Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obiwan

    Mohl by mi někdo napsat kdo hru vlastní a hraje jestli to za to stojí? Z videí to vypadá dost zabavné a věřím že v partě to bude ještě větší sranda. Jenže mě odrazuje pár věcí, prý je tam neskutečně toxická komunita hráčů kteří napadají i nováčky z kterých nic nemají nejspíš. Větší počet hráčů tak campí nováčky a krásně jim zpříjemnují hru na začátku potom co opustí základní lokaci. PVP mě baví, ale tohle přesně to co rád nemám. To pokud se někam dostanu a pak mě nějaký clan vyraiduje tak sebou a zničí vše nebo jak to je? Slyšel jsem tam něco o nějaké bedně že tam se víceméně nedá dostat, takže člověku neseberou vše. Tahle věc mě téže odrazuje abych někde s kámoši pobíhal něco vybudoval, a pak přišel clan vše zničil a vylootoval a ja začal od znova prakticky. To se mi moc nechce. Díky za koment :). 

    • Sice se zpožděním, ale pokud jsi ještě Lo nekoupil, tak ti pár postřehů zajisté přijde vhod.Za prvé je si potřeba uvědomit, že se jedná o full pvp hru - tzn. co máš, to ztratíš. Jediné, co ti zůstane je walker (a záleží v jakém stavu ti ho nechají). Většinou se části walkeru zničí a ty ho musíš opravit a to pro tebe znamená výrobů nástrojů a natěžení.  S tím se pojí i tvá část o "bedně" do které se nedá dostat. Vše, co máš v inventáři (postava, truhly, cargo v lodi a v packed base) je lootovatelné. Po zabití se do tvého inventáře postavy dostanou hned. U zmíněného zbytku je potřeba zničit část (znázorňuje bar "Locked") a poté se hráči dostane možnost tuto část vylootovat. Truhličky a stanice na lodi se zničí docela rychle, ale cargo s packed base už nějakou chvíli trvá a dostat se tam dá např zápalnýma šípama a i  to zabere nějaký čas. Jediná možnost, jak mít svůj loot v bezpečí, je postavit si jednoho většího walkera (např tobogan) a mít ho na kraji oázy. Se svým main walkerem lootuješ, craftíš a pak si sjedeš na okraj, vyvoláš druhého, složíš tam loot a zase ho odlogneš. My takto máme tobogana na full upgrade, takže toho unese hodně + máme maximální možnou velikost base plné truhel. Takže materiálu a gearu máme opravdu hodně. Případná smrt nás tedy nijak nerozhodí, max na pár minut zdrží.Největší chybou, kterou hráči dělají, tak že jezdí na velkých walkerech, schraňují loot a pak se diví, že je přepadne clan a sebere jim x hodin práce. Hraj smart ! Cennější věci si ukládej do carga, kam se jen tak nedostanou (pokud nevlastní ony zápalné šípy) a základní matroš např do truhel umístěné na lodi. Často se vracej na kraj oázy a překládej věci, aby jsi v případě smrti nebyl úplně na nule a enjoy LO. 

      Co se týče tvého dotazu na campení nováčků - ano, děje se to. Avšak nováček v první zóně je do 20.lvlu částečně chráněn - první řada v inventáři je safe a tak v případě zabití ti to zůstane a ještě k tomu máš safe i fragmenty, které jsou důležité pro skillování. 

      A to hlavní na konec - rychle si najdi clan. I když je ve hře taky souboj o skillu, tak se prostě nedokážeš ubránit velké přesile (i když např 3 hráče dokážeš vypnout). Snad jsem nějak pomohl a nebylo již pozdě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit