Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prijemna hudba
  • Že by DayZ zvonil umíráček? Tohle vypadá na podobný styl hry, ale nejsou tam zombie, což je mi velice sympatické. Úpravy zbraní mazec, absence jakéhokoliv HUDu a ukazatelů je skvělá. Jinak to vypadá úžasně, na to že je to alpha verze je to až neskutečné. Jsem na to hodně zvědavej a držím palce.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Xltd6PtGjzM

    ja osobne cakam na toto :) ostatne hry su cisty odpad
    • Nevypadá to nejhůř, ale ani nejlíp.
  • Ja jsrm rad za kazdou novou nadejnou taktickou MP. Insurgency ma divny design map, spis pro CSko. Squad ceka jeste hodne dlouha cesta a porad je na poli nejzavavnejsi PR. Armu jsem jeste moc nezkousel, on PR je tak akorat. Mapa na hodinu a stihne se vsechno...proste tak akorat. Ani moc dlouhy a pritom se da taktizovat a manevrovat - ne jako Insurgency. Takze na tenhle projekt jsem hodne zvedavy.

    Ja uz na SP treba cas nemam a jsem rad, kdyz za rok projedu 3 hry.

    Ti co tu breci, ze jim chybi poradny SP by si mohli uvědomit, ze oni nemusi byt cilovka. A je pro vas problem hrat i stare hry?
  • A vsetci sa tesime na ruskych hakerov ktorych je tam uz teraz plna rit
    • tjn, hlavně že ty evropský nedomrdnutý smradi na cs/lol jsou daleko lepší, co *3*
  • Vyzera to celkom zaujimavo. Vychodo europske a ruske hry maju taky zvlastny feeling. Mozno je to tym ze aj my sme tu boli vo vychodnom bloku a krajna je tym do urcitej miery poznamenana (arhitektura) a aj vdaka tomu to vytvara trochu iny pocit asi ako u zapadneho hraca.
    Co je ale pre mna osobne problem ze tam nevidim nic co by ma lakalo to nejak intenzivne hrat.Grafika je slusna, maju kopec zbrani a system ich upgradov, ok to je super lenze podobnych hier tu uz bolo.Zvlast v dnesnej dobe dostupnosti enginov, vytvorit peknu krajinku je skor otazka financii (zaplatit ludi) nez nejakeho prevratneho napadu. Obavam sa ze pokial nebudu mat nieco hlbsie, aspon nejaky slusny pribeh, tak zapadnu medzi haldou dalsich podobnych hier.
  • Asi moc těžký jít na web EFT :) Tady to je pacienti:

    34,99e - Přístup do uzavřené bety - bonus na začátku hry
    57,99e - Přístup do uzavřené bety - bonus na začátku hry + unlock early access + další bonusy + šance že budeš vybrán do uzavřené alfy
    79,99e - Přístup do uzavřené bety - bonus na začátku hry + unlock early access + další bonusy + šance že budeš vybrán do uzavřené alfy a další bonusy, více peněz na začátku.
    109,99e - Komplet, včetně přístupu do uzavřené alfy, seasson pass atd. atd.
    • Jo to je krasna doba, priplacet si za moznost hrat rozdelanou nedokoncenou a zabugovanou hru a jeste jim delat i testera *1*
      • haha, to je prdel, že ti nevadí zabugovaný Wow i 10let po jeho vydání, well done reta*d! A ještě je to společnost která přehazuje miliardy $$$.
        • Ne nevadi mi bugy ve hrach, protoze chapu ze jsou naprosto normalni vzhledem ke slozitosti celyho kodu a kdyz nejakej potkam tak rozhodne nezacnu brecet, ale proste si reknu "hm" a jedu dal - a to mluvime o par bugach ktery jsem potkal za x let co hraju. 90 procent toho nad cim breci kdejakej masovej knedlicek nekde na forech, vubec neresim. Takze ne, ja r*tard rozhodne nejsem. R*tard ses tak mozna ty a nespocet dalsich, ktery neustale breci protoze je neco zabugovany Asi si nikdy nic nenaprogramoval, ze?

          Btw. mi se bavime o WoW? Ahaaa, IQ nula.
          • Aha, v tvém případě tomu tak bude, když si blbej porozumět psanému textu. A to jsem se to snažil napsat hodně primitivně, aby i největší kret*n neměl problém to pochopit. Inu výjimka se vždycky najde.
            • No, to si v tom pripade hochu napsal srozumitelne pouze pro nejakou zparchantelou existenci podobne te tvoji, protoze to absolutne z hlediska jazyka nedava zadny smysl. Proc to nedava smysl? Skoda vysvetlovat. Doporucoval bych nejakou jazykovou skolu. A nebo vis co? Zustan na tom twitch chatu, ses jakobys z nej vypad.
      • Nekdo nechce cekat na oficialni vydani, nejaky bugy jsou mu absolutne u p*dele (jako me) a povazuje za celkem zajimavy videt hru ve vyvojovym stadiu a uzivat si masivni patche menici od zakladu spoustu veci a ktere uz po vydani hry nikdy nezazijes. Takze ano, rad si zaplatim za predbeznej pristup, neberu to vsak jako zadnej priplatek, ale regulerni nakup te hry.
        • tak hlavne ze maji koho dojit, bravo *3* O tom, ze mnoho her diky tomuto modelu nikdy nedoslo a nedojde do planovane podoby, protoze si hra na sebe vydelala davno pred dokoncenim a jaksi nebyl duvod utracet dalsi penize na vyvoj, radeji pomlcim...
          • A planovana podoba zajima koho? Ja si koupim predbeznej pristup, naprosto se toho prehraju a nejaka finalni podoba je mi uplne u p*dele. A to jeste diky tomu jak se hra hodne patchuje a prochazi razantnima zmenama v takovym stadiu vyvoje si to uziju jeste mnohem vic nez nejakou finalni podobu. A ze by nekoho dojili? Prosim te. Ja si chci hru zahrat a bavit se u toho - a bavim se u toho mnohem vic kdyz je to zabugovany, protoze tak se clovek alespon uci vyporadavat se a resit problemy. Pak se jenom smeju masovejm knedlickum, ktery nejsou schopny prejit nejakej bug kterej ani neni bugem a brecej ze je hra 3 roky v alphe a co je nejlepsi - jeste neustale cekaj na onu finalni podobu, aby si to mohli zahrat - to mam vzdycky dost.
  • mikezz
    Mať v takom zasadení kvalitný single typu nového Wolfensteina (alebo Stalkera, ale to už je v súčasnosti asi nad akékoľvek reálne očakávania), hneď nasadám na hype train. Takto je to len ďalšia multiplayerová variácia na niečo. Tak snáď nabudúce.
    • wenceslaus
      Tj. preferuješ další singleplayer variaci na něco :)
      • mikezz
        V podstate ano :) Singleplayer je to, kvôli čomu hry hrám a problém je, že kvalitných FPS hier s kampaňou je momentálne minimum. V tomto ohľade som ani neviem prečo do poslednej chvíle veril novému Homefrontu, ale ten dopadol ako dopadol. A v dlhodobom horizonte si nespomeniem na nič ohlásené, čo by malo zmeniť situáciu. Za to kto hrá online, musí byť možnosťami už presýtený.
        • souhlas
  • Jak je to vlastně s nákupem hry ? Když koupím základní verzi tak mám okamžitý přístup do Alfy ?
    • whiterabbit
      Přístup do alfy sice ano, ale alfa ještě spuštěna není a jen tak nebude. Zatím nebylo oznámeno datum a po spuštění bude dostupná pouze jedna zóna na coop a jedna aréna pro maximálně 2vs2 hráče. Je toho víc co už jsem psal i na svém webu ;) asi o EFT taky napíšu článek sem na games, protože má hodně lidí zkreslené informace o tom, co ta hra je a bude ;)
    • Pete.palis
      taky by mě zajímalo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit