Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No už aby tu bylo to Borderlands 2... Každopádně třeba dneska přidali do aplikací kalendář, který jde synchronizovat s googlem, po dvou letech přidat věc, která tam měla být už od začátku mi přijde jako pěkné flákačství a to ani nemluvím o podpoře PDF, doc, či jiných formátů než mp4, což dnes umí i ten nejhorší smartphone. Přitom tyhle věci, které je značně jednoduché přidat, by mohly přimět více lidí ke koupi, což by dalo důvod tvůrcům dělat více her a vita by se mohla dostat z toho začarovaného kruhu: "Nejsou hry, proto to kupuje málo lidí a proto tvůrci nedělají hry atd." Vita by mohla být skvostným multimediálním zařízením a přidat ještě možnost remote desktop pro PC, což už třeba Nvidia shield umí... I kdyby se prodeje vity probudily, tak to stejně bude promarněný potenciál, kvůli nadutosti Sony.
    • Tvrdit, ze na rucni herni konzoli mel byt uz od zacatku standalone google kalendar, hranici s fanatismem. Muzes mi prozradit, ktery jiny handheld nebo stolni konzole ho mají? Neplet si herni konzoli se smartphone, ty maji jine priority. Kalendar na vite mi prijde zbytecny, mam ho jak na mobilu, tak na tabletu a v pc, tj mam ho neustale pri sobe. K cemu by mi byl jeste na konzoli, kterou mam jen obcas? K nicemu a to jsem clovek, ktery google kalendar pouziva, tem ostatnim je uplne na houby. Pritom vytvorit ho na vite muselo dat hodne prace, az je cloveku lito, ze ti programatori zbytecne plytvali svym umem i casem a nestvorili neco uzitecnejsiho. Je hloupíst snazit se vitou nahradit mobil a snazit se nahradit jeho funkce. A odpust si laicka tvrzeni, ze pridat podporu doc nebo pdf do handheldu, ktery pro to nema vytvorenu infrastrukturu a prislusne knihovny, je znacne jednoduche, je tomu prave naopak. A co se tyce her na vitu, tak se probud, tech je spousta a dobrych a to jee dobre, protoze Vita je predevsim herni zarizeni a sekundarne multimedialni zarizeni, nikoliv kancelarske. Spis by sony mohla vitu provazat s online nakupem hudby a podobne.
      • To je právě to, že ačkoliv sony ani nintendo to tak nevidí, tak ve skutečnosti jsou handheldy v přímém souboji se smartphony. Všechno tohle umí Nvidia Shield, který padá na to, že nemá exkluzivní tituly. Být vita trochu víc multimediální, tak jí nemám co vytknout, rozhodně šla řada věcí řešit lépe (třeba ty paměťovky nebo Tv out) a hlavně by se lépe prodávala. Já osobně vlastním Vitu i 3ds a nemožnost dělat na nich tyhle věci mě mrzí.
        • Nejsou, mam vitu i smartfone, tyhle zarizeni se doplnuji. Na smartfonu nehraju (za prve je to na nic, za druhe nechci plytvat energii) a na vite me zase nezajima "kancelar", tj. maily, kalendar a dalsi byznys aplikace. Vita je pro zabavu.
        • Ferdis2
          Takéto niečo ale shield nezvládne *1*
          http://i.imgur.com/ikbPktr.gif

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit