Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže příště už žádná nová konzole..😀

    To u PS asi nehrozí jinak by si na nové konzoli nedávali tak záležet 🤔. A jasně že do gamePassu musí dát i lepší hry 🤦🏻‍♂️ co jim taky jiného zbývá 😂 Phil Xbox pohřbil a tak jediné stéblo je gamePass a v něm i dobré tituly za hubičku 😀 . Ale jak už toho lháře všichni znají, tak i v tomhle bude nějaký ten háček a to bude teprve sranda 😀 Místo aby se snažili být lepšími nebo konkurence schopnými, tak to raději rozdají všem 😂 jenže každá mince má dvě strany 👍 

  • JohnyTheZik

    Trochu jsem doufal, ze tema "nelibi se nam strategie Microsoftu, urcite se snazej zakrejt spatny prodeje Xboxu" uz bylo dostatecne zevrubne pokryty Alesem a Adamem. Tohle byl teda hodne zbytecnej klik :/.

  • TheGGG

    předplácení her a všechny tyto passy akorát zabijí herní průmysl.... tvůrci nebudou mít motivaci dělat kvalitní AAA SP hry, místo toho, budou vznikat generické online hry jako služba, kdy se vydá velké prd za vysokou cenu a pak se bude postupně roky dodávat obsah. PROČ?

    Protože oni nepotřebují, aby jste si jejich hru koupili a zahráli a nazdar. Oni vás potřebují nabaitovat na nějaký grindfest, ve kterém budete trávit roky a optimálně si budete neustále prodlužovat váš pass, aby jste mohli hru hrát. Kdo by nechtěl nové HALO za pár šušňů s mořem dalších (druhořadých) her v předplatném. No, jenže ono to bude HALO ostrouhané na kost a k tomu budou roky dodávat nějaký obsah neobsah, spousta lidí si bude zvesela prodlužovat pass, aby mohli hrát dál a za pár let zjistí, že jen na předplatném nechali horentní sumy. Nemluvě o tom, že podobné hry se ještě dohojí na DLCčkách a podobném šuntu.

    Kde je tady prostor pro kvalitní AAA SP hru, kde člověk ztráví 40 hodin a jde dál? Nikde.

    • Veskoslav

      Všiml sis ty *něco*, co je vlastně obsahem Game Passu na Xboxu a pc? Nebo zase meleš všobecnou frázi o tom, co ses naučil před 5 lety a tu pořád používáš dokola dokola?

      A horentní sumy? Game Pass šel na rok sehnat za nějakých 1399 Kč. A pokud třeba i takový Red Dead Redemption 2, který je součástí GP za nekvalitní SP, tak to spíše vypovídá o tobě. Nebo poslední Ori? Forza? Outer Worlds? Metro? Mutant Year Zero? Wasteland? Alien? Alan Wake? Battletech? Dishonored 2? Halo? Hellblade? Gears? Shadow Warrior? Cities? Frostpunk? Mount & Blade? A Plague Tale? PoE: CE? Nier? Zaklínač 3? Battlefleet Gothic II? 


      To ti přijde málo? Ty ani netušíš jaké hry jsou na Xku v Game Pass. Jenom meleš ho*na. Jako vždycky.

      • TheGGG

        pleskoslave jsi zase mimo... užij si své HALO jako služba na deset let dopředu.... mluvíš mě tady o starých hrách, já mluvím o budoucnosti herního průmyslu. Kvalitní hru jako RDR2 nebo hellblade si klidně koupím, nepotřebuji nějaké předplatné jak v knihovně a pak se hnát za dohráním, než mě předplatné vyprší. A počítej s tím, že kvalitních SP her bude míň a míň, to se nikomu nevyplatí dělat hru, aby místo plné ceny lidi zaplatili na měsíc nějaký passy a pak to po dohraní zrušili. To radši budou všichni cpát prachy do battle royalů a her jako služba s obsahem na 10 let dopředu, aby si udržely platíci *něco*. Prostě hry co nejsou ucelený zážitek a které nejdou za měsíc dohrát, ale nekonečný grind, který se bude rovnat nekonečné předplácení.

        BTW: hraji hry které chci, ne co mě nějaký passy daly do balíčku.... a rád hry vlastním a vracím se  k ním kdykoliv chci...

        • Veskoslav

          Jasně. Mluvíš jak tupci z EA, co mleli o tom, že SP hra nemůže už uspět....Nějak jim to nevychází, co se týká předpovědí. A tohle meleš už posledních pár let, že kvalitních SP bude málo, všechno to umře a podobné kraviny.

          • TheGGG

            No a že nám těch kvalitních SP her ten sedmilhář Spencer a jeho milion nových studií dodal.... nebýt sony tak SP AAA hry skutečně upadají a R* jednou za xx let a občasné ok indie hry jako hellblade to fakt nezachrání.

            Předplácení a streamování her jasně tlačí na trend hra jako služba se silným důrazem na online prvky. To je zhouba SP.

            EA alespoň vydalo jednu kvalitní star wars hru fallen order, začínají na tom být líp jak slavné MS a kecka Phil...

    • LiarForHire1

      Nikdo si neváží toho, že Sony ti dává za peníze kompletní herní zážitek. Raději se rochňají v laciných game pass pomyjích od MS Game Pass.

    • Ten prostor bude na Playstationu 🙂

    • Dik za depresi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit