Přejít na výpis diskuzí
Space Shock chce přenést klasický krokovací dungeon do vesmíru
28.1.2013 | Petr Poláček
21 příspěvků
-
Hmmm doufám že když dneska musí být financován kdejaký mod , tak také vyjde ne jak Flashpoint s tisícem návrhů a několika skutečně realizovanými novými kampaněmi .
Jinak tahové souboje a exteriéry ... pak už o duplikování Grimrocku necekne nikdo ani slovo ;) -
-
Myslíš původní Ofp? tam těch modu, misí, kampaní, addonů, objektů, textur, zvuků, pistolek, stromečků... vyšlo hodně přes tisíce .)
-
-
Doufám že autoři mají komerční licenci UDK, jinak se můžou s kickstarterem i s prodejem na steamu rozloučit.
-
-
Takovou maličkost vývojáři vůbec neberou v potaz při vývoji.
-
Licencia UDK pre officialny project cini 99USD, po dosiahnuti 50000USD zisku sa platia royalties Epicu do 25%. Ten [oplatok sa da urcite zvladnut. Nemylit si UDK s fully licensed Unreal Engine 3.5/3.9
-
-
Kdyz jsem cetl titulek, jako prvni me nenapadlo scifi RPG, ale neco na zpusob strategie. Princip stejny, pohyb po ctvereccich... anebo po krychlickach? Kazdopadne ve vesmiru. S lodi. Nebo hned s flotilou.
Namisto chodeb neuveritelne barevna cernota vesmiru prospikovana hvezdami, planetami, cervimi dirami, cernymi dirami, asteroidy, vesmirnymi stanicemi, mimozemskymi koraby!
Pohled z prvni osoby by mohl byt pojaty bud jako pohled z okna, anebo protoze z oken tahne pruvan, tak mozna spis ze super trojdimenzionalni mapy na mustku zvoleneho vesmirneho giganta. Anebo falesny pohled ze treti osoby a na danem ctverecku (nebo krychlicce, nezapomente, vesmir!) by clovek videl svou flotilu, ktera by pri boji blikala svymi zbranemi a pri prozkoumavani podezrele opustene zakladny by k ni priletela.
Pri podrobnejsim pohledu by to jiste bylo podobne klasickym dungeonum, jiste by se daly najit podobnosti mezi hrdinou kouzlicim a vesmirnou lodi lejzrem strilici. Jine patro nebezpecne kobky? Nova galaxie! Oblibena past zanru dungeonu, ktera vas teleportuje anebo otoci? Transdimenzionalni reverze polarity!
Mne se ten napad libi. Protoze jsem ho vymyslel! A protoze mam rad hrani si ve vesmiru. -
sem stím
-
sem stím
-
Ma to tahove souboje nebo je to jen dalsi akcnarna?
-
-
Soudě de videa .. přeskinovaný Grimrock :( . Škoda taky bych dal raděj čistou tahovku
-
-
Jako milovník sci-fi do toho půjdu, btw to je české studio?
edit: není nějaká taková hra i pro android nevíte? -
-
Studio je slovenske...
-
-
Teda na to ze se studio jmenuje Ideas Unbound mi to zrovna neprijde nejak revolucni. To co tam uvadi za novinky jsou novinky jak moje bota. Opravdu to vypada jako klon Grimrocku. Jinak napsat ze target lock je pouzitelnej na nekolik veci ale uz k tomu nic dal nerict je taky neco.
-
Když to bude mít coop jako Hired Guns tak budu při pomyšlení na hru slintal.
-
obávám se , že já jsme cílovka. jakýkoliv důvod proč bloudit útrobami vesmírné lodi, je mé gusto :)