Přejít na výpis diskuzí
Sledujte kompletní E3 2012 demo Dead Space 3
16.6.2012 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
To je právě to.....hry jdou dopředu ...ale proč proboha když už jsou kvalitní....já když si chci zahrát hru tak spoléhám na to že všechny její díly budou mít co nejvíce společného ....pokud chtějí autoří něco nového tak aď to proboha předvedou na nových tytulech!...proč kazit dobré a osvědčené...EA si zakládá na blýzký zánik.....tímto způsobem "vylepšení" už potopil Battlefield, Crysis, Dragon Age a mnoho dalších ....následuje Dead Space a Mirrors Edge!.....R.I.P. kvalitní hry! *13* *13* *13*
-
-
Super názor, teď jen vypilovat pravopis *12*
-
-
Ten chlápek mluvil velmi přesvědčivě.. co říkate dáme mu šanci? *15* Dead Space mě ještě nezklamalo *1*
-
no mne sa to prostredie páči..momentálne hrám 2x dvojku...a je to paráda,aj multiplaer som skúsil a je to celkom chytlavé *4* ,coop ma vôbec nezaujíma -budem to hrať sám -v noci pri svetle malej usb lampičky *5* a hlavne na najťažšej úrovni a na pc-lebo až vtedy je to podla mna ten pravý zážitok ked nemáte dostatok munície ani lekárničiek-vtedy sa dostavý tá atmosféra čo ma pri tom tak drží!...nie ako z tohoto videa vidno ako sa plytvá muníciou...tolko nábojov som neminul v dvojke hádam do polky hry *1* ..ja osobne si ju kúpim a teším sa ...mna zatial 1a 2ka nesklamali-príbehovo-atmosférou ani grafikou *5*
-
ten druhy partak to tam bude furt nebo je to coop
-
jeden z herních mechanismů, který na DeadSpacu NENÁVIDÍM je zpomalování Isaca, podle toho kolik má zdraví, to je tak debilní, fakt to úplně nenávidím, a je to tam zase!
-
Tak obviously skriptované a umělé scény se šplháním z padajících vlaků jsou klišé už od druhýho uncharted... to si vážně autoři myslí, že se u tohohle bude ještě někdo klepat?
-
-
oni si to nemyslia, oni to vedia... toto je presne to čo mainstream chce, pretože je to hrozne cool a in. Napokon väčšina z nich ani nevie čo to ten script vlastne je.
-
-
pamatuju na scénu z mafie kde Tom přelézal ze střechy paneláku na kostel po položeném žebříku. U té jsem měl nervy v kýblu dvacetkrát více než u téhle rádobyhusťárny... *11*
-
-
-
KOnečně zase nějaký pořádnější CO-OP. Her, kde se dá projít ve dvou singl celý v tomhle žánru moc není. Pokud to bude propracované i jako singl i jako CO-OP, tak do toho půjdu moc rád.
-
Me by ani nevadilo to, ze to neni horror, protoze uz dvojka nebyla moc strasidelna. Coop je taky docela v klidu, ale co mi vadi je to, ze je to na planete... Zaprve se to jmenuje Dead SPACE, a ne Dead Planet, zadruhe tam tim padem nebude pohyb v nulove gravitaci, a za treti tam ocividne nebudou casti bez kysliku...vzhledem k tomu, ze i venku muzou normalne dychat.
-
-
Myslim, že tam něco bude a hra se taky neodehrává výhradně pouze na té planětě...
http://www.ea.com/dead-space-3/images/hostile-environment-2
Koukám informace mají všude strohé a vlastně pokud to bude převážně na planetě, to všechno mi tam bude chybět hodně moc. Stav beztíže a ty utlumené zvuky ve vakuu, pro mne jedny z hlavních pilířů Dead Space. -
-
Utlumené zvuky ve vákuu...
-
-
-
Mam celkem strach co z toho bude na jednicce a dvojce se mi strasne libilo ze Isaacova mysl byla tak hodne ovlivnena markerem ze spoustu lidi tvrdilo ze se to deje jen v jeho hlave a tak a vubec prizraky a hlasy atd. Isaac jako psychous se mi libil vice to mi ais bude dost chybet a myslim si ze diky coopu a vubec novemu hrdinovy to nebude ono a moc tech psycho momentu se nedockame skoda :/
-
No ty zvuky zraní jsou jak kuličovka a je pravda že už to jako dead space moc nevypadá. Ale věřím ž ot obude dobré. :-)
-
-
zraní-zrbaní sorry chyba :D
-