Přejít na výpis diskuzí
Sniper: Ghost Warrior - mega-recenze
16.2.2011 | Redakce Games.cz
7 příspěvků
-
Tak jsem se nechal taky zlákat a lituju i tý stovky, co jsem za to dal. Zabugovanější hru jsem nikdy nehrál ... *7*
-
Hola lidi nedaří se mi přenastavit rozlišení.... nebo spíš nevím jak to uložit! Prosím jak na to mám tam moc veliké rozlišení
-
Po přečtení recenze jsem se na hru opravdu těšil, ale následovalo silné zklamání a to hned z několika důvodů:
1) "nesmrtelnost" hráče - nevím, nepochopil jsem, proč bych se měl snažit o tichou akci, když se v klidu můžu jakkoliv hlučně prostřílet středem mapy k následujícímu bodu trasy.
2) grafika - optimalizování asi není ideální pro všechny typy grafických karet, protože na mém nb vypadá hůře než arma II, metro 2033 ... na nejnižší detaily kolem 15 fps :/
3) hudba - opravdu je to hra z roku 2010!? Hudba na pozadí je příšerná. A otravná.
4) ranivost střel - jak už bylo napsáno v jedné čtenářské recenzi, ať už nepřítele trefíte kamkoliv čímkoliv, vždy bez vydání hlásky padne mrtev k zemi.
5) UI postav na úrovni vanilkové zmrzliny - nereagují, když před nimi padne mrtvý spojenec, v přestřelce se nekryjí, do zaměřovače vám nabíhají jeden za druhým. Jednou vás vidí na dvě stě metrů zalezlého ve křoví, podruhé vůbec nereagují, když se promenádujete přímo před nimi.
Abych hru jenom nehanil, některé zásahy člověka opravdu potěší, ale ve výsledku nechápu, jak mohla hra od redakce dostat 8/10, já bych dal i s přihlédnutím k ceně max 6/10 (a to opravdu jenom kvůli té ceně). Chci od redakce vrátit peníze *16* -
čus chci se zeptat jak v šestým kole jdete přes ten kaňon mě to přes něj nepustí na mapě tam nemám žádnou cestu ukazuje mi to když tam jdu že mám pět vteřin jinak chcípnu tak nevím
-
Zdarec chlapaci, ja mám uvedenou hru a jsem max spokojen. doporučuji. hraji ji na noteboku. Jediné s čím si nevým rady je, když my tam naskočí výměna zbraní, či pořadí. musím vyskočit z hry a znovu zapnout. ale jinak super. *5*
-
Souhlasim s pane recenzentem.Za tech par penizku paradni hra.Musim sklidnym svedomim rict ze me to rozhodne bavi vec nez kterekoli callofduty.Hru sem dohral do konce a mel jsem stoho dobry pocit.Grafika je pekna ale malicko takova neprehledna a vadi mi nektere mista s neviditelnou stenou.Jinak strelba zvuky jsou zpracovany moc pekne.Na to ze je to hra od polskych city interactive cumim jako puk.Snipera 2 si rozhodne koupim
-
no z tech obrazku malych to vypada fajnove ale jakmile to zvetsim tak uz to zadny zazrak neni a nechtel bych videt screeny ve full HD :D tohle ma od moznosti Crysis opravdu docela daleko :/ dalsi vec je.. strida se tam den a noc? pokud to hlavni svetlo (slunce) neni dynamicky tak pak staci staticke nasvetleni a stiny a neni potreba toho nehorazneho vykonu jako v pripade crysis