Sledujte Fight Club #554 o Elden Ringu a soulsovkách
-
Ok, musim si dopredu urobiť alibi tak prezentujem že text nišie obsahuje moje osobne nazory, nechce sa mi furt vypisovať že ja a podla mna atd... a bude obsahovat SPOILERY z DS III.
Fightclubik celkom v pohodičke ale tie rozsiahle polemiky o tom, že by sa to mohlo volať DS 4 a dookola vyplakavanie o tom že to ma spoločne prvky, pripadne reskiny atd.... ako Pavel, nehnevaj sa na mna; ale fakt som mal pocit, že si celkom odbornik na soulsovky a maš trocha prehlad. Doštuduj si lore alebo skus trocha zapremyšlať. Iste Fromsoftvare mohli urobiť hociaku hru, no ja som brutalne rad že sa rozhodli pre Elder Ring v podobe a myšlienke ako sa rozhodli a ja ti teraz vysvetlim prečo; a to si mal vysvetlit aj ludom vo fightclube. Miesto dookola polemizovaniami že bububu prečo je to tak podobne. Dark Souls skončil a svojim spôsobom cely zmysel tvojho snaženia bolo zachraniť svet ktory nešlo zachraniť a v DLCčkach si aktivne vytvoril novy svet. NOVY VESMIR. Cele tvoje snaženie sa odzrkadlilo v tom, že si dal možnosť vzniknuť niečomu novemu; schovanemu v mrtvom svete Dark Souls III. Ja ako ťažky fanušim som z toho brutalne napichany, pretože som si vždy hrozne prial aby na to naviazali a ukazali mi novy svet za ktory som v tej hre bojoval. Ty nemusiš, ale prečo pre chromeho Anriho teraz nadtym vyplakavaš? Nie, vytvoril si novy svet s novymi zakonitostami; preto sa to nemôže volať Dark Souls 4. Preto je to zas RPG a preto su tam kludne opodstatnene aj podobnosti. Ešte aj ta firekkeperka v jednom z koncov rozpravala o tom že "But one day, tiny flames will dance across the darkness. Like embers, linked by lords past." ...... A ako sa asi začinal uplne prvy trailer na Elder Ring? Viem že toto niesu jednoduche hry pre jednoduchych ludi ale važne.... keep it cool.... žiš