Přejít na výpis diskuzí
Souboj driftera, závodníka z Le Mans a vás v Shift 2 + první DLC
31.3.2011 | Aleš Smutný
11 příspěvků
-
V originálce taky někdy při některých nastaveních selhávají animace rukou řidiče?(to jako že se točí jenom volant) já mám ten první crack.
-
-
v origo mi nic neselhava, bro... :D tak si to jdi mazat koupit! *12*
-
-
To je zase titulek. Jezdce z Le mans... WTF??? Když se řekne American Le Mans driver, tak to znamená American Le Mans series, která se jak jistě tady na tiscali neví, nejezdí v Le Mans!!! Takže příště by měl titulek znít jezdce z Ameriky, který jezdí serii American Le Mans!!!
-
-
Ano, "jezdce z Le Mans", čímž je myšleno "z Le Mans Series", ostatně Series jsou v textu přímo zmíněné - a jsem si jist, že právě lidé znalí toho, co Le Mans v automobilismu dneška znamená ví, z jakého Le Mans.
A i když je váš navrhovaný titulek skutečně vyčerpávajcím, už poněkud neplní roli titulku, ale článku a pro titulek moc použít nejde...:) Hezký den.
-
-
hrali ste uz niekto originalku na PC? aku mate konfiguraciu a ake FPS ste dosiahli? Vie sa nejak nastavit dead zone/citlivost zatacania pre gamepad? mam reloaded verziu a vacsi bugfest som nevidel, robi to aj originalka?
-
-
Phenom X2 550, 6GB ram, GTX 260 v rozliseni 1680x1050 se vsim na high jen stiny jsem mel tusim na medium mi to jede kolem 50 .. akorat nekdy tak jednou za zavod (ne vzdy) dojde tak na 2 sekundy k poklesu na 25 fsp .. vypni AA, stejne to nepoznas a klido uber deatily trate a auta ... v te rychlsti je to jedno ..
-
-
to si asi opisoval ne-originalku ze? dik za rady, ale samozrejme takyto technicky paskvil hrat nebudem, nie som vcerajsi :) a toboz za to nemienim platit nenazrancom z EA. chcem len zistit ci podobnymi neduhmi trpi aj orinalna PC verzia. Co mam znamich, na vsetkych ATi kartach to ide max 35FPS, novych starych aj dvojcipovych. Ak by som tuto hru mal prirovnat k realnemu auto po stranke vykonu a komfortu, urcite ma napada felicia mozno fabia, aj to len 1.2 LPG.
-
-
tvy znami maj asi cracklou, vid ty lamo? LOL dobre jim a tobe tak!
-
origo, vse na max s AA16x kolem 45 bez jedinyho bugu zatim. HD5858, phenom II X4, 4GbRAM
- kazdopadne je to super zabavny podobne jako GRID. -
No ja mam ati 4870 512 mb nataktovanou od gainwardu 4 gb ram a q8650 3 ghz a jedu vse na max bez AA ve full HD kolem 37 - 50 fps takze nevim kde je problem ?
-
-
-
-
"its very very realistic"
Pls don't ask american ppl whos payed for tellin' shit. ....... :D.....