Sledujte záběry z hraní Far Cry 6. Známe i nové datum vydání
-
Nejlepsi coop akce uz se tešime
-
Sceny s diktatorem a jeho synem pusobi dramaticky, zato tady ukazka je spis takovy neseriozni Just Cause, jak se zminil Jevo83. Snad to nejak skloubi dokupy, protoze by mohlo pusobit dost zvlastne uzivat si silenou akci, poslouchat pri tom cringe dialogy a do toho prijde cutscena, kde ma El Presidente vazny rozhovor se synem.
-
-
Právě první trailer mě dal trochu naději, protože něčemu vážnějšímu bych se nebránil. Obávám se ale, že naděje asi vyhasla.
-
-
Graficky pekne, ale posobi to na mna rovnako ako far cry 5 - genericky a bezducho. Nieco tomu chyba... 4ka bola este fajn, Primal uz bol tak na hrane nudy ale zachranovala to originalita praveku...
Dost mi to pripomina Just cause, ze sa vyprazdnenost snazia skryvat za recesiu. No uvidime...
-
-
Má poslední naděje je, že to zachrání zajímavý a dobře podaný příběh. Potenciál to má. Jinak se ovšem zda, že ta vyprázdněnost mnoha lidem sedne...
-
-
Ja tiez hram ubisoft hry, totiz niekedy po pracovnom dni potrebuje clovek max nieco na urovni prvej signalnej... ale presne ako pises - pribeh. Nedokazem pochopit, preco hry s rozpoctom 100+ milionov dolarov nedokazu zaplatit dobre pribehy, cest vynimkam... ale snad sa to uz zacne lamat, lebo tieto open worldy uz su v slepej ulicke, nikam sa to neposuva
-
-
Protože 100 milionů sežerou manažeři, PR a placení herců aby se jejich ksicht 5x objevil ve hře. To + dostanou vývojáři. 😂
-
Tak ty Open World jsou tak časté ne z toho důvodu, že by z principu byly nějak "dobré"... ale je to jenom z prosté příčiny, že do Open World her se snadno nacpou mikrotransakce a tudíž z toho vydavatel vytáhne lepší "monetizaci".
-
-
-
-
Hmm docela generická nuda, takže vlastně jako pětka a čtverka ( která paradoxcně bylo super docela jsem dostal naní ted chut )🙂
-
Po shlednutí videa - https://www.youtube.com/watch?v=UfuypvKPaS0