Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první záběry z alfa verze Arma 3
5.3.2013 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Taky se mi asi na patnactej pokus podarilo koupit armu 3 na store.bistudio.com. Zajem byl asi slusny
http://www.bistudio.com/english/home/news/company/361-update-regarding-storebistudiocom-a-arma-3-steam-key-distribution -
-
jo, řachlo jim to včera aspoň dvakrát
-
To akože si kúpiš za 25€ a máš potom za tú istú cenu aj full hru keď vyjde? Alebo si musíš full znovu kúpiť?...
-
-
Koupíš si za 25€ Alpha verzi, pak si koupíš za 26€ Beta verzí, Pak si koupíš za 27€ "plnou hru" a pak to začne. Budeš si kupovat DLC na vozidla vybavení atd..
- Když si to koupíš tak máš logicky pak plnou hru zdarma. Několik jsem to viděl i napsané,že to tak je. To jako když podpoříš hru na kickstarteru. Taky máš často přístup do Alha verze a pak hru zdarma. -
-
jj, jediná věc co není v ceně jsou budoucí DLC (pokud si člověk nekoupí přímo u nich Supporter Edition)
-
-
A pokud vubec nejaka DLC budou, ale doufam ze jo, protoze tuhle edici jsem si koupil :)
-
-
Jenom pripominka, ze neplati pro standalone expansion jako byl treba OA(nepocita se jako DLC).
-
-
-
Ešte raz tak nejak ako počítam tak počítam ale je to 25+26+27=78€ a na Steame je za Arma 3 Alpha 24,99€ a verzia Arma 3: Digital Deluxe Edition 39,99€. Tak to sa mi jaksi taksi moc nevyplatí !!! alebo som to zle pochopil???
-
-
Boze nekteri tady maji dlouhe vedeni, tak znova. Ted zaplatis pouze 25€ a za to ziskas pristup do alfy, pozdeji do bety a samozrejme ziskas i finalni hru! A tim i usetris, protoze jakmile hra vyjde, bude cena 45€. Ja myslim, ze tady je to uvedeno celkem jasne.
http://www.arma3.com/buy
-
-
Je to napsane jak na Steamu tak na strankach Bohemia. Neplet'me si Bohemia Interactive s EA ;-)
-
-
JJ jakmile vyjde finalni verze tak ji samozrejme dostanes - nic dalsiho platit nebudes.
To je prave vyhoda tohoto "predzakoupeni". Krom toho, ze ziskas pristup do Alfy, muzes i konecnou hru ziskat se slevou.
-
-
-
je to parádni už se těším
-
Na tom ostrově se bude pěkně debilně jezdit s těžkou technikou. Vidím to na lehké, opancéřované vozidla. S vrtulníkem to vidím bledě, věčně jsem letěl do pekla.
-
-
ten ostrov z alfy neni ten hlavni ostrov, ale jen nejaky maly sousedici
-
-
Tak koupeno. Hra se samo detekovala na very high,ale to sem mel 20 FPS, takze jsem snizoval AA z 8x na 2x a dalsi veci. Zatim to ale vypada zajimave a 25 EUR za alfu,ktera prez betu projde az do full verze,to mi prijde jako dobra cena.
-
-
a pc ?
-
-
nevypadá to pořád stejně?
-
-
Hlavně aby se to stejně nesekalo *3*
-
Jo porad je to samej vojak a stromy a domy a voda a silnice.... *1*
-
-
česká hra a zase marně hledám češtinu.snad ji potom přidají.
-
-
Bob se zapomněl přihlásit?
-
-
Ta hra vyzera hovadsky dobre, prezrel som zatial vysetky dostupne video prezentacie, a ak to nebude bugfest, tak to bude maso.
Hovadiny ako codka, crysisky a pod ma nechavaju chladnym, ale toto, hmmmm. -
-
zatím každý díl army byl bugfest... proč by to mělo být teď jinak? BiS si vždycky ukousne větší sousto, než které zvládne pozřít. Až tohle budete číst, tak zkuste být trošku objektivní a přiznat realitu...
-
-
Tohle nemá smysl popírat, i když je člověk fanda sebevětší.
Po vyzkoušení alfy ale řeknu jen toliko - Arma 3 je už v Alfě zhruba na stejné (trošku horší) úrovni, na jaké je Arma2 po všech patchích. To by mohlo vlít naději do žil. -
-
já bohemce držím palce :) ostatně jsem z Brna, takže o to víc :)
jenom sem chtěl do diskuse nalít trošku čistého vína a stejně to neprošlo :)
-
-
A ty jsi to už hrál?
-
-
-
Opět řeším detail, ale mohl by mi někdo s přístupem do Alphy říct jestli nějakým způsobem vylepšili animace jednotek při nástupu / výstupu do vozidel? Díky *3*
-
-
Ty asi budou podobné jako předtím, ale alespoň se dá už otáčet volantem. *4*
-
O tomto se mluvilo na jedno přednášce kde někdo z BIS říkal,že lidi chtějí realistický nástup jednotek do vozidel ale zase chtějí aby se tím moc nezdržovali. Co jsem pochopil tak to bylo takové aby to nebylo moc pomalé, protože kdyby tam lezl jak měl tak by to trvalo.
-
-
Vono to bude nejspis o tom ze military vozidla jsou prilis rozmanita. Kazdy by chtelo zvlast animaci navic komunita dodava dalsi a dalsi vozidla.
-
-
-
Tak hned ten prvy pohlad na tie kopce vzadu vyzeraju krasne realisticky. Tie ohne su trochu slabsie ale vyzera to vynikajuco :)
-
To zas budou nervi při zvuku cinkání ran z kulometu o beton.
Zase bude hodinu čumět kde kdo je a pak chcípnu.
Zajímavé, že tady to potěšilo. Pak se člověk zlepšil a bylo to skvělé.
Anebo výstřely do oblasti kde je protivník a pak zásah. Neplánovaný to vždy potěší.
- Co mně dost vadilo a to nevím jak to bude upravené je reakce NPC na střelbu. Málokdy jsem viděl, že by je bylo možně nějak umlčet kulometem atd. Prostě krom toho,že se změnili postoj jím bylo fuk co se děje. -
-
v Arme II nedavno vysiel mod TPWC AI suppresion ktory prave toto dosiahol a vysledok bol naozaj "game changer", dufam ze sa to podari portnut do Army III a vysledok bude skvely *3*
-