Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli

Tak bizár to je drsnej, a plejtvaní krví, ovšem bral bych to 😉. Ale lituju pumpy která bude mít za úkol tohle prohnat okruhem. To přece nemůže dlouho vydržet, a kdyby si chtěl někdo vyměnit chladivo po nějaké době, nechtělo by se mi to čistit.

• Derp_1337

No čistá krev není moc dobrý materiál pro chladící kapalinu. Navíc se strašně rychle kazí. Takže předpokldám, že to bude "krev". Minimum zbytkové krve a zbytek budou různá aditiva. 

Tak trochu jako podíl surovin v potravinách v McDonald. Z větší části to tvoří nějaká varianta syntetické dřevotřísky. 😂

• OsamaBinBowlin

Já se chladím krví běžně.

• Derp_1337

Hele, já neříkal, že to nejde. Ano, krev v lidském těle přenáší teplo. Ale není to zrovna ideální případ efektivnosti.

Navíc lidské tělo většinou operuje při jiných teplotách než elektrický obvod grafické karty. Takže ta efektivita půjde víc dolů.

• Efektivní to v zásadě i je, akorát by se to velmi rychle ucpalo. Krev nesnáší vysoké teploty. Přes padesát stupňů a pak už stačí jen přidat kroupy a máš solidní základ pro jelítka.

Těžko říct, jak to obejdou, ale když  z krve odstraní všechny bílkoviny, tak už to nebude krev. Možná jako sekundární okruh chlazení, kde už bude teplota nízká a něčím to konzervují.  Nicméně chladit kapalinou vyrobenou čistě z krve, není problém. Může to být z krve vydestilovaná voda.

• Derp_1337

Však jasně. Říkal jsem, že to bude "krev". Jestli z krve vydestilovaná voda nebo něco jiného, to už je jedno.

• Jako tohle je hezká unikátní cena, ale otázka je životnost a kolik tam té krvi bude neboť krev se kazí setsakra rychle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit