Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • víc než na fyziku a vzhled grafiky radši přidejte funkce, výrobní stroje a rudy na těžení.
    jak to vypadá nebo zní mi je ukradený
  • Hodnotit hroznou optimalizaci na Space engineers je trosku off topic, ale ano hra je ku*efsky narocna, o tom jak vypada nemluve.

    Pointa toho je ale v tom, ze SE pocitaji detailne veskerou fyziku a mam takovej pocit ze podobne to funguje i u svetel.
    Ve chvili kdy mate TOTALNE terramorfni svet a jete se Vam jednotlive tiles defurmuji trojrozmerne, nemuzete hledat zkratky a musite vsechno pocitat poctive na nejnizsi urovni.
    Proto je tak slozity tyhle hry optimalizovat, proto vypadaj jak vypadaj a proto jsou narocny jak jsou.

    SE v tomto svetle vypadaji uzasne, ale chapu, jsou lidi, ktery si radsi zahrajou neco co bylo udelany od zacatku za ucelem paradniho vzhledu, to SE nejsou.

    BTW: Super video! *4*
  • hlavne ze divizi "Mediocre AI" se vede dobre
    hry prece nikoho nezajimaj ty sou jenom k tomu aby se na nich vydelavalo
  • Chidlink
    Otřesné uživatelské rozhraní, optimalizace je taky hrozná. Ani za ty léta to nebyli schopní opravit.
    Nedoporučuji. *12*
    • Za posledni rok se toho opravilo tolik, ze by to vydalo na nekolik desitech stranek. Doporucuji zkusit posledni verzi.
  • Tj ... vetsi sh.t se hleda hodne tezko, laguje to (a to i v singlu), fyzika je naprosto tragicka (pri jizde vytahem postava poskakuje od podlahy ke stropu tempem kulometu ...), cokoli se kdekoli a kdykoli zasekne do cehokoli ... naprosto nehorazny naroky na vykon, nefunguje to uspokojive ani na HW za 2k+Eur (ono taky aby jo, kdyz je to napsany v .NET)... ty neschopny patlalove co to vyvijej neumej ani zastavit vozidlo ... ma "zatazenou brzdu" a presto si vesele pokracuje v jizde.

    Cely UI je pak meli detem ukazovat misto straseni certem. Je to zarnej priklad toho, jak to vypadat nema.
    • Zdravim, fyzika (vcetne vytahu) je fixnuta. Na nasich podprumernych strojich s 750ti na Medium das 60fps bez problemu. Brzda uz taky brzdi jak ma.
      • Jako sorry, ale tohle sou veci ktery normalne fungujou uz v alfe, kdy se jeste poradne nevi jestli se dela hra, nebo programuje opekac topinek.

        A kdyby UI raketoplanu vypadalo jako tohle, tak se jim vzivote nepovede ani zapalit motory.

        Muzem samo pokracovat, tusim ze sem si jen tak do kapes nastrkal asi tak 4 tuny materialu ... chmm ... pak sem prej mel nekde zmacnout nejakej panel, ale on tam nebyl ... ale vlastne byl, nahodny klikani do niceho kolem to trefilo ... vazne je bezny aby prvky prostredi "hotovy" hry mizely? No a to zuzo, ze jako sem v mistnosti, sundam prilbu, je tam kyslik ... projdu dverma, ty sou porad otevreny, a ja se dusim, protoze vedle kyslik neni ...ale kdyz couvnu pres ty otevreny dvere, tak tam je ...

        Takze lidi, kdybyste to nevedeli, zcela vpohode si v letadle otevrete okynko, a kdyz se nadechnete, muzete se i nachvilu vyklonit, pohoda.

        A to se bavime o +- 1/2 hodine co sem to testoval, vic sem nemel ani naladu ani silu.
  • Už je to nějaký pátek co jsem to hrál a stabilní to bylo asi jako invalida bez vozíku a co jsem slyšel, tak se to o moc nezlepšilo.
  • stáhnul jsem update, 4x jsem musel načítat novou hru v základním nastavení aby se vubec při loadingu nezasekla, a když už se to konečně rozjelo, vydrželo to 30s než to zas spadlo

    SE vlastním od začátku vydaní MP, mám tam přes 500h, ale furt je ta hra k ničemu a dlouhodobě nehratelná

    MP lagy na denním pořádku a když si při tom záškubu rozbijete loď kterou stavíte nějakou tu hodinu/dvě, tak byste to rozkopali..

    ten engine není stavěný na MP a asi ani nikdy nebude, protože za ty roky by už vyřešili věci který se táhnou od počátku a to je furt fyzika na serveru..

    SP je v téhle hře o ničem a vždycky bude..
    • Samozrejme ze MP fixnout jde. Hra se za posledni rok hodne zlepsila, fpsko, loading times, fyzika a v poslednim updejtu grafika, zvuky a vozitka. Jen jak se dostanou k optimalizaci MP, pojede to jak z praku.
      • Ta naivita je tak roztomilá vlastnost...
        • zadna naivita, ja verim tymu v kterem delam, ze to dame
      • Ale blbost, poslední Major update naopak sliboval MP fix a skutek utek, je to stále nestabilní. Přes 3 dobrý 3 roky!
        • Nikde jsme fix na MP v tomhle Majoru neslibovali a na vetsi stabilite se samozrejme pracuje. PC proste neni konzole. Kazde je jine.
  • A co servery? Stále je zatěžují stavby? Stále jsem omezen na postavení toho, či onoho aby server vůbec nějak jel?
    • samozřejmě, tohle je nekonečný problém :D ten engine je prostě k ničemu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit