Stalker 2: Heart of Chornobyl – tipy a triky pro přežití v Zóně
-
Až si bude UI bez problémů pamatovat nastavení kláves a invertovanou myš, třeba si taky zahraji... 😅
-
Že by mi něco z těchhle rád pomohlo se teda říct nedá :D
Jinak zatím za 3 hodiny asi 25 smrtí, hlavně teda na anomálie v úvodu :D
(Prostřední obtížnost a to jsem si chtěl dát původně tu nejvyšší)
-
Jinak je celkem bohatá nabídka pro metody vykreslování:) Testováno na 7800XT a na anomálii:)
Metody vykreslování
A osobní typ? Oberte všechno a všechny. Nevynechte žádnou mrtvolu. Soustředit se ideálně na vojenské (modré) lékarničky:) Jo a brokovnici si nechat na střílení Flaks a osamocených psů. Na všechno ostatní sice není Mastercard, ale brokovnice je prakticky nepoužitelná.
P.S: Kdo hrál předchozí díl spolu s rozšířeními, tak tu bude jako doma:) Vážně:) -
Dik za tipy. Vcera jsem nerozehral na xboxu na nejlehci obtiznost a uz v prologu jsem snad 10 zemrel ;-) takove to dark souls medzi krokovaci dungeony ;-)
-
-
Tak to jsem rád, že nejsem jedinej, kdo chcipa jak na běžícím pásu
-
1. Neni to klasické FPS.
2. Lékárničky
3. Neni to CoD
4. Pokud tě zabil upír, sleduj trávu.
-
Nesmíš hrát s páčkama, nechápu jak se ti podařilo umřít, to snad nejde v tom prologu a na nejnižší.
-
-
Jednoduse ;-)
Neumim plavat, tak jsem hned utonul ;-)
To neviditelne monstrum po sebrani prvniho artefaktu
Anomalie v tom parniku, nebo co za lod tam na zacatku je
A pak jsem jako Rambo vlitnul medzi 3 stalkeri a bylo to hned
Musel jsem upravit sensitivitu kontroleru, abych neco trefil a naucil se pouzivat lekarnicky. Jo, neni to zadne CoDko.
-
-
V parníku není anomálie:)
-
-
Jde. U laboratoře:) Pokud budeš střílet jako v CoD:-D
-
-
-
Já jsem původního Stalkera nikdy nehrál, takže se jako naprostý nováček rozkoukávám a vůbec zatím nechápu to s těma artefaktama :)
Nevím, jestli něco nedělám blbě, ale když si z rychlé předvolby Q,E oddělám Ečko, najdu předměty, tak se mi automaticky hodí na Ečko, což mě štve..
-
-
No artefakty si dáš buď v inventáři do kapsy a získáš nějaký bonus, nebo je prodáš za pěkný peníz
-
-
Spíš možná jak je najdu, je tam několik anomálií a artefakt jsem tam měl jen v tom scriptovanem uvodu
-
Jo to jsem cetl v pdacku, no budu se do toho muset vic ponorit postupne..
-
-