Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela se mě ten nápad zamlouvá,snad to dopadne dobře.
  • V prvom rade sa taktiež zastanem Pixelfederation, pretože tam poznám pár ľudí a sú to talentovaní ľudia. V každej firme sú väčšie, menšie problémy ale firmy sa vyvíjajú nie? Ani jedna zahraničná úspešná firma nepadla z Neba úspešná a poznáte motto: kto nič nerobí nič nepokazí? Asi nie, prácou nastupuje progres. Ja všetkým držím palce, podľa mňa sú to všetko super makači. Niekoho len tak sprdnúť je veľmi ľahké maroc.goc, čo si ty urobil také prevratné, že si taký odvážny kritik?
    • cize recenzie na hry mozu pisat iba ludia co vyvyjaju hry ? nemyslim si. nemusis nic vediet aby si mohol kritizovat. a nikoho nezaujima co je to za firmu a pravom, jedine co nas zaujima je vysledny produkt a ten vyzera hrozne.
  • rekl bych z traileru, ze je to total propadak, ale pak jsem vzal uvahu zemi puvodu a ze od tama vlastne nikdy nic poradneho nevylezlo... tak jsem tu hru zkusil. Je to naprosta blbost! (to, ze je to vykradacka musi byt jasne uplne kazdemu s IQ>2)
  • Vykradenej robocraft, doufam ze to pres steam greenlight neprojde.
  • ten graficky styl je otras. akoze jedna vec je minimalizmus a cartoon look ale toto je proste nezvladnute. grafika akurat tak do alpha verzie..
  • michaliuz18
    vyborne studio s este lepsimi ludmi, bol som ich pozret pracuje tam kamarat :) fakt super , treba podporit taketo hry, budme radi ze aspon slovaci nieco robia . Aj ked im zarabaju skor FB hry ,no konecne prisli s niecim vacsim :) Odporucam na fb diggys adventure :)
    • maros.goc
      vyzerá to absolútne tragicky, nechápem ako sa ti to môže páčiť ...lebo je slovenská? Bože, tiež nebudem podporovať gay fekal erotickú firmu, len preto, že je zo Slovenska.
      • michaliuz18
        upokoj sa garoš moč , moc tu nevyskakuj , zacni si vazit veci a nebyt rozhorceny ani hejtujuci. Nech to vyzera ako chce ,cenim si ze na tom pracuju ludia ktorych osobne poznam. Je mi jedno aka je slovenska kvalita a ze ich hry su prevazne robene na FB. Mozno by som to inak bral kebyze tam nerobí znami ,ale kedze tam robi viem ako tam pracuju makaju a robia a vazim si to proste som bol pocteny. Aj ked je tato hra taka nedokonala ale ma svoje plusy, podoba sa na kerbal space, s tym ze mozes mat vo vesmire nejaky dedmeč. Neocakavam ze to bude desiatkova hra ale ani ma neurazí. Splietas tu nejaku fekal firmu vidno ze si stale tupec co trepe hovadiny jak tu tak na sektore. Furt sa len predvadzas a pri citani mojho komentu sa smejes lebo viac ani nevies. Vzdy si bol len kritikom nechapem ako mozes robit recenzenta hier , vobec sa cudujem ze si dal technomancerovi 3 hviezdicky , v tvojom pripade a vecnom odsudzovani vsetkeho by si mal dat 1 hviezdu a hru vysmiať :D Pls neurazaj teda pracu inych. Budme radi ze mame aspon nieco. Casom sa mozno zlepsia , marketing tiez nie je len robit FB hry s mikrotransakciami. ..Maroši, nebyvals takyto.
    • moj kamarat tam robi tiez a hovori ze je to klasicka vychodoeuropska firma, vysoko neprofesionalna atmosfera a uplne nefunkcny stredny management.
      • http://www.finstat.sk/36816388 - len jediny koment o funkcnosti managementu. Relevantne cisla.
        • no chvalit sa peniazmi zarobenymi na predaji navykoveho loopu/mechanizmu starym ludom na facebooku je to iste ako chvalit sa peniazmi zarobenymi na predaji kokainu a mysliet si ze mam francuzku restauraciu a predavam prvotriedne jedla
          • si pobavil, nezavid a zmen myslenie
          • :D
        • no od 2014 im zacal haprovat rast trzieb/zisk, uvidime co bude v 2016.
      • Vsak se kamarad muze sebrat a zalozit si svoji firmu...klasika vychodoevropskych firem je totiz to, ze si jejich zamestnanci mysli, ze krome nich vsichni ostatni jsou neschopni a obzvlast jejich sefove.
        • a mozna ma kamard pravdu, kdyz doted na slovensku neexistuje zadna Ackova herna firma a nikdy ani nebude
          • Nebo je to mozna tim, ze lidi radeji mektaji, jak by to udelali lip, nez aby na to opravdu dali penize a sli do toho. Mno jo, ne kazdej si stoji za tim, co rika.
      • michaliuz18
        moze byt, detaily neviem, na slovensku ziadna firma nefunguje akoby mala
  • docela dobre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit