Spekulace se potvrdily, vyjde Total War: Warhammer 40,000
-
Jeste bych dodal, ze dnes vyšla kampaň pro LotR mod Dawnless Days do Attily. Hodne jsem hrával Third Age pro ME2. To je za me taky svět, který by šlo převést to TW kabátu.
-
Jak tu někdo psal níže, holy fluk, kdyby vyšel po tomto total war warhammer horus heresy, to by byl naprostý nerdgasm. Mě je úplně jedno že existuje i DoW 4, total war se hraje jinak jež dow, to jsou prostě jiné typy strategií. Imagine Siege of Terra, jo, jsem fanboy, ostatně můj nick name tady mluví jasně o tom, kdo je moje oblíbená postava a kapitula, už jsem do těch červených sexy upírů nalil dost prachů....
-
-
Panebože...zkus se podívat na ten gameplay i chvilkový...v čem konkrétně to bude jiný než DoW? Tohle právě bude úplně jiný gameplay od toho co označuješ "Total War se hraje jinak" protože se klidně vsadim, že budu mít pravdu, že tohle se bude hrát jinak než ten klasický Total War (jiný typ strategií), protože jinak to není prakticky ani možný, universum W40K se prostě na Total War typ strategie nehodí...je to jako udělat třeba Total War: Vietnam, nebo Second World War...jenže když se změní to co dělá TW Total Warem tak už to není TW
Total War se hodí tak max do první světový a i to je přes čáru, jinak by to dáválo smysl tak strategie (RTS bitvy) ve stylu Wargamer nebo jak se jmenuje ta poslední tomu podobná kde máš obrovský RTS mapy a ovládáš hafo jednotek, né tyhle pískoviště co předvádi od fantasy Warhammeru a tady to vypadá, že i z toho pískoviště udělají dětský koutek
-
-
ani jsem ten tvůj ubrečený blok nečetl, tu budeš spamovat stokrát dokola to samé,a snažit se všechny přesvědčit že je ta hra špatná? Co vůbec víš o warhammeru 40k?
-
Nehodí ? Na těch obrázcích je jasně vidět, že tam jsou stovky i tisíce jednotek orků a cadijcu. Každá lore bitva má statisíce a miliony jednotek. Jasne, mariňáků tam nebude běhat 10k, ale předpokládám, ze to budou kombinované armády. Málokde mariňáci deplojují bez podpory gardy, případně více kapitul.
-
-
-
Doufám, že globální mapu udělají na způsob SW: Empire at War. Rád bych se dočkal i pozemních a vesmírných bitev. A management hry podobne jako v TW: WH3.
-
Trailer je kulervoucí, tak to mají mazlíčci rádi. Záběry na konci ve mě nakonec vzbuzují mírný optimismus. Otázka je, jak bude vypadat finální produkt. Těch zklamání už bylo poměrně dost, kdy nás trailer nabudil a finální hra byla o ničem (dawn of war 3).
Každopádně držím palce vývojářům a doufám, že na rozdíl od novějších dílů budou taktické bitvy propracovanější a imerzivnější než v klasických TW warhammerech.
-
-
Budu se opakovat z níže, zřejmě nebudou viz ten gameplay, kde to je prostě nějaký bloob a navíc, naprosto bez nějakého hate...je to dělaný i na konzole takže spíš větší zjednodušení
-
-
Tam asi záložka diplomacie nebude potřeba...
Přidám se k mr.markvart a taky si neodpustím to, že jsem z toho rozpačitý. Proč? Dyť je Dawn of War IV a další strategie.
Jsem primárně Total warista a WH40K k tomu moc nesedí (plus navíc mne přijde, že ta komunita je neuvěřitelně toxická).
Ale zase chápu, že si na tom budou moc vyladit engine.
-
-
Však ani v "klasickém" Warhammer Total War bylo jen minimum diplomacie. Bohužel v celém univerzu Warhammer jednotlivé rasy a frakce se navzájem nenávidí. Rozdíl je jenom v tom, že některé nenávidí o trochu víc než jiné. 😂
-
No ale na konci mi právě z těch záběrů přišlo, že to vypadá více jako total war než dawn of war. Klasicky zakleslé jednotky face to face.
Samozřejmě, pokud to podělají nějakým dobýváním bodů a výrobou jednotek v boji, tak nechť jejich duše trpí navěky ve warpu.
No uvidíme.
-
-
,,zaklesle,, jednotky face to face máš i v DaW když proti sobe postavis dvě jednotky ať po sobě pálí a nezacharguješ melee attack takže jaký je rozdíl?
A pochybuji, že tady bude implementace jako z fantasy nebo historických dílů, že by se dvě palici jednotky do sebe zamkly a jedna kvůli tomu nemohla ustoupit to by byl nesmysl, jedině tam dát něco jako potlačují mechaniku z CoH ale zase...to má i Dawn of War 2 takže jaký je rozdíl?
-
-
No uvidíme. Jak jsem psal dříve, já jsem kovaný ROME TW2, DEI mod, zbytek od té doby považuji za méněcenné bratříčky. Takže jsem na stejné lodi s tebou. Akorát naděje umírá poslední. Jestli z bitev bude jak píšeš blob, tak za mě samozřejmě pass.
-
-
Já hraju od prvního Shoguna :D
Naděje...taky musím s tím pesimismem trochu zvolnit ale nevím, nevím...nějak CA nevěřím z nějakého ,,neznámého,, (War3 launch a jejich chovani)duvodu :D
-
Mne prekvapuje jako se moc nesklonuje Three Kingdoms... Za mne to melo nejlepi system Diplomacie.
Pharaon zase mile prekvapil Cilizacnimi projekty.
Ale nostalgie vede... chapu :-)
-
-
Tyhle dva a Británii jsem nehrál, je fakt...I když tři království v knihovně mám
-
Já jsem ulítnutý na starověk západu. Tedy Řecko, Řím, Galie a proto jsem v tom neobjektivní.
Ale three kingdoms jsem v podstatě nehrál, kompletně mě to minulo. Myslím, že jsem to trochu zkoušel a vadil mi tam ten systém hrdinů, který z toho zase dělal fantasy pohádku. A taky jsem měl pocit, že taktické bitvy byly zjednodušené a to je pro mě zásadní. Já prostě chci velet a "obětovat levé křídlo". Mačkat na různé "form phalanx" nebo "testudo", dělat cantebriánský kruh, aplikovat run/hit taktiku s lehkou jízdou, plašit slony atd. atd.
A v tom mi prostě modifikovaný ROME2 DEI přijde nejlepší a nepřekonaný.
Ale možná tři království znovu zkusím.
-
-
Reakce na příspěvek:
JJ...taky spíš ty "západní" proto jsem asi 3K minul...ale třeba u Warhammeru 3 mi to nevadí, že tam jsou všichni a za "Čínu, mrtvý Egypťany nebo
Aztécoještěrky" si v klidu zahraju, asi to fantasy
-
-
-
-
-
-
-
JOOOOOOOOOOO!!! Dream come true. Doufám, že souboje flotil budou po vzoru BFG her a ne jen auto-resolve, a že budu moci deploynout více companies mariňáků atd. Jsem zvědavý jak uchopí jednotlivé systémy. Myslim si, že to je hodně ambiciózní.
Edit. A ted si představte, ze jednou dostanem i Total War Horus Heresy 😱
-
wau, vypadá to prostě bombasticky. Ty rozměry těch bitev jsou neskutečné. Až k tomuto vyjdou třeba tyranidi, bude to naprosté blaho. Total war mě nikdy moc nezajímal (hrál jsem jen pár dílů), ale toto je krok správným směrem, který tu značku nakopne a konečně někam posune. Sakra, pořád nemůžu rozdýchat jak epické to bylo.
Práce na space marine III, dawn of war 4, mechanicum 2, dark heresy a teď toto. Dobré časy na to být fandou warhammeru.jediná drobná vítka, gardu zase reprezentuje cadia, začíná to být únavné, měl to být krieg.
-
A vypadá jako Dawn of War 4...přesně proto jsem Total War: 40k nikdy nepotřeboval, ten setting se pro Total War hru prostě absolutne nehodí, jo dobývání ,,svetove mapy,, tam bude...takže technicky je to větší Dark Crusade nebo Soulstorm Dawn of War...
4 prvotní frakce z toho 50% lidi...a taky to vypadá, že i bez minimální diplomacie (?), wait what?, jasně frakce uvnitř impéria se často masakruji vzájemně ale ne na celogalaclktické rovině...nevím, jsem rozpačitý
-
-
Jo a pokud ta vesmírná mapa co se v traileru ukáže není jen nějaký vizual tak přechod mezi planetami vypadá jako z Battlefleet Gothic 2
A musím oponovat, jako klasický Total War to nevypadá protože to vypadá že bojují o nějakou vlajku uprostřed, samozřejmě je možnost, že je to jen jeden z druhů bitev a na Siege to fakt nevypadalo...jestli to plánuješ tak nechápu, halo CA...Rome2???
Ale je to prealpha tak bych měl ten svůj pesimismus krotit ale teda...že by mě to nějak vyhypovalo se říct neda
-