Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Mass effect 3 kupuju kvůli tomu abych měl celou sérii na poličce... Origin vyřeší skidrow...
    • Smůla, kupovat nebudu - Origin za žádnejch okolností nepodpořim... a stáhnu... smůla, bejt to na steamu tak bez keců koupim...
      • MrSanta
        Že nekoupíš chápu, ale proč to budeš stahovat?
        • protoze by to nekoupil ani kdyby tam origin nebyl a stalo to 50kc radsi to pouzije na cigara
          • To je blbej kec, bejt to bez originu tak to koupim, bejt to na steamu tak to koupim, ale bejt to na originu, stáhnu... prostě smůla... S originem mám zkušenost z bety na BF3 a už nikdy víc to nechci na disku...
            • MrSanta
              Takže prostě stáhneš warez a tím podle tebe vyšleš signál EA že Origin není dobrý nápad. Zajímavá logika *8*
            • Když to koupim, tak podpořim sice vývojáře, ale také origin !!! Šedá neexistuje...
            • MrSanta
              Tak to kup a opatchuj warezem abys nemusel na origin. To je tak nějak šedivé. Zahraješ si a vývojář dostane dukáty. I když ani tohle moc neschvaluju...
              Nevím co myslíš tím podrazem - vydavatel vydá pokračování, které je stále dostupné na PC platformu. Jako podaz bych bral, kdyby to bylo jenom na konzole. A jestli má někdo předchozí díly na Steamu nebo v krabici je snad jedno.
              BTW ten Origin už je jistota? Já že jsem pořád nikde neviděl oficiální potvrzení, ale ani zamítnutí. Navíc BioWare má svou BSN na kterým se aktivoval Mass Effect 2. To by jim mohlo stačit.
            • Pokud se výrobce zaprodal EA, tak holt opět "smůla", jak k tomu přijdou ti co mají ME 1 a 2 na Steamu? To je přeci kardinální podraz... A ano, užiju si a výrobci nepošlu ani kačku, ale pořád je to čistě "JEHO" vina... A co mi zbývá? Zahrát si to chci, ale když to koupim podpořím Origin, když ne, tak nakašlu vývojářům, žádná střední cesta neni, šedivá prostě neexistuje, buď to či ono...
            • MrSanta
              Ale tím že to stáhneš akorát dodáš munici EA do boje proti piráctví. Když už tak bys to neměl ani stahovat. Buď hru chci hrát za podmínek které určí vydavatel, nebo hrát nebudu. Vymlouvat warezení na origin je mimo. Jak k tomu přijde výrobce? Věnuje vývoji několik let a ty to pak stáhneš, užiješ si a výrobci nepošleš ani kačku?
      • Máš recht, podporovat omezující ochrany může jen slabomyslný idi*t
    • anubys.us
      Moudrá slova příteli :)
      • Náhodou, EA účet se hodí (v tomhle případě třeba spousta bonusů). Záleží na tom, jestli se nějak kontroluje hash exe souboru.
    • tak tak, vidim to stejne. Kdyz se mi nejaka hra libi, tak si ji koupim, ale stejne ve vetsine pripadu cracknu. Proc se otravovat se zakladanim uctu a protipiratskyma ochranama (Ubisoft by mohl povidat..)..
  • Právě jsem se dozvěděl že každý kdo acc na EA ( u mě kvůli BF BC2) tak bude mít automaticky i acc na origin. Nevíte někdo co je na tom pravdy ?
    • na BF BC2 (mi) stačí steam... na bf3 pouze a jen origin
    • Oprava * kdo má acc
  • anubys.us
    Ta zbroj je velice moc fešná :) Rozhodne lepší než byla z DA.
    • DarkHawk
      Zbroj krvavého draka byla taky luxusní.
  • MrSanta
    Tak zbroj v Reckoningu se mi líbí více než hodně. Mass Effectová se mi líbí trochu míň, uvidíme jak to bude vypadat ve hře. Zatím to vypadá, že budu běhat v N7 zbroji. Ale zase bonusy na blízko by se mohli pro mojeho vanguarda hodit. No uvidíme.
    Teď už jenom nějakou oficiální zprávu ohledně Originu a jeho potřeby / nepotřeby pro obě hry.
    Každopádně se těším na obě hry jako bambino na vánoce *1*
    • Origin je imho jenom distribuční kanál (viz. SWTOR). Já kupuju ME 3 N7 edici v obchodě a počítám s tím, že si ji aktivuju na Originu, abych nemusel mít DVD v mechanice. Amalur na tom bude asi stejně (jak už jsem tady asi někde jednou psal).
  • DarkHawk
    WOW! EA ví jak mě potěšit. *1*
    Zbroj Sira Isaaca Clarka pro champion Hawka.*14*
    A ted Reckoner Knight Armor pro commadera Sheparda. *14*
    Na vychytané zbroje,obleky, zbraně atd. si potrpím. *3*
    • Hmm, tak tohle je aspoň zadara...

Ale pokud by jsi za to byl ochotnej i platit... *7*
      • DarkHawk
        To by se ani nemělo prodávat. To beru jako bonus pro fanoušky.
        A musím pochválit i oblek N7 a omniblade dýky do Reckoning. *3*
  • Ludo
    pekny marketing *4*
  • rancor1223
    Brnění mi přijdou dost hnusný, ale tu pušku beru.
  • RavenHolm
    A ke všemu tomu bude jistě potřeba Origin. No super.
    • Welcome to the future!
      • RavenHolm
        Origin nepokládám za budoucnost.
        • Ale bude ti jako budoucnost vnucen!
          • RavenHolm
            Krásné na to je to, že to můžu odmítnout:) Pokud bude KoA vyžadovat origin, tak si jí prostě nezahraju a hotovo:)
            • MrSanta
              Stoneboy: Demo bude i na PC, je to v článku *3*
            • A možná ani BF3, pokud si ho člověk koupí v krabici, Origin verze určitě.
            • Origin nepožaduje ani SWTOR, jediná hra, která natvrdo požaduje běžící Origin klient je BF3 pokud vím. Všechny nový EA hry se dají na Originu registrovat, tím pádem potom člověk nepotřebuje médium v mechanice.

Jinak skvělý marketing, demo Amaluru mě celkem zajímá, jestli teda bude i na PC.
          • To jako vážně bude potřeba Origin? Kruci a já si už na KoA dával peníze bokem *16*
            • Podle oficiálního FAQ to vypadá tak, že bude potřeba mít účet na Originu (tzn. to, čím se člověk přihlašuje do EA her, třeba do Dragon Age 2 nebo do ME 2). Klient asi potřeba nebude.
            • Pokud vím, tak nepotvrzeno.

Stopy tomu nasvědčují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit