Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol Tak v tom sa teda nezhodneme, GRAW patri medzi najlepšie FPS, ktore som na PC hral a ked z toho urobia TPS...nech si ho nechaju...naozaj upada PC scena, že by to bolo tym, že ubudaju skutočne PC hry ??
  • Sice musím souhlasit, že v dnešní době je spousta her jako CoD, to je prostě byznys. Stejně se vsadím, že 90% lidí co na to nadávají to paří jak o život , ale třeba se pletu.
    • XorxoxTalarius
      Nahodou ja se klidne priznam, ze kdyby CoD stal 200 korun (klidne jen ciste singl), tak si ho klidne koupim :D
  • Tak jsem si to koupil 2x za 10Eu a mam to i zaplacene
  • XorxoxTalarius
    Na hru se tesim a za tech 5 euro co mne stala v predobjednavce to bude fakt bomba :D
    • Jestli si myslíš, že ti ji za těch 5 eur fakt dodaj, tak jsi hodně naivní.

Tyhle překlepy jsou poměrně běžná věc a v 99% případů se to řeší tak, že tě kontaktují a dají ti na výběr, zda to chceš za skutečnou cenu (v tomto případě asi 49 eur), nebo chceš objednávku zrušit.
      • XorxoxTalarius
        No minimalne mi vrati prachy a pak si to nikdo z tech lidi co jim poslali svoje prachy uz nekoupi (nebo aspon vetsina).
      • Hlavně že tam tu cenu maj už nějaky ten Den.Takže mam to předobjednane (zaplacené) a chci to za tu cenu za kterou jsem si to koupil.Platil jsem přez PayPal a nezajíma mě že tam maj chybu jejich blbost ne moje.Už vidím jak to má předobjednano tak milion lidí a jak budou posílat Emaily a ptátse.TO by podle mého všichni zrušily :-D
        • Zajimat te to nemusi, ale v jejich obchodnim radu maji takove veci urcite vyresene a pocitej s tim, ze to za tu cenu nedostanes. At uz je to problem jejich nebo neni, skodnej budes stejne ty. *3*
          • tak v obchodnich podminkach maji, ze v okamihu kdy prijali obednavku (poskytnuti a overeni karty, paypal uctu) je cena nemenna a v pripade rozporu plati cena v okamziku prijeti objednavky ... nicmene maji tam taky bod, ktery nas informuje, ze je to jedno, pac pokud nejsou schopni splnit objednavku (nedostatek zbozi a pod) tak ti proste vrati prachy nebo jinym zpusobem nahrani zaplacenou castku :) .. tj. by se muselo sejit vice lidi a zalovat, pak by to nejspis dodat museli .. coz je boj ktery se urcite nebude konat u nas :)
            • Pokud tomu dobře rozumím, tak v obchodních podmínkách (článek 4.) stojí, že mají právo na úpravu ceny před dodáním. Text se trochu liší v podmínkách, které se zobrazí automaticky (u mě Irsko) a v českých. Ale také se někde píše o tom, že je cena potvrzená přijetím objednávky z jejich strany. Ono to celé zní jako napasované na prodej fyzických nosičů a není mi z toho jasné, jak se tyto věci řeší v případě předobjednávek a digitální distribuce.
            • xorxox: kdo chce psa biti .. palici si najde :) .. ja to jen tak ze zvedavosti vcera predobjednal .. kdyz to vyjde tak to budu mit, kdyz ne tak to kupovat nebudu ...
            • XorxoxTalarius
              Tak vzhledem k tomu ze se jedna o digitalni distribuci, tak jedine co by mohli udelat je zrusit PC verzi, jelikoz v kazdem jinem pripade se nemaji na co vymluvit. :)
  • trošinku to vypadá jako gears of ghost: recon wars *11*
  • Co dodat? Video super, s Ghost Recon to nemá nic společného, ale krycí systém se zničitelnými kryty konečně dává smysl! Zrovna nedávno jsem přemýšlel nad tím, jaký potenciál tento systém má, ale pouze pokud bude doveden k dokonalosti, která tu už místy prosakovala. :-) Co se týče rozpohybování postavy a možností tiché, či rychlé eliminace protivníků - nejsem tedy v FPS ani TPS zběhlý, ale mně to připadá jako hodně velký pokrok a srovnávat to s GoW nebo CoD mi nepřijde fér - tohle vypadá hratelnostně o 100 % bohatší a zajímavější.
    • Navíc ono to pravděpodobně nebude o nic akčnější než třeba oba GRAWy a hodně toho určitě půjde prostealthovat, viz jedno delší gameplay video...
      http://www.youtube.com/watch?v=GzLravA6JWo
  • Nič, zatlačim slzičku a spustim stare diely, third-person si strčte do analu...GRAW 1,2 to boli pecky... *7*
    • To rozhodně, GRAW 1 i 2 jsou pecky, ale je zvláštní, že jsou to primárně TPS... TPS verze měla lepší AI, gameplay, zpracování (prostředí, nepřátelé...) a vcelku znatelně lepší hodnocení.
      • Chceš povedať, že na PC vyšli dve verzie GRAW FPS a TPS ??
        • TPS byla konzolová.
          • Tak dufam, že to tak urobia aj tento krat...
            • To ses asi zblaznil ne? Oni budou delat pro ty tri PC zakazniky zvlast jinou verzi hry ne? Krom toho PC AW stal za hov*o. Mnohem radsi bych uz v te dobe videl portovanou verzi z konzole. Studio, ktere delalo PC verze AW je stejne uz zavrene.
            • Tentokrát bude TPS i na PC.
  • Jako hra to vypadá hodně pěkně ... jen kdyby to mělo ty své původní kvality. :(
  • Phillios191
    K úpadku kvality her přispívá z velké časti služba Steam, u které se vývojáři naučili vše podstrkovat nedodělané a hry tak ze začátku před aplikací 20× updatů nejsou téměř hotové.... Zamyslete se, v roce cca 2000-2005 vycházeli herní pecky, hry byly originální a promakaný, proč? protože hry byly vydávány pouze fyzickou formou a nebyla možnost jak hry později zdokonalit, vylepšit (ano patche byly ale spočítejte si kolik jich na jednu hru vyšlo, zhruba 2). Steam je dneska bezkonkurenční marketingovej tahák, to beze sporu, ale jestli si někdo uvědomil jeho negativní dopad na herní vlastnosti?? Dneska jsou tyhle prvky raritou a když se s něčím přijde, logicky to sklízí úspěch. Steam je dobrá služba, ale tvůrci by se na ni neměli spoléhat....alespoň ne tolik
    • Na druhej strane si hru mozes kupit o pol roka - rok neskor za par penazi + kopa modov k tomu. Cize, ako vravis, vydavaju sa BETA verzie, ked maju uspech, tak sa doladia, ak nie, tak who cares..
    • Máš recht.Pustíme tam půlku hry,postupně doděláme.Stejně nám to nemůžou hodit na hlavu,když už zaplatí licenci. *3*
    • Není to Steamem ale Dolarem.....That's all.
    • PreidaQ
      No, každopádně to stojí za zamyšlení.. *7*
    • a jakou to má souvislost s tím, že už dneska nikdo neudlá pořádnou FPS hru? "TÉMATICKY"
      • Phillios191
        Má to souvislost se všim co se her týče.
  • Amerika - Celá Amerika v tichosti doufá , že série Call of Duty bude pokračovat

Evropa - Celá Evropa v tichosti doufá , že v Max Payne 3 nebude autoheal
    • LTM3
      Pokud jsi koukal na gamplay videa, tak sis jistě povšiml, že tam žádnej autoheal není a že používá painkillery.
    • Já doufám, že je ještě sobota.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit