Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WTF rewind??? To si dělaj pdrel ne....?!
  • V tom je krása SSX, prostě ta "totální šílenost a nereálnost". A některé "názory" jsou fakt směšné....nikde není napsané, že SSX je nějaká "simulace jízdy na snowboardu"!
  • omg proč by někdo v únoru, kdy je zimní sezóna v plnym proudu hrál tohle? Kdo jezdí tak se pojede projet. Tyhle půlkilometrový polety s minutou času na provedení 1586ti triků, to je akorát tak pro znuděnýho teenagera při hodině literatury.
  • SSX Tricky byla nejlepsi ze serie ssx
  • Jak se jmenuje ta píšnička na konci pleasee:)
    • The naked and famous - Young blood
  • Jazz
    Tohle není snowboard hra, tohle je SNOWBOARD HRA!
    Škoda, že to není na PC *13* *9*
  • jo, SSX 3 jsem měl přesně na mysli. Už když si vzpomenu na úvodní E..A..BIG!! *14*
  • Tak na tohle se těším!Strašně mi to připomína SSX 3 a to je jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.U tohohle by sem vydržel sedět dny v kuse a furt by mě to bavilo,jen by to chtělo aby to bylo i na PC.Kdyžtak si od kámoše půjčím PS3 a pojedu! *5*
  • AkA_AnarKy
    Classic. SSX mam fakt rad porad hraju na gamecube On Tour
  • Ježiš to je blbost .neřeknu kdyby to byla arkáda ,ale tohle už je moc ,to nemá se snowboardovým ježděním nic společnýho ! Fanoušci SNB tomuhle se vyhněte .
    • Zvláštní, že v dobách prvního PS nikomu tahle arkádovost nevadila a všechny nás to bavilo. Dnešní mainstream hráči už jsou asi jiní, škoda. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit