Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za star command, kterej se chystá na androida zaplatim klidně vyšší cenu. Podle všeho to bude neskutečná pecka.
  • mirekdusinojc
    Podle mě je to velice dobrá cesta, a je škoda, že je Square Enix jediný, který podobnou věc děla. Ostatně podle mě by to měl začít podporovat přímo Apple. Nedávno se o tom bavili lidi z TouchArcade v podstactu. Nejlepší by byla speciální "premium" sekce, kde by aplikace měly hodnoty mnohem výše nastavené, než je průměrná částka, ale zároveň by Apple zaručoval, že za to opravdu ony aplikace stojí (a to teď nemluvím jen o Applu). Square Enix si něco podobného může dovolit, protože všichni znají SE a všichni vědí, že když do hry investují tolik peněz, že rozhodně nedostanou rychlovku typu Angry Birds. Ovšem jakožto nový vývojář máte téměř nulovou šanci, pokud se rozhodnete udělat větší hru za vyšší částku. Na appstoru je totiž velký problém v podhodnocování a přesně jak je v článku psáno, lidé berou, že co není za $1 to je předražené a proč bych měl dát $10 za hru, když si jich můžu koupit za tu samou částku 10.
  • Mi to přijde v pohodě, ale je fakt, že jakmile se etabluje trh s "velkými hrami za velké ceny" pro mobily a tablety, tak to bude asi smrt pro dedikované přenosné konzole.
  • Presne, za kvalitni taktickou tahovku jako je jagged aliance 2, falout tactic, final fantasy tactics, tactic ogre nebo i stare ufo enemy unknown na tablet dam petikilo a klidne i vic. Podminkou je, ze to musi byt kvalitni hra, musi byt svizna a pouzitelna bez kompromisu, musi to byt stazitelne i na novem tabletu a predevsim, musi byt umoznena platba pres paypal.
  • Ronox
    Final Fantasy 3 pro iPad - port z DS verze.
  • fizola
    Zatial som viac ako 5eur za hru na iphone nedal, ale stále zvyšujem obnosy investované do iphone hier, takže raz možno dosiahnem na 20eurove hry :D
  • Odulin
    Jj, naposledy jsem dal 20$ za The World Ends with You: Solo Remix for Ipad a těch pěněz určitě nelituju. Je to hra jak bejk. Zasejc takovej Bastion za 5$.. to je fakt levná velká porce zábavy.:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit