Sniper Elite: Resistance – recenze odstřelování nacistů
-
Sniper Elite seria je asi naj z podobneho druhu hier, ale pravdou je, ze asi po pol hodine automaticky vypinam killcamy, cim sa z hry stava priemerna stealth strielacka.
-
7/10 za 3 hodny hraní?
-
-
Nejsou to tři hodiny hraní. Kampaň tak 7 + invasions + multiplayer + propaganda challenges.
O neco kratsi nez SE5
-
-
Koukal jsme na stream od Agraela a měl to za 3 hodiny dohrané. Ale invasions + multiplayer + propaganda challenges muže přidat ,ale já jsem čistě SP hráč.
-
-
To, že někdo něco "dohrál" za X hodin není zas až tak relevatní.
Vem si například BG3. Najdou si lidé, co to projeli za 46 hodin. A myslíš si, že těch 46h je nějak pro tebe směrodatných???
Já to to poprvé dohrál zhruba za 150 hod. A najdou se lidé, co se v té hře piplali přes 350hod.
-
-
ano
-
-
Na toho zoufalce někdo ještě kouká ? A něco podle něj hodnotí ???
-
-
a ty jsi kdo?
-
-
Hele, nevím, dívám na YouTube a i on tam má 4 videa přes hodinu a je tak za půlkou kampaně. V 5. videu dělá invaze cizím hráčům.
Já netvrdím, že se to za 3 hodiny nedá dohrát - nějaký speedrun na nejnižší obtížnost, když člověk ví co a jak, možná. Ale jinak fakt ne... což jako zase neříkám, že to je nějak extra dlouhá hra. Pokud člověk chce jen jedno zahrání a jen single, tak jak říkám 7-10 podle obtížnosti. -
-
ok nerozopruji
-
-
-