Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sithard
    Ti museji mit ale poradny koule :D
  • No to si dělají snad srandu ne?? *11* *11*
  • jeanczarny
    Proč zrovna jedny z mých nejoblíbenějších značek musí mít takovou smůlu? Původního Stalkera jsem zhltnul několikrát, včetně Call of Pripyat a Clear Sky a hrozně rád bych si zahrál něco, co by na ně navázalo..A pak člověk vidí jak Areal či nově Apokalypse a ztratí úplně víru. Nezbývá, než si počkat na Lost Alphu asi.

    Btw, Survarium bude to jen multiplayerová aréna, nebo je v plánu i jiný obsah? Mělo tam mělo být i něco ve stylu otevřeného světa s toulánim se po zóně, nebo uplně blbnu a vymejšlim si to?
    • Stalekra som síce nehral ale hral som metro a to je dosť podobné atmosférou podľa toho čo som zo stalkera videl
    • Inquisitor
      Jo pro mě je to rozhodně jedna z nejvíc atmosférických her co jsem kdy hrál. Ta hra je opravdu jedinečná a tohle si rozhodně nezaslouží. Snad se jednoho dne dočkáme plnohodnotného pokračování.
    • Vývojáři v budoucnu plánují udělat i sandbox mód ( takový MMO stalker), ale to až dodělají základ hry ( tady taky nevim za jak dlouho to vydají). Ale někde jsem četl ( už nevim kde) že v roce 2015 ( buď na začátku nebo ke konci), ale nejsem si tím jistý.
  • To si ten kazacho-rus v prezentačním videu od 1:20 připravuje fireball mezi rukama nebo do nich jen chytil křeč? Hodinky přes svetr též v klidu, ještě by to chtělo trenky přes gatě.
    • Ono ten svetr patří mezi další oblečení inspirovaný stalkerem a jestli si dobře pamatuju tak sahá až po prsty, takže hodinky jsou umístěný celkem logicky (jen taková poznámka)

      Jinak bych kopal do zadku až za Ural, že hrabou prachy díky jménu mý oblíbený hry...
  • Prezetnační video nabízí artwork, mapu s jeskyní a táborákem a havarovanou cisternou, artwork s animací deště, artwork, artwork, artwork. A spousta slov okolo. Pardon, málem bych zapomněl na tu 18tivteřinouvou animaci anomálie, kterou ale každej trošku zdatnější spíchne třeba v AE za pár minut i finálním s rendrem. Jo a rotující artefakt (hromádka polygonů se specular shaderem) a jedna bouchačka.

    Zvláštní, že zcela zjevně zahodili to, co do tý doby (ne)udělali na Arealu a tak se prezentujou úplně stejným nic jako předtim. Zajímavý, že v týmu nemaj jedinýho člověka na modely, textury a animaci.

    Artworky maj sice moc hezký, ale ty hru jaksi nedělaj. Kdo na tohle přispěl toho je mi doopravdy líto a měl by se nechat vyšetřit s podezřením na bezbřehou naivitu a důvěřivost :D. Je to asi jako kdybych žádal o veřejnou investici na výstavbu mateřský školky, všem bych ukázal pár vizualizací nebo ještě lépe jen skic na papíru a podkládal bych to tim, že jsem támhle na poli píchnul lopatu do země s vlaječkou "nová mateřská školka". Ale dokud bude nabídka bude i poptávka :D.
  • Celá ta crowdfundingová stránka je návnada na blbce, kterou mají na svědomí přímo “vývojáři“ z West Games. Doména byla zaregistrovaná v září 2014 a figurují na ní pochybné projekty, které mají na první pohled budit zdání zaběhnuté crowdfundingové společnosti. Jejich skutečnou úlohou je dělat křoví pro skutečné hvězdy typu STALKER Apocalypse nebo Project TOOL od W.A.R.P. studia z Las Vegas. Druhá výše jmenovaná hra je nejspíš inkarnací Space Pioneers, která svého času na Kickstarteru bojovala o přízeň davu pod vedením jistého Maxmilliana Kovtuna, jehož společnost byla registrovaná v Las Vegas. Za kampaní na Areal se skrýval jakýsi Leonid Kovtun - co čert nechtěl - také z LV.
    Na wfunder.com je i spousta “projektů“ z Ruska a Ukrajiny. Například celá sekce Fashion je poskládána ze žádostí o sponzoring od čtrnácti modelek a modelů z Petrohradu:-)
    Ještě blíže k absurditě stojí ty u kterých ani není uvedeno, kdo za nimi vlastně stojí.
    Více na: http://www.forbes.com/sites/erikkain/2014/12/12/kickstarter-areal-scam-is-back-with-stalker-apocalypse-on-shady-new-crowdfunding-site/
    • Khanemis
      Ano, stránka WFounder je rozhodně hodně pochybná. A jde to s tím ještě dále. Podle jednoho komentáře v hodnocení Web of Trust (což je jinak velmi užitečný plugin do všech hlavních browserů, který doporučuji) dokonce prý i rovnou zneužívají informace z kreditních karet lidí, co jim naivně přispějou. Takže nejen, že ti chudáci svoje investované peníze už nikdy neuvidí, stejně jako "hru", ale dost možná jim tihle koumáci ještě vyberou účet.

      Tihle podvodníci si koledují o vězení. I když pochybuji o tom, že tu spravedlnost vyhraje.
      • Myslíš ten WoT, který hodnotí Google jako excelentní, důvěryhodnou stránku? Velice relevantní.
    • Na mně to působí jak zápletka ze šílené komedie. Fakt dobrý.
      • pardon "na mě" *
  • Ilusiveman
    Už jsem chtěl napsat, že cokoliv se jménem s.t.a.l.k.e.r. V názvu si vyžádá moji pozornost, nicméně ještě, že čtu články. Chlapcům přeji vytvořit skvělou post nukleární hru, ale čekám něco jako poslední wasteland. Čili nic, co bych musel(!) mít.
  • Já si myslím, že jsou to dobří game developeři, a že to myslí upřímně a udelají skvělou hru jak se patří.
    • Dobrá ironie
  • Xcomik
    Ta ukrajinska banda by měla přestat brát drogy. Nepovedlo se jim to na Kickstarteru a ted čekaj že lidi budou blbci na portále který je oproti kickstarteru podstatně menší. Jak může být někdo tak blbej a zadotovat jim očividnou lež ty animace v prvním videu vypadají jak ze hry roku 2000 (a to jsem možná ještě hodný) vypadá to příšerně pokud neukazují art worky (to jest ručně namalované obrázky) ty skutečně vypadají celkem pěkně otázka je jestli to z nich vůbec někdo dělal jestli to prostě nestopil nějaký pinďa co dělal dříve pro GSC na Stalkerovi 2. Jinak u Arealu dělali na Unity teď to zase pojede na U4 už by si ty paka vylízaný měli vybrat na čem to dělat budou. Na to že tu hru údajně měli skoro hotovou mi přijde změna engine celkem prapodivná *1*

    prostě šaškové ukrajinský co evidentně berou stejný matroš jako ten jejich čokoládovej Willy Wonka!

    PS: Ať napíšou tomu jejich židáckýmu Kolomojskému ten si dá požadavek na přidání do jejich hry skupinu (pod názve AZOV) demokratu s tomolovama a kalašníikovama a maj rozpočet na jejicjh vysněnou hru
  • Maj to kluci težký a to jim ještě na paty budou šlapat Dezowave, kteří se chystaj na toho skutečného nástupce Stalkera po dodělání Lost Alphy *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit