Přejít na výpis diskuzí
Sony představuje nová sluchátka pro PlayStation 4, přidá podporu pro Pulse
3.2.2014 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Těch, kdo remcaj, že jsou na hovno, bych rád něco řekl: Kdo vás to nutí kupovat?
-
Ahoj kluci. Chci se zeptat. Co bude v balení? Jen sluchátka nebo i nabýjecí kabel a držák na sluchátka? Moc děkuji za info. čau pařmeni
-
Dobrý nesmysl, to nemá s kvalitou nic společnýho. Za ty peníze jdou koupit o dost kvalitnější normální sluchátka.
-
Tak ty musím mít:)...
-
Jsem jediný, komu ta sluchátka připadají, ehm... "vizuálně nepřitažlivá"?
-
-
ne vazne vyzeraju ako okovi na hlavu divne ale dnes co je divne to je in ze kkti ?:D
-
-
Hm, tak nevim jestli tyto nebo PULSE wireless stereo headset - Elite Edition..
-
Jsem chudý nová sluchátka si dovolit nemůžu *9*
-
-
Ja sem ted o vikendu koukal v shopu na ceny her pro ps4 a jako dobrej vysmech *1* Fakt skandal. Trochu navrat do minulosti.
-
-
Skandál? Tak se sebou něco dělej. Studuj, pracuj, rozvíjej se. Skandál je to, že celej den sedíš u fóra a meleš h()vna.
-
-
Nejvyssi cas prestat hrat a chodit na brigady =)
-
-
Nemůžu, chodím na lékařskou a času už ted mám málo, abych fo toho pracoval.Jsem rád za měsíc práce o prázdninách.
-
-
-
Ta funkce zvukovyho profilu primo od vyvojaru k jejich hram zni skvele. Tak nejak se ale obavam ze po trech first party hrach ji uz nikdo nepouzije, jak to tak u Sony napadu byva :/
A tak nejak nechapu, proc u tak velkych sluchatek delaji skladaci konstrukci. Takovyho mastodonta prece rozumenj clovek nebude pouzivat na cesty. -
-
to nezní vůbec skvěle. Sluchátka to de facto degraduje, byť je asi každému jasné, že v této cenové relaci hi-fi zařízení nekoupí. Osobně mě ty žvásty o softwarové nadstavbě dost otravují, počínaje virtual 7.1 (což na PS3 sluchátkách zní velmi, velmi špatně), konče ekvalizací (tu by měl systém mít konfigurovatelnou defaultně bez ohledu na to, co máš nastaveno jako audio output).
Skládací konstrukce se hodí, když chceš převést PS někam jinam (osobně bych toho třeba využil). -
-
Tyhle sluchatka nejsou logicky pro audiofily. Beznymu cloveku tak nastaveni primo od vyvojaru imho urcite pomuze k co nejlepsimu zvuku.
Skladaci konstrukce zbytecne kazi tuhost sluchatek, zvlast u takove velikost... -
-
to jo, souhlas. Mě jen vždycky napadne, kolik energie vývojáři vnesou do softwarových „vychytávek“ místo toho, aby se snažili za co nejméně peněz postavit co nejlepší audio zařízení. Špatný hardware ani sebelepším softwarem neoj-ebeš.
-
-
-