Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby napriklad Unchartejd nbo Last of Us ci jina z exkluzivit bezely na hovne otevrel bych si okno ale urci4te bych si nesel sednout k pc. Kazdemu co jeho jest jen pc hraci uz nedostanou nic. Podobne jako v nasi zvrhle zemi o obcana tak ani o pc hrace uz nikdo nezavadi. proc delat hry kdyz je nikdo nekupuje? To uz davno neni na poradu dne. Half Life 3 ani Gta V taky nikdy na pc nevyjde. V klidu si nad tim dal onanujte ale uvedomte si ze jedina platforma ktera jde pozpatku je zrovna ta vase. Jinak co se tyka ps plus... ani Steam se slevami na vschny ty sr a c ky valici se na monitory uz pc hrani nezachrani, jako ve slavnostech snezenek ubozak v podani hanzlika rika nekupte to kdyz je to tak levny a pak mu vsechno hnije ve stodole. Bohudik nebo bohuzel je Sony ten vitez.
  • Taky si nemyslim, ze by cena sla nejak rapidne dolu a i kdyz jsem majitelem XBOXu, tak tentokrat se vratim zase k PS a urcite kupuji na Vanoce. To ze hry vyjdou postupne a ne naraz je jedine plus. Kdyz mam koupene treba 3 hry zaroven, tak stejne porad prepinam z jedne do druhe a neuziju si v podstate nic *1*
  • ulehcim vam vyber, na ps4 nezapnete ani hudbu prez uzbcko
    • walltar
      No já nevím a v konzolích se neorientuju, ale není to trošku mino? USB si strčíš do věže.
      • treba GTA si nedovedu predstavit ze bych si tam neprehral svoji hudbu, ale mozna konzolisti jsou zvykli na kdejaka omezeni a chybejici naprosto bezne zakladni funkce
        • Ty jsi zvykly GTA nemit.

Co se tyce hudby, bud dokresluje atmosferu a reaguje na dej a pak je blbost poslouchat neco jineho a nebo je zbytecna a pak ji vypinam, aby nerusila a dobre jsem slysel zvuky herniho sveta.

Nevyznamnou funkci prehravani MP3 nebude PS4 podporovat behem launche konzole. Ale vzhledem k tomu, ze na PS3 jsem ji nikdy nepouzil, tak je to fuk. Vic me mrzi absence podpory DLNA v díbe launche, ale aspon uz jsem si overil, ze to umi i muj televizor sam od sebe. Beru, ze ne kazdy ma takovy televizor, ale stejne budu jeste PS3 pouzivat paralelne nekolik let a taky to umi hracky jako tablety a spol, takze ani to neni neresitelny problem.
          • vlastik.plaminek
            Zvyklý GTA nemít? Já měl za to, že pětkou se čísluje pátý díl. Takže mě to ve škole učili blbě a GTA 5 je vlastně první GTA a nikdy před tím na PC nevyšlo?
            • vlastik.plaminek
              Mám, protože mám Xbox. Tos nečekal, co?
            • Je snad rec o vsech dilech? Ne. A mas paty dil? Ne. Tak vidis.
        • walltar
          Hmm ... tak to mě ani nenapadlo. Já při hraní hudbu skoro neposlouchám a ve většině her vypínám úplně. Nějak se nemůžu jinak dost soustředit na to co hraju.
          • pristroj za 500euro neni jen krabicka na hry, ale multimedia centrum do obivaku, pustit film, prehrat hudbu atd je naprostej zaklad. kdyz ti nekdo ten zaklad veme tak se s tebou snazi vy*ebat a natlacit svoje blbounke funkce.
            • Za prve 400€, za druhe PS4 neni koncipovano jako MC i kdyz je to jen sw zalezitost a pravdepodobne dusledek predcasneho vydani PS4 - soudim podle toho, ze i prehravani DVD/BD bude po launchi dodano patchem a nektere slibene funkce budou dodany pozdeji, evidentne na firmware usilovne makaji.
  • Ja furt nerozumim proč někdo tady v Evropě protěžuje výrobek šikmý a neinovativní, posledních 20 let nepokrokový společnosti jako je Sony. Vždyt zkrachovala na všech trzích, připomeňme si média celkově. Např. "kazetky" pokusy o cdéčka, televize, hi-fi věže... o celej tenhle segment přišli.
    • No ale jsou uz opet v zisku, takze to zas tak tragicke nebude.
    • Někdo je podpořit musí, jinak by chudáci neměli ani rejži *13* To mám začít protěžovat výrobek konkurence, který mi přijde dvakrát horší?
      • No teď se nabízí otázka, v čem je teda lepší než ten výrobek konurence? Xbox mi přijde cílenej naprosto správně na západní lidstvo. Je intuitivní, otevřenej atd. samozřejmě, vždycky budou existovat fanatacici co mastěj různý fantasy pro děti a v kapse žmoulaj handheld s pokémonama... ale PS přešel v šílenství a nikdo neví, proč ho ti další zbožňujou a slepě prosazujou. Chci vyjmenovat všechny ty výhody....
        • Hlavni vyhodou jsou zajimavejsi hry, dale lepsi hardware, sluzba Instant Games, PS Vita a vzajemna provazanost, vymenitelny disk, lepsi pristup k hernimu prumyslu, Move ovladac, do budoucna asi i Gaikai a osobne mi prijde perspektávnejsi. Staci se podivat na dnesni podporu PS3 a jake na ni jeste vychazi hity oproti XBoxu 360 nebo jak dlouho byla podporovana PS2 oproti XBoxu.
          • Hlavne ty hru pro PS kaaamo. Mnohem vic her. A mnohem lepsi exclusive hry. Ted se STRASNE tesiiim na Deep Down ........ ooooh kamo... joooo Jo jo jo. PS jedine. Nepotrebuju multimedialni zalezitost ani kinect a XBOX one me vubec nevadi.. mam sam doma XBOX 360 i PS3 a PS3 jsem si koupil jako druhe. Po tom co jsem dohral Dark Souls a STRASNE ME OBLOUZNIL ak skvela hra to je a zjistil ze Demon Souls se daj hrat na PS3 tak jsem si PSko koupil.. a PS ma navic KRATOSE v MK9 jako bonus a MK9 se hraje mnohem lepe na PS ovladaci protoze je lehounky a ma oddelene tlacitka na joy padu. Ale jinak mam radsi XBOX 360 ovladac :D ten PS je desne malinky :D a takovy nicotny.. ale jak rikam pro MK9 bomba:D

Ale urcite ted budu kupovat PS4 protoze tech her tam vychazi mrte moooc a ocekavam dalsi luxusni excluzivni tituly... ale strasne me mrzi ze si nezahraju Dead Rising 3 xD
        • Je to jasný, klidně si čekej na XO. Kdo nechce vidět, neuvidí.
          • No tak dobře o funkčnosti některých fičur se dá polemizovat, ale bude otázka času, než se to u nás spustí naplno. Ale beru. Ale reakce "Tajnej" mě přesně utvrzuje v tom, že bez argumentu slepě hlásám PS4! A když se chce někdo konfrontovat, tak z něj vyleze taková sra*jda
            • Prostě a jednoduše: Microsoft na začátku udělal konferenci, kde se vyhranil jako zábavní (nikoliv pouze herní) zařízení. Pak ještě k tomu zkusil udělat revoluci způsobem "always online" a prosadit digitální distribuci. Lidi to odmítli, tak se Microsoft vrátil ke klasice, ale z nějakého důvodu už mu to internet nemůže zapomenout a všichni to berou jako pokus o to nás oškubat.

Rozdíl mezi Xbox One a PS4? PS4 je o něco výkonnější (nebudu polemizovat, o kolik to reálně bude) a jednodušší, takže na ní hry vypadají a asi vždy budou vypadat o něco lépe, nebo poběží ve vyšším rozlišení. Celý vývoj PS4 tedy je o výkonu, ničem jiném. Nevidím nic dalšího, v čem by PS4 nabízel nějakou přidanou hodnotu nebo inovaci. Xbox One je slabší, komplikovanější architektura, nabízí ale nový Kinect (konečně kvalitní pohybové a hlsové ovládání), jádro Windows (čili potenciál pro mnoho doplňkových aplikací) a celkově cílí na všeobecně multimediální zážitek.

Jde o to, co je pro Tebe důležité. Já beru Xbox One - Kinect se mi líbil už od verze 1, ve Windows vidím obrovský potenciál, celá architektura je neuvěřitelně funkční (http://www.youtube.com/watch?v=xhe6jV-APwM). Líbí se mi věci jako hlasové ovládání, automatické rozpoznání hráče, nový ovladač vypadá skvěle, no a potom Ryse a Forza 5. :-)
            • Když chceš sůl do ran, prosím.

http://www.youtube.com/watch?v=9ekOtn7L1N0

Takhle dopadl velkej fanboy Xboxu. A doporučuju všechny tři díly. Docela mě zarazilo, jak už v den oznámení pochopil podstatu toho průseru. Minimálně se pobavíš *2*

http://www.youtube.com/watch?v=BKh0TUqQVOo

Srovnání ohledně her třeba.
        • MrSanta
          Xbox One má nepochybně zajímavé funkce. Problém je, že spoustu těch fíčur si v ČR neužiješ, protože tu ty služby prostě nejsou dostupné.
  • No mě mají jistého. Teď už jen ten topinkovač a páčkovač abych včas dostal.
    • On je k tomu navíc i topinovač na gamepad? Jó, tak Sony letos jede ve velkým.

Jinak, džentlmeni, zdá se, že alespoň podle vyhledávačů Google a Seznam držíme s českým výrazem "páčkovač", prvenství v přímém odkazu na páčkovací teorie na této stránce. Nemusím povídat o tom, že jak paradoxní nastala situace, že tvůrce výrazu, rebelující a zábavu očekávající kolega Predator, bude mít u redakce plus za menší reklamu. Tak se mu to nakonec podařilo, zapsal se.
      • Já už byl párkrát odměněn nejvyšší možnou cenou, banem :) takže jsem měl na chvíli klid tady od toho bordelu :)
        • Jack1947
          Proc ses sem teda vracel, nemuzes bez toho "bordelu" byt co ? *7*
        • MrSanta
          Oni tě zabanujou tak důkladně, že si games.cz ani nemůžeš prohlížet? To je docela hustýýý *1*
      • Tak tímto panu Predátorovi poděkujme za obohacení českého jazyka a vrhněme se směle k propagaci steam ovladače pod názvem Ohmatávač.
        • ohmatavac je moc dlouhy, proto zopakuju vlastni navrh, a to smrdlac *5*
          • Šmrdlač taky dobrej *1*
        • Ale bude to makačka. Nejsem si jistej, jak se vyhledváče poperou s tím, aby odkaz figuroval na tuto stránku míru a přátelství a neposílal zájemce někam k uchylákům. I když...
    • Jste blázni. Já si topinkovač sice taky pořídím, ale až někdy v budoucnu, 2-3 roky po vydání, nebo nejlépe až bude nějaká slim verze w/e, kdy budou vychytaný všechny mouchy, konzole bude levnější a launch i post-launch hry jakbysmet.
      • MrSanta
        Na launch taky nekupuju, ale čekat 2-3 roky se mi zdá zbytečně dlouho. Cena otázkou není, už při vydání je to za "pakatel".
        Navíc, za 2-3 roky může být nastřádáno hodně her. Kdyby so to pak na mě vyvalilo najednou, tak bych byl přehlcen a měl ještě větší problémy s výběrem co hrát dřív.
        S velkou pravděpodobností koupím PS4. Nejspíš na vánoce 2014. Když se z Destiny nevyklube něco tak brutálního, že mi to nedá. Pak koupím dřív.
        • No vidíš, já třeba PS3 koupil 2011, přestože na trhu byla už v 2007 a nijak mi to neublížilo. :) Navíc mojí peněženku už nebaví dávat za hry 1300,- takže budu jedině rád, až si za ty dva tři roky půjdu do obchodu pro Killzone, Infamous, The Order, DriveClub, The Crew, Mirror's Edge, The Division apod. - vše po, dejme tomu, pěti stovkách a hned budu mít na pár měsíců o zábavu postaráno.
        • A co třeba takovej The Division "od " Clancyho. Radši koupím hned a budu hrát jak to bude vycházet, než pak řešit, kde na hraní všeho brát čas.
          • Rhulad
            Až vyjde Demon Souls II koupím ps4. Jako čekat tři roky je nesmysl *3* To už bude zase zastaralý krám
            • Jack1947
              Nesmysl, naopak bude uzraly jak cerstve utrhle a vymackane vino. *3* *4*
            • Rhulad
              Jak píše Ucho... cena klesat nebude
            • To uz je ted, tak proc za to platit launch cenu, kdyz na to moc her ze zacatku nebude. Pockat alespon na to division, nebo podobnou hru. Do te doby v koupi moc smysl nevidim.
              Ale pro nedockavce, proc ne, cena je slusna calkem.
      • ucho
        vzhledem k současně stanovené ceně PS4 nečekám, že cena půjde další dva roky nějak moc dolů.
      • kupovat to sice nebudu, ale zrovna cena te konzole mi prijde hodne dobra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit