Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Mimochodem, pěknej článek:
    http://www.overwatch.cz/2010/11/herni-prumysl-potrebuje-vic-robertu.html
    • USER47
      To měla bejt odpověď pro ZvacA
  • Sice nevím, co kdo skutečně udělal, ale řekl bych, že po těch jejich hádkách a rozporech Activision prostě zavětřil příležitost, jak ušetřit 400 mega. A kdyby jen kousíček z týhle sumy daly na právníky, tak se to pořád může dost vyplatit.
  • ...že je to pořád baví...
  • USER47
    A zase bude plná diskuze lidí, co i bez jakejchkoli konkrétních znalostí sporu mají dávno jasno, že Bobby je hlavní záporák a West+Zampella spasitelé světa...
    • Ale Bobby je jasný záporák. Tady je přímý a nezvratitelný důkaz. *5*
      http://www.youtube.com/watch?v=Ia9Ms_fVEHI&feature=related
    • Ano, Bobby a jeho Activison house mají možná právo na své straně, nevylučuju fakt, že West & spol. zkrátka něco podělali, ale to nemění fakt, že třeba mě osobně není tato osoba nějak zvlášt sympatická, ale ne proto, protože se to všude tvrdí, ale čistě z jeho typického chování zbohatlíka, který strčil nos do odvětví, kterému ani nerozumí a zvlášť ho ani nezajímá, tedy kravaťák s touhou jen po penězích, bez sebemenší představivosti, co "jeho" zákazníci hrají a jak by se správně měla budovat herní komunita a průmysl, tzn. s heslem ne pro něj, ale pro hráče. Pravděpodobně člověk, který veze ve stejném duchu zbytek společnosti, která tak mrví nejen ze začátku slušné započaté tituly, ale si vytváří kolem sebe auru ve smyslu " se*u na vás, ale potěší mě, kdy mi přispějete na nový auto ". Je to typický představitel téhle doby a názorů, které tak nesmyslně podkládají stav dnešní herní branže... není samozřejmě sám, ale prostě ho nemám rád...
      • USER47
        On očividně ví, co jeho zákazníci chtějí. Pokud by to nevěděl, těžko by měla CoD série tak impozantní prodejnost a zisky, s každým dílem úspěšnějším než byl ten předchozí. Kotick je určitě schopnej byznysmen a to, že se neřídí hatery v internetových diskuzích, kteří tvoří asi tak 1% cílový hráčský skupiny, je v jeho pozici naprosto pochopitelný.

Ty si očividně neuvědomuješ, že ta jeho "touha po penězích" a ostatní blbosti co zmiňuješ, jsou realizovatelný právě jen tím, že bude uspokojovat svoje zákazníky. Není to politik ani centrální bankéř, takže si ty peníze nemůže vybrat na daních ani natisknout. Jediný, co může udělat, je prodat produkt, kteří si ostatní dobrovolně koupí. A to očividně dělá dobře, protože hráči (kromě toho jednoho procenta) jsou spokojení. Jinak by si hry od Activision asi těžko kupovali a Bobby by musel začít bydlet v garsonce.
        • Je to mou zaujatostí a nemíním ani zkoumat, jestli to kolega Kotick myslel tak, či onak. Jestli hrám teda rozumí nebo spíše ne a tak podobně a jestli je dobrej v tom, či onom. Ostatně, jak jsem napsal, takto osobně se mi ten člověk jeví, a tak na mě působí. Je to subjektivní a vlastně i vůbec díky, pro mě osobně v mých hráčských očích, katastrofické společnosti jako Activision a jeho hrám a oddané komunitě, dosti zaujatý negativní pohled jeho směrem. Pořád to beru z obzoru hráče, byť ne tak rozsáhlého a usilujícího o nalezení "pravdy" v případě Pana Koticka, a z pohledu zkušeností s hrami, které jsou spojeny s AV. Tím pádem mě nikdy nezajímalo, že je, hlavně z CoD, zlatý důl, což je sice pro kolegu kravaťáka dobře, ale co se týče kvalit dané hry, to už neodpovídá skutečnosti a naopak to vypovídá o smutném stavu hráčů-kupujících a tak dále, však známe, není třeba rozebírat. Koneckonců, s Bobbym si z velkou pravděpodobností nikdy nepokecám, abych si mohl na něj vytvořit jiný obrázek, takže mě svým způsobem ani nemusí zajímat a uchovám si na něj takový status, jak to cítím.
  • Ten activision je hrozná firma. Resp. šéfové. Je ti živý důkaz toho, že pacienti jako radovan.bloger.cz a nojby.bloger.cz vládnou světu :D
  • ...aneb, ptali se Bobbyho, jaká je situace v pokračujících sporech mezi ním, EA a West & spol. A Kotick odpověděl: " Situace je dobrá, soudce dostal zaplaceno a ten Johny, co měl něco říct, tak ten už nic neřekne... "

Úryvek vypůjčen a modifikován z jedné scénky Zdeňka Izera
  • Část bývalé "2015" (tvůrců prvního PC Medal of Honour - Allied Assault) se vrátila do EA a Activisions to nemůže překousnout, jak úsměvné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit