Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Dragon Age III vyjde možná až na next gen
30.11.2012 | Adam Homola
17 příspěvků
-
Dragon Age je především příběh se spoustou postav, se kterými se hráč sžil nebo zosobnil - kašlu jim na nějaké enginy a grafická prostředí - rád bych pokračoval v jedničce s Morigan a dalšími, z dvojky by také mohly přibýt nějaké postavy - sestra určitě - a parta se kterou by se mohlo hrát by také měla být větší než celkem tři - asi marné přání
stupidity jako čtvrcení a sešití mámy, si mohou strčit do pozadí -
Tak at to vydaj v next gen konzolovy grafice na dnesni PC a pak az na to budou konzole mit,at to na ne naportujou.
-
Doufám že to bude hratelností podobné prvnímu dílu. Ať si to má klidně i grafiku stejnou jako v díle prvním, i ta byla moc hezká. A aspoň by to nebylo náročné. Na grafiku se moc nesoustředit, hlavně propracovat hratelnost, příběh, a aby to mělo RPG prvky jako první díl. Druhý byl už spíš taková akční rubačka.
-
Doufám, že nezopakují to samé "kreativní" zakončení série, co v ME trilogii.
-
Je mi to jedno, budu to hrát na PC a na grafice mi příliš nezáleží.
Zkuste se soustředit na příběh, propracované postavy a vyšperkovaný gameplay, Bioware. A nezlobil bych se za komplexní RPG systém, ale jelikož to dost možná bude primárně na konzole, tak v to radši ani nedoufám. -
-
Škoda,že u prvního DA asi nepočítali s tak velkým zájmem modifikovat grafickou stránku hry.
Údajně hra špatně funguje když tam dáš hodně velkých úprav textur apod.Mně to blblo.
A přitom na to jsou dobré modifikace.
Ale na DA 1 jsem v době vydaní dost čuměl.Nečekal jsem takto v mnoha věcech dobré RPG.
Opravdu jsem musel u boje přemýšlet atd.Navíc to bylo v prvním vydání obtížnější.Pak s nějakým patchem to spadlo ale stejně.V době kdy bylo hodně rubaček s RPG prvky to bylo dobré. -
-
DA:O bez prvního patche byl slušný masakr. Málo léčivek, tuhý nepřátelé, pár zásadních bugů v herním mechanismu a o srandu bylo postaráno. Pak to naštěstí vyladili, takže to bylo na Normal v pohodě hratelný (a nervovat se mohl až na vyšších obtížností).
Pro mě osobně jinak akční RPG s jedním z nejlepších soubojových systémů vůbec. Doteď nechápu, jak to mohli v DA2 tak neuvěřitelně po*ělat. -
-
me teda prislo DAO na hard takovy normalni, mohli to udelat trochu slozitejsi, prece jenom takticky RPG vetsinou nehrajou pitomci, nebo by aspon nemeli :D
-
-
-
-
a kdy to vyjde?
-
-
dle autora článku - až naprší a uschne.
-
-
ja myslel kdy ma vyjit nove generace pač bych chtel koupit ps3 tak jesli to ma smysl
-
-
Nikdo neví. Podle optimistických odhadů na Vánoce 2013, ale četl jsem i informaci, že k tomu má dojít až někdy 2015, to by také odpovídalo tomu, co tvrdili Microsoft i SONY před vydáním současné generace: že má vydržet 10 let.
-
-
-
-
Byl bych rád kdyby to bylo až na next-gen :)
A nebyla to jako dvojka která bylla horší než jednička *3* -
Sérii Dragon Age mám rád, a tak bych i rád viděl trojku klidně za delší čas na next genu a pořádně propracovanou. Ale přijde mi, že to neni až tak pravděpodobné. Ale nechám se překvapit.
-
-
Otázka je jestli to na next gen propracují a nehodí tam jen lepší textury a technické vymoženosti,které jsou na PC již dávno.
Zrovna nedávno jsem se vrátil k DA 1. a když vynechám grafickou stránku hry tak v ostatní směrech to je taký rozdíl oproti DA2. Tohle žádný next gen nezaručí.Dokonce nezaručí,zda využijí technické možnosti konzole na maximum.
Rozhovory mnohem podrobnější,délka hry,boje atd.To vše je v DA1 pro mně o dost lepší a uvěřitelnější.
Navíc s Combat Tweaks a pod.I herně zajímavější. -
-
Mě nešlo ani tak o to, že by možnosti next genu z toho udělaly lepší hru, jako spíš ten delší vývoj.
-
-
Propracované RPG, to mainstream podle mě moc neocení. No nic, jdu pařit Planescape. *1*
-