Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Call of Duty: Ghosts bude jen na nové konzole a PC
22.3.2013 | Adam Homola
80 příspěvků
-
Call of duty Ghosts nebude na XBOX 360 a PS 3 ale jen na nové konzole a PC více zde http://megagames.com/news/british-supermarket-leaks-next-call-duty-boxart
-
Na ghosts se těším jak prase a bude to na xbox 360 a ps3 na komp to nebude ... hra vyjde 5.11 už se těším na předobjednávky :33 a na nextgen konzole to ještě být nemůže , protože xbox vychází o hodně později to samé ps4 ... já mám xbox 360 a pojede to . kdyžtak se podívejt na Ali-A ten říká o té hře novinky a zjistil , že to nebude na komp - jenom na konzole
-
-
http://www.tesco.com/direct/call-of-duty-ghosts/544-5279.prd?pageLevel=&skuId=544-5279 *5*
-
-
Mám rád aj COD a aj BF .. ale po hraní BO2 multiplayer som si povedal že už si žiadne COD nekúpim a len čakám do vydania BF4 *14*
-
K singlu mám plnou důvěru,ten mě jestě u žádného dílu nezklamal,a kvuli multiplayeru hraji jiné hry,ale zminovana absence spec opsu mě štve protože je to jediná věc co mi chyběla u BO2,těšil jsem se že u tohoto pokračování si ho zas užiju a oni ho chtějí nahradit něčím prý lepším, což nejspíš budou strike force mise zkopírovaný z BO2 jen s jinou náplní a zdokonalené...ale treba taky ne a bude to něco skutečně úžasného a revolučního jako SP v BO2
-
-
Uzasny a revolucni SP v BO2? To snad ne *1*
-
-
No dobře revoluční úplně ne ale byla tam hora dobrých nápadů jako ovládání pavouka,nebo ten let mezi horami.I novinek tam pár bylo,jako třeba ovlivňování příběhu a strike force mise.A taky to odstranilo mínusy mw3 jako nekonečné vlny nepřátel,malá rozmanitost prostředí a činností a samozřejmě zachovali všechny přednosti předchůcdů jako dobrá hratelnost a spousty podarených skriptů a efektů.K dokonalosti chybí už jen nový engine a ještě trocha volnosti. No a co se týče ghostů tak ten prý možná bude i na ps4 a nový xbox což by mohlo znamenat nový engine. Activision prý představil nějaký engine zaměřený na věrohodnou podobu postav.
-
Revolucni a uzasny byl singleplayer v BF 3 *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Dejte mi prosým lajk na tento koment, jó!
Díky moc pitomečci. -
-
dal jsem ti like, protože tě zbožnuju!
-
-
A Já ti za to děkuji, puso
-
-
-
Ak sa vam nelubi CoD, tak to nekomentujte, hore mate recku k najnovsiemu dlc ku Bugafieldu, chod si tam znicit par stien a umierat so spravoou bad lackou ci za rohom, dakujem, mi fajnsmekri si dame CoD.
-
-
Haha prej fanjnsmekri *15*
-
Je velice slabomyslne, coz presne sedi ke slovakovi, rikat neco jako BUGAfield. Hra ktera je takto komplexni se neobejde samozrejme bez bugu, jako jakykoliv jiny software. Bugy se v patchi opravi, a prirozene vzniknou nove, ktere pri testovani videt nejsou, protoze i testovani je odlisne od aplikace na live servery.
-
-
Strc sa dakam so svojimi neznasanlivymi recmi
-
Jaj, pozor, cesky zebrak co volil zemana sa mi to ozyva...bugafield 3 ze komplexna hra...akurat tak komplexna sra,cka hahahah...pocuj, ty isto hrajes aj tu cesku sracku bugma, tam tiez pocuvam to isto, ze pri tak komplexnej hre musia byt bugy, asi preto prvy rok to bolo nehratelne aj bugma 1 a bugma 2....bf3 ze komplexna, fuha, si ma dostal...to potom take strategie ako total war ci simulatori na pc okrem bugmy a nizkorozpoctoveho sturmovika, zrejme vsetky su nehratelne v den vydania aj 2 roky po vydani ako bugafield...Noze povedz priatelu, 2 roky po vydani bugafieldu a stale pocuj, ze vrtulniky odpaluju vlasne rakety, ze stale sa nenaskakuju animacie pri skoku spravne a mnoho desiatko dalsich, noze kde urobili sudruhovia chybu...mam pocit ze na tej hre robili nejaki cesi inak si to neviem vysvetlit, ea zrejme outsourcovala pracu
-
-
Ty máš asi ňákej duševní problém, že?
-
Prvne se nauc pozivat vety a odstavce a pak tady zacni neco blabolit. Tahle otapetovana stena se neda cist.
-
Ale vy slováci jste vyrobili X inteligentních her že? *7*
-
-
Prosím nespájaj tohto obmedzenca so slovákmi :)...chlapec nevie čo rozpráva :) CoD je CoD BF3 zasa BF3...každý nech hrá čo chce..ja osobne radšej BF3 :D
-
-
Nauč se česky uherský příteli, pak se tu můžeme bavit. To vaše čobolsko-maďarsko-nesmyslo žvatlání je teda síla.
-
-
-
Pěkně řečeno *1*
-
-
Už se těším *5* doufam že budou k předobjednávkám nějaky super darky
-
TVLE...
"Přibudou i nové pohyby a jedním z nich je například skluz během střílení."
...a tuhle novinku bych zvýšil cenu o dašlcíh 10 Eček! -
-
Ta novinka přijde až v balíčku DLC....Jestli v prvním nebo 10.... možná až v Ghost Premium -_-
-
-
Jasně že to bude jen na nové konzole a PC. Na staré konzole to udělají na starém enginu, co kdo nechápe :)) Jedno studio předělá mapy a podobně na starém enginu, bude to odbyté a řekněme si to otevřeně, na těch starých konzolích to nové CoD budou hrát jen looseři a malé 5ti leté děcka :))) *1*
-
-
...na těch starých konzolích to nové CoD budou hrát jen looseři a malé 5ti leté děcka...
Pán je "Znalec", to se pozná.
-
-
Tesim se. Snad to bude stejne skvela hra jako cod 2, modern warfare 1, 2, world at war a black ops 2 *4*