Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peppa
    3DS mám, je to super konzolka a nelituju koupě. Ale, kde jsou sakra hry? Jediné dvě v současnosti "ucházející" Zelda/Starfox jsou remaky z N64...
  • Myslím, že hype okolo 3DS již pominul. A ani nižší cena PSV situaci nestíží. Jediný, čím by mohli startovní pozici PSV ovlivnit by byla nabídka zajímavých konkurenceschopných her. Ale ta se stále nekoná. Zatímco Nintendo možná přinese dvě hry a z toho bude jedna nějaký remake typu Mario Karts - tak PSV chystá do startu LBP - což je v zásadě skoro totéž, jako by Sony zpřístupnilo konzoli Indie vývojářům a nechalo je na ni zdarma vydávat indie hříčky. Takže tam hned úvodem budou stovky - dost možná tisíce různých startovních her a hříček - všechny zdarma (nebo přesněji řečeno "zdarma k LBP"). Což je myslím oproti konkurenčním lineupům dost silná výhoda.
  • na tom by bylo fakt dobre codko to by byly farky ve skole aspon bych nemusel hulit
    • SA-reg
      Vítej zpátky hrdino, co by jsme si bez tebe počali.
      • Chces do rypaku? rekni kde bydlis zmlatim te
        • :D takove sra,cky jako ty miluju typaji pres net ale kdyby melo dojit na vec tak nahodou neco maji :D prestan vsechny otravovat svojima dementnimma kecama a zalez si zahulit.
          jsem zasadne proti tvrzeni ze marihuana nici osobnost cloveka a ten je pak nechopny flakac... ale na tebe bud vliv mela a nebo jsi obrovsky blbecek
          • kde bydlis chces do drzky nadavat mi na rodinu???
            • myslíš tu seschlou ježibabu a mrtvý lejno .... tak je pozdravuj
  • Vzhledem k tomu ze PSVita, ME! (nikdy zadna ambice utracet za / sebou tahat kramy, jako kapesni konzoli v kapse), skoro, malem, nalomila ke koupi,.... Neco na te Vite, vitam te, je.
  • Zdravim, prostě 3DS nemá šanci! Vita je prostě pro hardcore hráče ! Já si koupím Vitu! Nintendo už není co bejvávalo...
    • Pro HC hrace je PC :D
      • SA-reg
        Vskutku milý gentlemane. Ty strategie se samy hrát nebudou, že ano? Nebo snad myslíš hardcore PC hru jako CoD? Doufám, že to první...

        Mimochodem HC hry jsou i na konzolích... to že se u nás mluví jen o casual srajdách neznamená, že nejsou HC hry pro PS3, Xbox360, Wii, DS i PSP. Z některých konzolových titulů by se vám zatočila hlava, zvlášť SRPG jako Disgaea, která vyžadují i více než sto hodin hry. Nebo 3 díly Etrian Oddysey, který jsou vlastně stejný jako slavná PC HC RPG série Wizardry... ale s trochu japonským nádechem, kterej někteří psychicky neunesou.

        BTW zkuste definovat HC, protože dnes to dost skáče kolem a někteří by snad považovali za HC i CoD, protože se nedá ovládat rukama a nohama...
        • Jezis jen to ne. Jestli neco hraju, tak je to Starcraft I a II, War3 a DotA, takze ja urcite nepovazuju CoD jako HC hru.

          A ano, vim, ze i na konzolich existujou, ale rek bych, ze jich je podstatne vic na PC, coz je dany taky tim, jak dlouho PC existuje. Je fakt, ze i moderni hry dokazou zatopit, ale vetsinou to bejvaj hry z indie sceny. Ja osobne jsem se nedavno zasek u Super Meat Boy (a ten mam pocit je zrovna i na X360).

          Jinak ja bych ji definoval asi jako hru, ktera neni tezka kvuli tomu, ze na tebe vybiha horda nepratel, co te jednou kulkou poslou k zemi, kdezto ty je strelis deseti. Spis to pro me znamena hru, u ktery je dulezity nacasovani, presnost a taktika. Treba i takovy Diablo I je pomerne hardcore zalezitost - neprijemny za kouzelnika na prvnich lvlech a naopak velmi otravny za bojovnika ke konci, kdy pred tebou ty magove doslova mizej, aby se objevili o kousek za tebou.

          V my herni minulosti bych jako HC hry (predevsim ke konci) vypich asi CnC 1 a Tib Sun, SC (posledni terranska mise a protossacka v broodwar), SC2 (predevsim posledni na nejtezsi obtiznost a jeste ta v noci - zombie style), W3 (par konkretnich misi - napr. natez 20k dreva s orkama), Icewind Dale 2 (to jediny jsem dohral - mysleno, ze i Baldurs Gate a pod flaky jsem zkusil, ale vicemene me nechytly tolik jako ID2 - a nikdy nezapomenu na bludiste les, u kteryho jsem bedoval), FEAR (nejtezsi obtiznost), Silent Hill 4 (starsi jsem nehral) a mozna i to vyse zmineny Diablo.. Urcite by se jeste neco naslo, ale tadyty hry pro me byly asi nejvetsim oriskem..
          • SA-reg
            Hmm, dobře, v tom případě musím souhlasit.

            A jako bonus... jestli jsi hrál Silent hill 4 a líbil se ti, tak silně doporučuju i SH 1 2 3, protože u fanoušků série jsou hodnoceny jako nejlepší. Nebo aspoň SH 2 a 3, protože jednička může být dost nepřístupná díky grafice atd. ale stejně bych ju nevynechal, neboť SH 3 na ni navazuje.
            • Neboj se, ja se nesnazim trollovat :)..

              Jojo, jednou jsem se k tomu chtel dostat, ale nejak jsem nemel moc cas a zrovna me po dohrani SH4 chytnul Oblivion :D.. Kazdopadne ted uz sice hraju jen dotu a obcas sc2, ale snad se k tomu nekdy dostanu. Ty bizarnosti v SH4 me vzdycky dostavaly a treba to, ze safehouse tak od pulky vubec nebyl bezpecnej, bylo hrozne zajimavy. Tak dik za tip a snad se k tomu jednou prinutim :) (co se tyka grafiky, tak s tim si hlavu moc nelamu, ma to nostalgicky kouzlo a jak jsem rikal - nedavno jsem si zahral diablo + celkem slabej Hellfire a kralovsky jsem se bavil :) )..
  • SA-reg
    Co když to celé byl plán...

    Nintendo vydá 3DS předraženě, ale vědí, že jsou lidi, co to koupí. Pro ně vydá OoT3D jako argument ke koupi. Takhle vyrejžuje "early adopters".
    Zárověň tím donutí prodávat Sony pod cenou a sami jdou ještě níž, aby byli konkurenceschopní. Plus to podpoří Vánočním vydáním pecek jako Mario 3DS, Paper Mario 3DS atd.

    Četl jsem na to dobrej článek, ale bohužel ho teď nemůžu najít, tak jsem to snad podal srozumitelně.
  • Lets go Nintendo držím palce. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit