Přejít na výpis diskuzí
Space Hulk je konzervativnější než XCOM, ukazuje video
28.3.2013 | Ladislav Loukota
54 příspěvků
-
Na masy a Firaxis už patří jen kálet , já chci hustou statistikami napěchovanou TB strategii ... a prosím opět ať je ten vývoj vidět . Od Nivalího SStorm engine uplynul zase nějaký ten pátek a nikdo nepřinesl lepší ....
No , všechno je to pěkné ale Space Hulk .... to mi nepřipadá jako nejlepší hra na oživení mého nejoblíbenějšího žánru .
Tlačenice v chodbách , masakr muže po muži .... Ok . Už tehdy se mi to zdálo takticky dost omezené . A koukám klaustrofobie je zpět .... takže Hwy bolter a sbohlem veliteli , neměl jste stát předemnou :/ -
-
Já ti nevím, ale skoro ve všech knížkách ze světa W40k je nějaká bitva o loď či v uzavřených prostorách a nikdy jsem se nedočetl, že by někdo zastřelil Ultramarines z vlastnich řad.....
-
-
No to bude teda odvaz, tahle ta hra. Jako nealkomejdan.
-
-
Proč, prosím tě?
-
-
nealko a 40k? to fak nejde dorhomady :D
-
-
-
uvidime, těšíme se
-
Ou. Už jenom ten obrázek Hvězdných mariňáků v terminátorských zbrojích, zesilená bolterová pistole přímo pro Terminátory a energetická pěst v pozadí. Mé srdci zaplesalo. A tahovka? Sem s ní:)
A za pojem kosmomariňák bych autora poslal na Terru do rukou nejsvětější Inkvizice za kacířství....Tohle napsat, tak by ještě autor prosil, aby ho Inkvizice zabila. Ale furt lepší než kdyby se dostal do rukou Bitevním sestrám:) -
-
hnidopisska poznamka: zesilena bolterova pistole je storm bolter a je to spis zesileny boltgun *4*
-
-
Děkuji, nemohl jsem si vzpomenout:)
-
-
-
Zatím se to vyvíjí dobře. Řekl bych, že na podzim bude po dlouhé době dobrá úroda, tohle a wasteland 2, nemůžu se dočkat *4*
-
a za pojem kosmomariňák se nechť se autorova duše smaží na věky ve warpu v úchylných prackách Slaaneshe *1*
-
-
no ja bych mu mozna dal jako darek k vanocum mesicni dovolenou v Commorraghu.
-
-
tak to nevim, co je horsi *3*
-
-
-
vypada to suprove
-
strasna skoda, ze interview samo o sobe mizerny. ta slecna co dela to interview se pta na uplne nudny otazky, na ktery dokaze odpovedet internet za chvili. jasne, intro v tomto stylu 5-8 minut? proc ne. ale 15 minut vyplytvat na plytke otazky? jo jasne, prvni gameplay video ze space hulku a poslou tam cloveka, ktery o tom nic nevi. co vic, ta hra opravdu miri na hardcore fandy space hulku a tahovek. je sice vhodny prezentovat tu hru i sirsi verejnosti, ale lakat hlavne hrace tahovek je klicovy. a skakat do odpovedi neustalym "ok", "hmm", "yes" je opravdu neprijemny faux pas. jde o prvni interview v kariere? pokud ano, tak bych cekal aspon tu informovanost.
-
-
Ona to není tak úplně slečna, co dělá interview: https://twitter.com/carolynmichelle/status/27063876588
-
-
ok. na pohlavi nezalezi. nicmene diky za opravu.
-
-
*1*
-
-
-
-
XCom je vyborna herni serie. Pokud prirovnavate k te nove hre,mozna by neskodilo uvest cely nazev. Doufam ze ted nebude bran ten novy XCOM Enemy Unknown jako nejaky ''zaklad'' novodobych tahovych strategii,protoze ta hra si to vubec nezaslouzi.
-
-
posledni xcom me nadchnul.. a to jsem starej.. :)
-
-
posledni xcom je dobry, nez si clovek uvedomi, ze je vlastne spatny
-
-
... jak moc je to špatný ....
Holt to AAA tahové sucho vlezlo některým na mozek víc než by bylo zdrávo ;) -
-
Jestli je to špatné proto, že to není napěchované statistikami, tak to není moc validní kritika. Nový XCOM je více "deskovkový", staré díly byly víc simulační. Oba přístupy mají něco do sebe, nikdo nenadává, že jsou šachy špatné a debilní, protože tam není inventář a postavy se nechovají úplně realisticky. Chápu, že někdo může být zklamaný, když chtěl stejnou hru jako staré díly a ta nová mu nevyhovuje (i když si myslím, že informací před vydáním bylo dost), ale prohlásit, že je to proto špatné a lidi jsou hloupí, když se jim to líbí, je moc. Ta hra má velmi pěkný a promyšlený design (možná trochu slabší ve strategické části).
-
-
-
-
-
oh, gun jammed! pripomelo mi to incubation.. to byla smažba na 3dfxku tenkrat
-
-
http://www.gog.com/gamecard/battle_isle_platinum "includes incubation". porad si to muzes zahrat :).
-
-
Jo a v téhle platinovce s wilderness toughest datáčem navíc ;)
-
Téda to je let. Ještě bych to možná někde našla jako přílohu k levelu... anebo score? Až si začínám připadat pomalu staře.
-
-
no, ja myslim, ze prave jako prilohu k levelu incubation taky nekde mam. musel byt projit historicky suplik :).
-
-
taky to tu nekde mam, vim ze jsme to chteli nekdy predloni z nostalgie zahrat a nepovedlo se to rozchodit, ale treba je ta GoG verze nejak osetrena
-
-
bude. urcite.
-
-
-
-
-