Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    To bylo keců... a jak najednou dolárky a eura budou chutnat. Už aby se všichni na ty směšné "exkluzivity" vykašlali. My, hráči, z toho budeme jen těžit. Dovalte FF na PC a shrábněte si vaše prachy. Nechápu, co je za problém, když se ty hry doslova vyvíjejí na PC. Tyhle tanečky... Nakonec si ty prachy stejně rádi uzmou.

  • Tenurri

    Já třeba s koupí stále čekám. Chci si předtím znovu zahrát první část, protože už si to tolik nepamatuju a ráda bych navázala po dohrání prostřední. Nespěchám, takže čekám na nějakou slevu...a vím, že až vyjde poslední část, tak si stejně budu chtít znovu zahrát ty první dvě. Nemám kam spěchat a zároveň mám toho docela dost, co hrát.

  • Důvodem neuspokojivých prodejí je hlavně vydávání 27 let starého, zcela odvyprávěného, do zemdlení v komunitě opakovaného příběhu po kouskách. Je to velký svět, chápu, ale SE museli být hodně naivní, zdali věřili, že takový hype si uchovají po celou dobu vydávání novo-FF7.

    Těžko se udělá uspokojivý cliffhanger na něco co drtivá většina lidí už viděla. A pokud sáhnou na příběh (což se s nejvyšší pravděpodobností stane), stejně tím lidi naštvou.

    Nevyhratelná situace toto

  • SlavicBes

    FF Ever Crisis na Steame uz davno je.

  • jack

    Dalším faktorem může být, že je to prostřední díl a lidé možná pak už počkají na komplet. 

    Ať jsou důvody jakékoli, těším se, že to třeba vyústí ve vydání 3. záverečného dílu rovnou také na PC v nějaké "ultimátní" edici všech tří dílů najednou.

    • Nejaka ultymatka po case isto bude ale preco neskusit rizovat dva krat?

      Nezabudajme ze japonci maju re-relase radi  vid obchodne praktiky SEGA/Atlus s Personou napr.

  • Inquisitor

    To je dobře, člověk si má hru zahrát na čem chce a ne aby si k vůli jedné nebo dvěma hrám, kupoval nové zařízení. Plus to vetšina lidí neudělá a hru si raději nechá ujít. Na více platformách musí zákonitě vydělat víc.

    • Derp_1337

      Multiplatformní vydání se vyplatí velkým firmám, které vydávají zavedenou a známou herní značku, u které se dají očekávat velké výdělky. Čím více herních platforem tím větší mají potencionální výdělky.

      Ale pro malá či středně velká studia už to tak výhodné není. Jednak je jednodušší něco vyvíjet jenom pro 1 platformu. Za druhé marketing je drahá záležitost. A za třetí velké firmy jako Sony či Nintendo či Microsoft jsou ochotné těm malým firmám zaplatit část vývoje a zařídit marketing výměnou za tu exluzivitu.

      • Inquisitor

        Je to tak, ale budu rád když to skončí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit