Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • swens

Ďakujem pekne za recenziu.

Už som to mal včera skoro kúpené, ok, takže počkám a hrať budem výhradne na iPad, nech sa mobilu neprihodí nejaký ragethrow.

A ako sme sa bavili s autorom pri článku o oznámení - ako je to prosím s tým cross-progressom/save-sync? Cítim, že asi nie.

• Eledar

Ahoj....prosím jak je to s češtinou co je na PC verzi hry.Funguje i na android??Přece jenom nechci investovat a potom zjistit že to nefunguje.Dekuji za info

• cms.jakub-malcharek

Ahoj, čeština v nabídce podporovaných jazyků na mobilu není.

• Eledar

Na steamu taky v nabídce není a čeština na hru funguje.Jen se musí stáhnout s netu.

Kdyby náhodou někdo otestoval tak by to bylo přínosné.

Sám autor češtiny si není jistý protože verze android vyšla teď.

• honcka

Na čem jste to hrál? Hraju to na 11" Ipadu Pro M1 a za mě je to fakt super, naprosto srovnatelný s pc verzí. Jako na 6,5" mobilu bych si to představit nedovedl.

• cms.jakub-malcharek

Jo, na tabletu si to dokážu představit lépe. Hrál jsem na iPhone 14, takže nějakých 6 palců.

• 6" je teda hardcore...ja občas hraju na Samsungu (co je nějakých 6,7)občas Xcom a to ještě jde protože to mělo dělaný ovládání na konzole a jednotek není moc (podle mě nejlepší takový i na mobil) ale už u Uniciv (free kopírka civilizace 5 myslím)je to poměrně opruz při více jednotkách...hrát to na něčem ještě menším musí být zabiják nervů

• Díky za info.. Tablet asi určitě bude lepší volba. 

Navíc (jak i vyznívá z recenze), většina chyb by měla jít opravit.. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit