Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander

    Za mě dobrá zpráva. Těch otevřených světů jsme hráli už hromadu, a co si budem povídat... po začátcích, kdy jsme na každou takovou hru koukali navěřícně ("vážně můžu jít, kam chci?", např. Morrowind, GTA 3) přišlo určité vystřízlivění. Openworld je fajn, ale jen když je udělaný dobře a má smysl. Což zase tak často není.  Polotevřené světy typu poslední Tomb Raider trilogie, poslední dva God of War, Dark Souls atp. mi vyhovují daleko více.

  • Tak není otevřený svět jako otevřený svět. Když se toho chopí R* tak to za to stojí...No a to je vše..Takže jo, ať to dají klidně polootevřený...

  • uher

    Takže další pokračování a navíc samozřejmě se Shepardem. To už jsou v Bioware opravdu takový zoufalci, že chtěj znova převařovat vylouhovanej čaj?

    • Derp_1337

      Bioware odkoupilo EA a EA je typický korporátní ždímač peněz. A takový korporát bude donekonečná znovu převařovat stejnou polívku, tak dlouho dokud tady budou nějací fanboys ochotni za to platit.

    • JamesFaith

      Až na to, že tohle po nich hromada fanoušků prostě chce, a kdykoliv jsem někde na zahraničním webu viděl zmínku o novém ME, během chvilky tam byly v diskuzi hromady postů o tom, jak někdo chce hrát znovu za Sheparda. 

      Tohle je stejné jako oblíbené tvrzení, že údajně nikdo nechtěl multiplayer v Mass Effectu, když na dnes už neexistující BSN o něm byly stovky stránek dlouhá diskuzní vlákna, kde po něm hráči volali.


      • Thanquol

        asi tak

      • uher

        Když píšeš příběh, tak by měl mít nějakou vizi a ne ho ohýbat tak jak si přejí fanoušci. Jenže to by si musel mít dobrýho scénáristu a ty současnej Bioware evidentně postrádá a tak co v takovém případě udělají? No jasně! Udělají další díl hry, která se odehrává v doslova nekonečným vesmíru, kde můžou vyprávět tolik příběhů a ukázat tolik světů aby..... se vrátili k postavě, která už byla vytěžená před deseti lety.

        Fanservis je totální zabiják jakékoliv invence.

        • Thanquol

          Ty meleš pátý přes devátý. Pokud je zájem o Sheprda a dáš někomu schopnému za úkol napsat sequel... vlastně vůbec nevím jak někteří dokážete ohnout jakoukoliv myšlenku tak aby to byla katastrofa na cestě.  to už je nějaká mentální nemoc ne?

          • uher

            S "člověkem" kterej na tebe reaguje bláboly o memtálních nemocích je jekákoliv následná debata ztráta času...

        • hulibalda

          Podepisuju.

      • Derp_1337

        No on ten zájem o Shepparda nebyl původně až tak velký. Všichni jsme doufali, že se Bioware ukáže s někým novým a zajímavým v Andromedě. Osobně jsem chtěl na Shepparda zapomenout po tom super fail konci v ME3. Ten tristní tří barevný konec mi dost pokazil zážitek.

        Jenže všichni víme, jaký trapas byla Andromeda. Až po tom failu se začali fanoušci ozývat, že to ať se radši vrátí Sheppard. Téměř nikdo nechce pokračování Andromedy.

    • Nevim no, dost lidi zajima jak to pokracovalo. Me treba jo, Spepard je dobra postava. Nevidim v tom problem.

      • I když mám Sheparda rád, proč by to zas mělo být o něm? To se v tom univerzu nenajde nikdo jinej? A co nás má čekat epičtějšího? Raději bych něco jako jednotku, ale ne za Sheparda.

  • Otvorenym svetom odzvonilo uz davno, len herne studia sa drzia toho, ze vacsie musi byt aj lepsie, nehovoriac, ze v PR clankoch omnoho lepsie znie pouzitie superlativov nez "spravime male lokacie plne obsahu.

    Nehovoriac, ze zmysluplnych svetov, kde sa aktivity a pribeh nerozyspal by sme vedeli zratat asi na jeden ruke.

  • Inquisitor

    Lepší našlapanej koridor než prázdný a nudný open world. Nevím kde vývojáři přišli na to, že musí mít open world jinak to není dost cool a přitom neví co s tím.

  • Duptcheck

    Tak snad. Otevřené světy jsou super, ale nesmí se to (jako se vším) přehánět a hlavně se to musí dobře udělat. On i dobrej příběh, kterej by v lineárním RPG, byl silnej a zabavnej může spatnej OW docela pohřbít. Tak snad už přijde vystřízlivění, že každá hra musí mít OW a vznikat budou jen, když k tomu bude správná tvůrci vize a důvod.

    • put_your_name_here

      Souhlasim. Hlavne ty otevřený světy jsou často takový chudý, když to je polo, nebo vyloženě coridor, tak si tam můžou víc vyhrát.

      Tak jsem zvědav :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit