Přejít na výpis diskuzí
Sony už pracuje na PS4, náklady budou nižší
27.5.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Vážení páni z Game.cz a PC hráči, chci Vám říct, že jediný kdo touží po PS4 jste VY. Honíte se jen za výkonem a myslíte si, že konzole, konkrétně PS3, brzdí vývoj her na PC.
Vývojáře nikdo nenutí vyvíjet hry pro PS3, mohou je vyvíjet jen pro PC. Po pravdě mám jen exkluzivní hry pro PS3 a jsem naprosto spokojen s grafikou i 3D. Až multiplatformové hry budou vypadat jako od Naughty Dog (Uncharted) a další jako Killzone, Heavy Rain, God of war 3, Motorstorm a GranTurismo 5, tak si tu multiplatformovku na PS3 koupím. Viděl jsem Crysis a srovnával jsem to s grafikou Killzone 3 a Killzone jednoznačně vede. Víc se mi líbila, konkrétně mise ve sněhu. prostě jde o zábavu a nejen o grafiku a to mi jako hráči bohatě stačí. S těmito hrami si klidně ještě rok-dva vystačím a až vyjde StarHawk tak ještě o půl roku dýl . A ještě bych zapomněl na The Last of us, God of war 4, ........Tak mi ještě nějaký rok vydrží bez upgreadu hardweru, ať si s tou PS4 pořádně vyhrajou. -
No, pár názorů na nové konzole tu jíž bylo. Vývojáři se vcelku shodují, že nové konzole by měly mít "alespoň" 8 giga ram a nějakou tu nejnovější generaci grafických karet, které by v té době měly zvládat už zavedený Dx12. Co bych určitě uvítal je kompaktibilita s PC tituly a možnost provozovat konzoli s klávesnicí a myší.
-
Už bylo načase. Nynější konzole brzdí vývoj her ve všech směrech, protože her které vyjdou napřed na pc a až pak se dělá port na konzole je málo. Nechápu proč tolik stojí vývoj konzole, když Intel, AMD, ATI, nVidia atd. jsou mnohem dále.
-
-
Jdi do háje s těma kecama o brzdění. Už je to dost trapný když se vždy ozve nějaký pomatený PCčkář. To co brzdí vývoj je samotná snaha o čim dál lepší hry a od toho se odvíjí i to ostatní.
-
-
hochu ty nevíš xD
-
-
Hlavně že ty jo.
-
-
-
-
Měl bych pro Sony velmi výhodné ekonomické řešení nové konzole: updatem firmwaru snížit výkon všech současných PS3 konzolí o 50 procent, tajně založit otrokářskou kolonii v amazonském pralese, kde budou indiánské ručičky pod dozorem biče balit stávající PS3 (s neomezujícím firmwarem samozřejmě) do nové kejsu (ideální materiálem by byl bambus, páč eko a bio dneska letí) a začít rejžovat prachy na konzoli "další" generace. Všichni přeci víme od Sony, jak moc velký výkon PS3 má... Tohle by mohlo vyjít! *1*
-
tve pokud nechcou davat velky naklady na vyvoj tak proc nevemou cell z ps3 nehodi k tomu 8+GB RAM, 1TB disk a poradnou grafiku s aspon 2GB VRAM a maji ps4, ten cell by to mel utahnout ne...
-
-
*8*
simply "clever" -
... http://us.playstation.com/corporate/about/careers/ ... Go for it ;o)
-
-
Samozdřejmě že musí být náklady nižší a nic se nesmí podcenit.Po úspěchu ps1 a mega úspěchu PS2 kdy sony usnula na vavřínech..... PS3 byla nepříjemná studená sprcha. Mega výkonný stroj neukázal (až cca na 2-3 vyjímky) nic lepšího než co uměl xbox360.Multiplatformové hry dodnes vypadají stále lépe na slabším xboxu (nyní mám pocit že se situace trošku obrací,jak se vývojáři naučili na konzoli programovat,ale dost pozdě - po pěti letech kdy má konzole nejlepší roky za sebou ) a hry se prodávají lépe na xboxu (opět mluvím o multiplatformových hrách). Příjde mi že obrovská spousta lidí vlastní obě konzole ale sony se používá jen jako blu-ray přehrávač a na hry které nikde jinde nejsou. Dnes je prodej ps3 trošku větší než u konkurenčního xboxu,ale jen díky japonsku. Myslím že se bude snažit sony vrátit do období ps2 a nenechá nic náhodě.
-
to je sranda, co si to Sony namlouvá o tom, jak je PS3 nejsilnější, když očividně udělalo krok vedle. Konzole přišla o rok později než Xbox 360, drahá jak cíp, a stejně na obou systémech vypadají hry úplně stejně, na Xboxu některý ještě o trochu líp. Ta jejich originální architektura se jim dosti vymstila
-
-
Asi to mysleli tak že maj nejsilnější kecy :D:D:D
-
-
pS3 neny neyslneysy ney je xboks ma ney grAfyku y hri
-
-
holy sh*t !!!!!! :D Ty být dobrý češtin !!!
-
paneboze za co me trestas........horsi komentar sem snad v zivote nevidel :-D
-
Jakým jazykem to mluvíš?
-
-
to bude hebrejština s korejským přízvukem.
-
Jazykem Trapnym.
-
-
rád bych ti dal plusko, ale takhle znásilňovat český jazyk by se nemělo ani ze srandy *4*
-
-
Ti yen zavydys ze ja mam xboks a ti nemuzes hrat hri v neyvisy kvalyte a z ney ovladaym!!! *5*
-
-
ti nie si slovak že ak hej si hodne retardovaní tie hrubice si všimne i opice
-
Nemyslím, že tobě je co závidět.
-
To jsi se netrefil, protože mám taky doma Xbox a stejně nemusím psát jak prase *1*
-
-
ya mam taki xbosk muzem zahrat cal of duti *3* me ymeno ye Jiri12378 XDXDXDXDXDXD
-
-
-
-
-
a to jsem zrovna začinal uvažovat o koupi konzole hlavní problem ale je ze starý hry z ps3 nebudou fungovat opravte mě pokud nemam pravdu
-
-
tak pokiaľ máš PS3 nevidím problém prečo by ti aj staršie tituly na PS3 nemali ísť... ak ide už o konzolu "ďalšie generácie" tak to už je otázka spätnej väzby... istú dobu sa PS3 predávala so spätnou väzbou na PS2 pokiaľ sa dobre pamätám
-
-
Znásilňovat by se nemělo nic ze srandy *1*
-
-
* reakce o příspevěk výš
-
-
-
-
... takže sa nemusíte hneď trhať... PS3 tu ešte pár rokov pobudne IMHO...