Přejít na výpis diskuzí
Square oznámil Final Fantasy XV tak trochu netradičně
11.6.2013 | Adam Homola
5 příspěvků
-
Ach jo... SE potřebuje zase jít na pokraj krachu, pak z nich možná zase vyleze nějaká zajímavá hra, protože to co vyvádí se značkou Final Fantasy mi přijde jako jdyby se snažily hráče akorát NASЯAT.
Navíc jak dlouho na týhle hře už pracují proboha? Mám velkej strach že když byla postavená na tom otřesným enginu pro XIII a na míru PS3 (Versus měla být exkluzivní), tak sem zvědavej jak se ten vývoj podepíše na samotném vzhledu hry. Aby to nedopadlo jako většina launch titulů pro nějakou platformu... prostě téměř totožné jen s několika přidanými efekty (to video mě grafikou fakt nijak nenadchlo). -
S tim at jdou nekam... posledni poradny FF byla 12-ka. Už 13-ka byla trapná, vylepsování postav oničem, souboje nic moc a navíc 90% hry neskutečnej tunel... Tohle nazvat jako pokracovaní klasický serie je vrchol... s nim vesrus v nazvu by me to bylo fuk, ale takhle...
-
-
Pro mě končí to opravdové FINAL FANTASY devátým dílem. Desítka je ještě velmi dobrá, ale mě k téhle sérii prostě nesedí dabing (ano, jsem zpátečník, vím *2* ). Dvanáctka mě odpudila svým bojovým systémem nadobro a další díly tak ani nemám (navíc po vlažných recenzích) chuť zkusit. No, snad jednou přijde obroda a SE se vrátí ke kořenům. *5*
-
-
Jako hra to vypadá rozhodně zajímavě ale jako FF to rozhodně nevypadá.
-
Mě to zklamalo z pohledu FF. Toto už prostě není FF *9*