Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me se AC:S celkem líbí, oproti Unity, které mělo akorát fajn příběh a pěkné prostředí tak zbytek včetně optimalizace bída až utrpení. Syndicate má průměrný příběh, grafikou taky neoslní na ty hw požadavky to neodpovídá, až moc sběratelských čiností a vedlejších ùkolů, jinak prostředí super, optimalizace taky celkem ujde, možnost hrát za dvě postavy, systém vylepšování hrdinů, zbraní(i když taky nic extra), pár novejch pohybů, mise pro historické postavy jako jsou Darvin, Dickens, Bell..., co mě ve hře bavilo je jízda s drožkama + závodit s nima nebo smykovat, zbytek je spíše prúměr jako AI, nebo souboje. Ale na pár hodin zabaví, vedleší činosti zaberou cca 10-15hodin a hl. příběh cca 6-8hodin, datadisk kolem 5. Pořád se nemůžu zbavit pocitu že nej AC byla 2 a 4, jo piráti mi přirostli k srdci.
  • Jack1947
    Paráda, sice jen pár hodin za to intenzicvních 8/10.

    + Je tam opět tuna obsahu vedlejšího... takže 2x velká herní doba.
  • MalyZeli
    Super DLC, za me spokojenost. Snad brzo vyjde dalsi, AC:S me moc bavilo.
    • thanks obama!
  • mikezz
    Jediná, každoročne vydávaná značka, ktorú mám stále strašne rád...
    • To bych tady moc nezmiňoval, jelikož pokud nepochválíš nějakou oldskůl hru od herního důchodnce pro herní důchodce, jseš tady v diskuzích mrtvola.

      Ale jinak se bav, já už konečně musím koupit tu konzoli, abych mohl už Syndicate a Unity zahrát.
    • ChallengerCZ
      Souhlasím s tebou. Já jsem byl z letošního dílu opravdu nadšený. Po loňské zkušenosti jsem nechtěl udělat předobjednávku, ale nakonec jsem se opět nechal zlákat sběratelkou *1*
    • Tenhle díl Assassina mě taky fakt baví. Naposled jsem ze starších dílů dohrál III, která se spoustě lidem nelíbila a za sebe jsem nějak nepochopil proč. Bavil mě i Black flag, ale nebyl jsem ho schopný dohrát, protože mi přišel zdlouhavý a vždycky jsem ho nějak přerušil kvůli něčemu jinému, ale byl super. Unity to mě nebavilo absolutně vůbec. Ani ne tak kvůli optimalizaci, jako kvůli tomu, že mi to prostě přišlo nezáživné. Můj názor asi nikoho zajímat nebude, ale alespoň jsem se vykecal. :D
      • Ristoro
        Náhodou, mě jako fanouška AC série to zajímá. Všude jen čtu jak je ta série na ho*no, nebo od absolutních fanatiků jak jsou zase všechny díly extra super. Rád si přečtu něco co dává smysl a je to konstruktivní. Já jsem si užil naprosto každý díl, ale samozřejmě, že mě některé bavily méně. Za nejlepší díl do dnes považuji AC2 a nemyslím si, že někdy změním názor. Hned v závěsu je ovšem Black Flag.
        • Jak jsem se tak nad tím zamýšlel, tak mi úplně vypadl Rogue....asi napravím. Nějaký názor na Rogue máš? Jasně mohl bych si přečíst recenzi, ale raději dám přednost názoru nějakého "smrtelníka" :D
          • Ristoro
            Pokud tě bavil Black Flag, bude tě bavit Rogue. Nejsou tam ty nudné tail mise z Black Flagu. Příběh je bombastický z mého pohledu, konečně si pořádně zahraješ taky za templáře. Vrátí se staří známí z AC3ky, takže pokud se ti trojka líbila, o to více se ti bude líbit Rogue, protože už ty postavy znáš :). Co se gameplaye týče, nic nového, ani světoborného, ale proč něco co funguje, nějak extra měnit. AI je tupá, ale to je ve všech AC hrách. Prostředí fantastické. Na PCčku šlape výborně, hra vypadá hůř, než Black Flag. Soundtrack výborný. Strašně moc bočních misí a věci na posbírání, ale to samozřejmě můžeš úplně ignorovat. Hlavní příběhová linka je docela dost krátká, dalo by se to sjet v pohodě kolem 6-8 hodin. Stačí takhle :D?
            • Výborně díky, zkusím tomu dát šanci. Co se týče vizuálu, tak to neřeším. Popřípadě si stáhnu nějaký sweetfx preset co se mi bude líbit, abych to trošku zkrášlil :)))
    • N0isy
      To bude taky tvá jediná, kterou jsi kdy hrál, ne? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit