšel 2014. Skyrim vyšel 2011, remaster po těch tvejch pěti letech a tak cenovka je fakt hroznej poděl.
          • Asharak
            Omyl. Bethesda bude jedna z největších a lepších herních firem na trhu. Tento rok určitě. Ale ždímat Skyrim je od nich prasárna ať si to obhájit chceš nebo nechceš. Legendary Edice jim ale chválím. I když za 300,- je furt jen přes slevové akce.
            A ne. Každý kdo něco po letech vyydá a chce za to pálku je většinou taky sr*č.

            Jen tohle zas tak žhavé není, ale po tom co se zas snaží vydělat na modech to jen víc zvětšuje nechuť k jejich přístupu ke Skyrimu. Vělké příběhové DLC bych klidně vychválil. Ale muselo by stát za to. (to aby se neřeklo že jen náhodně hatuju oblíbenou hru)
          • Veskoslav
            I když jsem vzal nejdražší obchod u nás, tak jsem nikde nenašel za 1999 Kč. I na PS store je 1799 před slevou. Můžeš mi říct, kde jsi těch 1999 kč vzal? Nebo sis to jako obvykle vycucal z prstu? A ano, jeden z důvodů, proč jsem si nepořídil a nepořídím GTA V. Vysoká cena, která neodpovídá stáří na pc.

            I když vidím, že ty a Jamar pomalu "tečete" a divíte se u toho, proč je někdo naštvaný na další pseudoplacené blbosti (módy) do hry, tak nemá cenu cokoliv s Vámi dvěma řešit.
            • jamar28
              slap: Ne, tvoje sofistikovaná analýza, která ti určitě dala hodně zabrat, do toho bohužel moc světla nevnesla. *2*
            • To "neco vydat" znamena nedelat nic a jen sbirat penize od lidi za praci druhych. Uz to pobiras hlavo ?
            • jamar28
              Já z ničeho neteču, jen nepobírám, jak někdo může být naštvaný a nadávat, že nějaká firma si dovolila něco vydat a chtít za to peníze. Si to nekupuj a máš to. *3*
            • flash789
              Budu s tebou mit kralovskou trpelivost. Skyrim pro Switch 1799 (treba) kc pri vydani, GTA 5 pro PS4 1999 kc pri vydani. Jestli nevydis spojitost tak uz nevim co ti mam rict.
              Jo, prodavac her neni zadna slava, ale lepsi nez x dalsich povolani, Delam to od roku 2000 a jsem celkem spokojenej:) A tvoje predstava prodavace her je vic nez usmevna, vyzaduje to vic nez si myslis, teda pokud clovek pracuje nekde kde se po nem vyzaduje vic nez dobry den a dekujeme. jsme taky bazar, servis, zasilkova sluzba. A ver nebo ne, musis mit pomerne obsahly znalosti napric platformama, cenama aukra, oficialni distribuce, vsech vetsich ceskych prodejcu a webu, technicke znalosti konzoli, prislusenstvi a pc komponentu. A to je jen zlomek.
              za ty leta co to delam jsme tam meli brigadniku kteri si to predstavovali jako ty mraky, velmi rychle vystrizliveli a byli radi ze jim nekdo poradi a to samozrejme napred byl kazdy ten nejvetsi odbornik pres hry. :)
            • Veskoslav
              To víš Flashi. Nevím, co jsi čekal za odpověď, když pokaždé, když se rozebírá cena, napíšeš vždy tu samou dokola se opakující kravinu. A to, že jsem "vytáhl" to, že jsi prodavač? Není to podřadná práce, to nikdy nechci tvrdit, ale ty jsi to pojal jako něco, že víš supertajná tajemství, což působí trochu legračně. Asi jako kdybych já tvrdil, že díky mě moje domovská firma vydělává miliardy, protože jsem udělal pár desítek analýz. ¨

              Působí to naprosto stejně jako když LV tvrdí, jak mu rukama prošly desítky graf. karet. Aby ne, když pracuje v něčem jako Electroworld. A stejně to působí, když jsi řekl, že ty to víš, protože děláš v obchodě s hrami. To je ta samá záruka jako že pracovník v Mekáči ví ceny, co má na jídeláku. Nikdo jej za to nepochválí, je to jeho práce.
            • flash789
              promin ale ty jsi opravdu kretenn :)
            • Veskoslav
              Nikoho nezajímá den vydání proboha, Diablo II se taky prodávalo za 1799 Kč v den vydání, Starcraft I za 1699 a Warcraft 3 1599 Kč. A?....Ty jsi naprosto nepochopopil o čem to je. Ta hra by měla stát 20 éček maximálně na Switchi, což rozhodně stát nebude. Raději jdi zase mávat dopravní značkou s holčičkami v sukýnkách. To asi chápeš. A to, že děláš v obchodě s hrami. To fakt není nic k chlubení být ve 40 prodavačem v herním shopě. Jako brigádu ve 20 bych ti to záviděl. Ale takto? Nevím, proč to píšeš, každý si to může najít pomocí Google a tomu budu věřit více než obyčejnému prodavači. Jo kdyby jsi byl jeden z distributorů, co má toto na starost, to je jiná. Tam už se člověk dostane k zajímavým informacím.
            • flash789
              momentalni doporucena cena GTA 5 pro ps4 je 1299 kc. 1999 korun byla doporucena v dobe vydani. Delam v obchode s hrama, tak bych to snad mohl vedet ne? Rozumbrado..Samo kazdej si to pak prodava dle sveho..doporucena je primo od distributora.
  • Nejlepší je ta hudba, která je prakticky k nerozeznání od reklamy na Coca Colu, která mě na games otravuje už asi týden.

    Hezky to ukazuje, jak se to vyvíjí s Bethesdou jako megakorporací...
    • Přesně, a ten Link tý původní hře taky vysloveně chyběl... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit