Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem zklamaný že indie hra Elder Legacy je od Rusáků 😅 demoverze má naprosto krásnou atmosféru, navzdory tomu že graficky se Witcherovi rovnat nemůže, tak působí strašně fajn dojmem - popsal bych to jako více poly první Gothic kdyby byl zasazený do Slovanského světa, s mnoha super herními prvky.

    Ale marná snaha, jak píšu na začátku, zatím to podporovat nehodlám...třeba někdy až nebude Rusko teroristický stát 🥲 reálně asi první hra z Ruska u které mě mrzí že ji nebudu kupovat 😄

    • Hledám nějaké spojení s článkem, ale nenácházím. Reka je německá hra. Jakože Elder Legacy je také ze slovanského prostředí? Některé screenshoty mi přijdou trochu jako mishmash a graficky ne moc sladěný.

      Reka vypadá solidně, ale chce to hodně práce a nějakého schopného spisovatele a designera. Dialogy jsou divný a orientace ve hře je dost náročná.

      • Ano, překvapivě se jedná v obou případech o hry se slovanskou tématikou.

        REKA je moc fajn oddechová adventura kterou jsem si obratem po zahrání dema přidal do wishlistu - osobně mi vůbec nevadí hry které jsou trochu kostrbaté například co se ovládání týče - oproti některým AAA vyladěným titulům totiž tyto menší tituly nabízí unikátní zážitek a tak je hráč ochotný odpustit vývojářům že se nejedná o naprosto intuitivní perfektně odladěný zážitek.

        Zatímco Elder Legacy je takové graficky spíše kreslené RPGčko podobné například jiné hře která je v předběžném přístupu - The Bloodline (ta zároveň dělá spoustu věcí jinak - lépe - a opravdu po svém, o tom ale jindy :')...
        s tím že Elder Legacy narozdíl od The Bloodline nabízí zasazení do krásného slovanského světa - ano dialogy jsou hodně kostrbaté, hlavní macho postava je divné svalnaté cosi 😄 ale ten svět, ozvučení a atmosféra je prostě super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit