Přejít na výpis diskuzí
Sleeping Dogs v kostce - 5 minut o kompletní herní náplni
24.5.2012 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Vypadá to nádherně...prostředí Hong-Kongu...grafika,vše vypadá pěkně ale jeste aby se to dobře hrálo.... Yakuza jak má být :)
-
-
Yakuza je v Japonsku.
Ale to já jen tak. *3*
-
-
Ať už je to tady! :)))
-
Nechápu jak někdo může srovnávat každou volnou střílečku s GTA . Ano bylo první ale v každé hře jde o něco jiného , třeba mafia , teď tohle nebo ta stupidita Saint Row pro jednoduché hráče kterým stačí pouze přejíždění chodců. Každopádně GTA V bude mnohonásobně lepší než všechno tohle dohromady Los Santos i coming to you *14* *15*
-
vsak vime jak to dopadne - KORIDOR
-
Beztak to zabijou jizdnim modelem a fyzikou aut jako u vetsiny techle her, jak zatim naznacuje to auto v 1:15
-
-
Je to skoda no. Takovy jizdni model z Driver San Francisco by hre slusel. Jenze v takto komplexni hre jde tezko venovat tolik pece jen jednomu aspektu hry.
-
-
Jo jizdni model z Drivera SF to by byla parada :D. Tak jasne, ze nejde aby se venovali jenom tomu, ono by stacilo aby ta jizda autem nebyla pro hrace nocni mura, kterou musime rychle pretrpet, protoze pesky na druhy konec mesta pro novou misi to je daleko.
-
-
-
A co na tohle Activision? Bude žalobička, pokud prodeje přesáhnou milion kopií?
-
Vypadá to moc pěkně a při záběrech s bojovými scénami jsem mi hlavou proběhli filmy s Bruce Leem
-
Stranglehold na steroidech.
-
kombinuje zajimavé akční prvky z jiných her a vypadá to, že to jako celek bude fungovat dobře.. jsem zvědav jak to dopadne..
-
Vypadá to suprově... a hlavně nabitý herníma možnostma.