Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do dneška jsem úplně nepochopil, co tam dělá ta pěkná blondýnka. Vždycky řekne pár vět a tím to hasne a pak se x minut směje do kamery. Jako ozdoba možná dobrý, ale místo toho bych možná bral méně "showmanství" a více recenzí.

V tom mi příjde gamepage lepší. Tam mají samozřejmě taky pěkné "redaktorky", ale občas dokonce aspoň čtou nějakou tu recenzi, jakože je jinak naprosto jasný, že to nejsou pařanky a nikdy nebudou. I když nevím, jak je to v posledních dílech GP, které jsem neviděl.

Já bych prostě ocenil využít maximum času na recenze apod. a scénky zcela vynechal.
    • blahorodie
      Mozno je dobra v inych veciach mimo kameru.
      Ved tak cudne sa furt usmieva ,ako keby videla prirozeni Schwancerberga *8*
      • Co vím, tak Bětka krom moderování také občas něco zrecenzuje. Nehledě na to, že už v roce 2004 psala jako externistka v časopisu GameStar.
  • nič si z toho nerobte..ja si to rád pozriem ..a čo sa mi nepáči-nieje podla môjho gusta -tak existuje predsa rýchly posuv..:) *5*
  • Kedy mu uz ta blondika urobi dobre ? *1*
  • se na nem treba daji krajet brambory a neebo si na nej muzes polozit vazičku s kytičkou jo uzitecnej darek doufam ze vyhraju
  • "...a tři z vás dostanou jako dárek Xbox 360" No, to jo, zvlášť když za rok, za dva přijde Xbox 720 a zvlášť když jsou konzole takový šunty... Dárek *15*
    • Erien
      Ale pořád to stojí kolem 4 tisíc, tak to můžeš prodat a vyděláš peníze.
  • co furt remcate nic se vam nelibi *12*
  • hmm...upadá to, upadá...

5 minút recenziu na stupídnu 3DS hru, 4 minúty hlasovanie za hru roka 2011 v marci
    + ešte jedna neobjektívna recenzia na Amalur....už len tá grafika pri rozhovoroch....nemám nič proti vyššiemu hodnoteniu, ale tá hra má mínusov ako h.vno múch....

Na čo tam vôbec sú moderátori? Jeden diel Score Live mal viac Tukanovho šoumenstva a vtipu ako tento natiahnutý herný kabaret.

definitívne nepozerám...málo recenzií, nulová zábavnosť
    • Právě naopak, pro mě konečně první rozumná recenze na Amalur, tu osmičku si to rozhodně zaslouží. To co v jiných recenzích Amaluru vyčítají, se ve Skyrimu a nejen tam naprosto přehlíželo, tak kde to jsme.
    • Recenze na 3DS hru nemůže mít pět minut, protože tam žádná recenze na 3DS hru není :) Jinak stěžovat si na málo recenzí... hele, když ty hry nějak nejsou, tak mají dělat víc recenzí z čeho? Traktor Zetor 2? Modern Warfare 5? Mně se naopak líbilo, jak o prázdninách, kdy je také málo her, uváděli speciální okénka, taky se mi líbí, že dávají sem tam prostor indie hrám, naštěstí těm lepším. Jinak kvalita pořadu je určitě proměnlivá, to ne že ne, ale že bych na něj zanevřel proto, že nejsou hry, to fakt ne... *8*
    • To neni replayem, ale hernim prumyslem.
  • MidnighT91
    Jestli Spitfire uslyším ještě jednou tak někoho zabiju... Btw v 1:30 ve znělce je záběr se zaklínačem jak ladně tancuje mezi nepřátelama a jednoho po druhém je vraždí. Co je to za video? dvojku jsem dohral 2x ale tenhle filmeček jsem nějak nezaznamenal, hoďte sem někdo odkaz na celé video...
    • Jazz
      jestlY *16*
    • http://www.youtube.com/watch?v=xvZJ5l7VHoo
  • Ty jo boj s kopím bych do Skyrimu bral *4*
    • ten boj na koni byl taky hodne v poho
      • Boj na koni by jistě byl pěkný... Otázkou jestli to nebylo pak trošku easy. Přece jenom AI je na standardní úrovni...
        • Lawliet
          mm aspon by byl důvod ho kupovat při tom rychlým cestování..
      • Ringwraith
        Doufejte v mody.

Připomíná mi to jeden obrázek, co jsem viděl. Prostě napůl plná sklenička vody a popisky jak to kdo vidí.
        Optimista - napůl plná.
        Pesimista - napůl prázdná.
        Bethesda - dolijte si druhou půlku sami.

Pak tam byli i další herní studia atd. a bylo to docela vtipné a trefné.
        Bohužel teď ten obrázek nemůžu najít.
        • http://images.lazygamer.net/2012/01/Water.png
          • To s tím Howardem je good! *1*
  • Ty woe, co to je za trapný začátek? Já myslel, že tohle se už praktikuje jen ve stupidních amerických show, aby diváci začali jásat pokaždé, kdy moderátor či dramaturg dá znamení... *11*

No dál jsem se radši nedíval, ostatně jako každý týden. *5*
    • Hele, jak ty vlastně stíháš každý týden / den / měsíc obepsat fóra všech pořadů / časopisů / filmů, které nesleduješ / nečteš / nejdeš na ně, abys to všem sdělil? Asi musíš psát fakt rychle a bejt děsně dobrej v internetování, máš můj obdiv! Hlavně dík za info, normálně jsou diskuse trapný, píšou do nich lidi, co mají o věc nějaký zájem a je hrozně osvěžující přečíst si konečně podnětný příspěvek od člověka, kterého ten který fenomén absolutně nezajímá... *7*
      • Lawliet
        přesně....... a ještě bych dodal že zrovna TY znáš význam slova TRAPNÝ neboli každý tvůj POST je bez špetky kvality jakéhokoliv druhu *10*
      • Je bez prace, v zadny skole ho nechteji, bydli u mamy, ktera ho zivi a stale mu plati pripojeni k internetu?
        • Alebo neni trapny chuj ako ty, a povie pravdu *12*
        • Ringwraith
          A nebo prostě ví, že se tady Re-Play objeví někdy přes víkend a tak to jednou za čas čekne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit