Sony letos spustí nový věrnostní program PlayStation Stars
-
"Sony, od vás ovšem žádné finance požadovat nebude"
Proč mám podezření, že většina odměn bude vázaná na něco, co stojí peníze (např trofej z nějaké hry, která rozhodně nebude levná). a ještě bude nějak omezená stylem "500 prvních lidí, kteří dají platinu v GoW2" - takže na odměná vydají relativně málo, ale pořádně naboostují prodeje. A za ty snadné úkoly "zapni během měsíce aspoň jednu hru" budou odměny nějaké hodně symbolické (ps4 theme apod.) a budou spíš sloužit jako reklama na celý koncept.
-
-
...Protože z totožného důvodu se dělají všechny podobné akce? Když díky kódu z víčka coly vyhrát auto, tak to asi taky PepsiCo nedělá jen z dobrého srdce.
Dokud to neomezuje ty, kdo se toho účastnit nechtějí, tak OK.
-
-
Však to nepopírám. Já jen reagoval na to, že "žádné finance vyžadovat nebude". Přitom čekám, že před tím aby jsi mohl nějakou tu zajímavou odměnu získat, tak budeš muset prvě vysolit patnáct litrů a víc. (prostě takový ten typ akce ala "při koupit xxx dostanete yyy zdarma" a nikomu už ani není divné, že na to aby jsi měl něco zadarmo, tak musíš zaplatit :-D )
-
-
A já zas netvrdil, že to popíráš... jen, že lidi podceňuješ. Toho si musí být vědom každý, ne? 🙂
-
-
Doporučuji koukat kolem sebe a občas přečíst nějakou diskusi. Věty jako 'to je snad každýmu jasny' apod jsem dávno odložil a už nikdy nepoužiju...
-
-
Jsou 2 skupiny lidí:
1.) Ti lidé, co rádi mají trochu rozhled a o podobné věci se zajímají, a těm to všem bude jasné. 😎
2.) A pak jsou tu lidé, kterým je to úplně ukradené a nakupují stylem "Shut up and take my money!". Vykládat takovým lidem, že je někdo vykořišťuje, je úplně zbytečná ztráta času. 😐
-
-
-
-
-
-
Na papíře to potenciál rozhodně má...