Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Mafia III se možná bude odehrávat v Louisianě
12.3.2014 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Škoda že neudělají pokračování mafia II. Teď jsem jí dohrál a je mi do breku. Chudák Joe snad jel jen na pivko :) .
-
Vym že pokud jí bude tvořit Dan Vávra se svím týmem bude perfektní.!!
Jak se dozvím o jejím vydání hned si jí předplatím.!!
Zpracovaná jako M2 s předplánovanýmy mnohmy DLC k dokoupení.
Aby s ní vnikla nakonec poměrně velká hra místo pokračovaní verze 3-x -xx -6 atd..
Jako bylo vidět že to tak bylo připravovano (mapy) u M2 bohužel nedošlo na víc
navazujících verzí DLC. -
Lousiana zajimave misto, rozhodne. Pokud mi da zapomenout na to ze nekdy byla Mafia II. jeste lepe, tak bych to treba mohl brat jako plnohodnotny druhy dil. Predcasne ale uz takhle to tak vypada lepe... jenze to tehdy M2 vypadala taky a jak dopadla. V dnesni dobe by bylo zas prilis Utopicke si myslet ze bude navrat ke kvalitam jedine skutecne a to 1Mafie. ( ostatne jako nektery to maji s GTA, kdyz si vezmu ze to ani nebyl uplne tak puvodni produkt...)
-
Každej, kdo viděl True Detective, tak ví, že je Louisiana dost zajímavé místo, které je přírodou krásné a obyvatelstvem příšerné. Kdyby New Orleans obehnaly pořádně rozlehlým vidlákovem, byl bych dost spoko... fu*k it, po tom, jak se předvedli se dvojkou nechci trojce věnovat žádné myšlenky
-
no tak že to bude někdy v roce 2020??
-
Mno čili pedpokládám že na ten ustřihlej konec ze dvojky se teda navazovat nebude. Hmm to je teda fakt paráda.
-
-
Mně se ten konec líbil a nic bych na něm neměnila už jen protože si ho odkážu dopodrobna vybavit i po několika letech.
-
to predpokladas spravne, kdyz se davno vi, ze dvojka je uzavrena (vyjadreni vyvojaru) *7*
-
-
Mohla by vyjsť Mafia Ultimate, ktorá by sa odohrávala v slovenskom parlamente a hráč by mohol v poslednej misii všetkych vystrielať *16*
-
Já doufal v zasazení do Las Vegas v 50. nebo 60. letech, kdy to všechno řídila mafie. Jen příběh Casina od Scorseseho by stačil na celou jednu Mafii, navíc Las Vegas je ve hrách celkem opomínáno (pokud nepočítám New Vegas, tak naposled bylo ve větší míře v GTA SA).
-
-
já taky
-
-
To sem zvědavej jak to dopadne. Ale mrknout se někam za město na venkov Louisiany do bayou by mohlo bejt fajn. Zároveň je Louisiana demograficky strašně zajímavej stát, takže v tomhle směru se zasazením nemám absolutně problém. Ale zatim je ještě moc brzo dělat si nějaký iluze.
-
-
Jak řekl Nelson v Simpsnech "Iluze je mi milejší než-li zoufalství."
A jak řekla posádka Červeného Trpaslíka "My tomu věříme!", "My tomu věříme!"
*1* -
-
Jak se řeklo v Assassins Creed 1 "Život je jen iluze." Nebo tak nějak to bylo. Když už jsme u těch moudrých slov. *15*
-
-
-
Jmenovat se to může jak chce, ale stejně jako u knihy mě zajímá jen její autor. GTA5 by ale už na PC dorazit mohlo...