Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja tomu dam sanci. Od dob Republic Commando (jehoz konverze na PC mne opravdu prekvapila svou kvalitou) a Empire at War (ktera je diky MODum i dnes skvele hratelna) nebyla na PC zadna slusna Star Wars hra. Navic uz jsem presyceny Jedi a lightsaberu.
    • Republic Commando bylo opravdu dobré. Takové trochu jednodušší principy (hlavně strašně okaté typu - vejdeš do místnosti, zavřou se dveře a hra generuje nekonečné vlny nepřátel dokud něco neuděláš), ale velmi zábavné. Hlavně to bylo ještě klasicky FPS a ne TPS. Ani nevím, proč jsme se nedočkali dalšího dílu. Že by špatné prodeje?
  • ALIENVIK
    Kde je lightsaber *8*
    • V těchto končinách lightsabery moc nepotkáš se kdesi šeptalo ...ale co by to bylo za SW když by hlavní postava nakonec nějakého odpadlíka neodkráglovala.. *15*
  • kdysi, nejcasteji na klavese ,,shift,, bylo skrceni a kdyz jste dobehli k prekazce a chteli se za ni schovat, tak jste tu klaveu podrzeli, postava si drepla aniz by byla pritahovana neznamou magnetickou silou a nepritel vas nezasahl
  • Jen prosím, žádný další mass effect! Nepotřebuju hrát to samé v bledě modrém...
  • Snad nejhezčí chůze u pajduláka *15*
  • ja chcem jedi knight IV :( ..jedi academy drtim multiplayer od roku 2005 aj ked je komunita celosvetovo v tej hre v upadku ta hra je proste unikatna ..moja srdcovka..tazko by som hladal dalsiu podobnu hru.. ostava mi dufat ze sa raz rozhodnu oprasit seriu jedi knight..
    • Jo Jedi Knight IV to je moje vysněná hra, doufám že jednou jí dostanem a bude to solidní nástupce předešlých dílů a ne nic na způsob arkádo-dětskejch blbin jako je TFU atd.

JKII:JO je moje srdcovka, MP jsem hrál od roku 2003 až dokud česká komunita neupadla.. občas se scházíme na chellu v neděli večer když se domluvíme.

JK:JA jsem taky asi rok hrál, pamatuji si ještě AoD, JoDA atd.. potom tam byli divný lidi.

Ale Movie Battles II - modifikace na JA se hraje hodně pořád je to super tak to zkuste *3*
      • Nevím jak je to teď s basejka (JA+), ale MBII mi teda nepřijde že by se nějak zvlášť hrálo. Max 2 zalidněné servery + teda nějaký USA. Navíc je to přeplněné cheaterama a komunita nahovno. Mrzí mě že šlo do kytek OJP. Jeden z nej modů a nikdo to nehrál, nechápu..
      • Mě nejvíc bavil JK II. Parádní gamesa. *4*
  • Z SW her se mi nejvíc líbily Tie Fighter a Jedi Knight. Hlavně druhá jmenovaná byla prostě kouzelná.
  • Veskoslav
    Na podzim se chystám na TOR a tole bych si taky s chutí dal:)Bohužel to ale vypadá, že tato hra je připravovaná až na nové konzole, tak si asi krpet počkáme. Ale osobně mi to přijde jako příjemná změna po všech hrách z poslední dekády, kdy člověk hrál většinou za Jedi či Sithy:)
  • The_Nameless_One
    Když ohlásili SW:The Old Republic, tak jsem se těšil, že to bude pokračování KotORu, a byl jsem zklamaný, když se z toho vyklubalo MMO, protože jsem zarytý singleplayer-ista. I tak jsem občas přemýšlel, za jakou postavu bych si to zahrál, a bounty hunter byla jasná volba. 1313 se mi proto jeví hodně nadějně, jen doufám, že to nebude jen o high-end grafice a střílení všeho, co se pohne, ale že to bude kvalitní i po herní a příběhové stránce. Protože, ruku na srdce, Star Wars hry byly vždy především o příběhu, nikdy nešlo o nějaké grafické skvosty. Zbývá jen doufat, držím palce...
    • SW:TOR se dá hrát i sólo a na podzim bude free to play. *4*
      • Fakt to bude F2P? To jsem ani nezaregistroval... :)
        No, pokud by to bylo nějak přijatelné free to play, kde by se dala vyzkoušet hra docela dost, tak bych to možná i zkusil. Ono už není moc čas hrát klasické MMO, takže jsem do toho vůbec nechtěl jít...
        • Hmm a ja myslel, ze uz ted je to do lvl15 zdarma a od podzimu to bude f2p komplet. Ale mozna se mylim, odesel jsem v breznu a vracet se tam nebudu.
          • USER47
            Teď je to do 15. levelu + první dvě planety za jakoukoli třídu zdarma, od podzimu bude celá hra f2p ve značně omezený verzi:
            http://www.swtor.com/free/features

Souběžně pořád poběží subscription verze s neomezeným obsahem.
        • Zadarmo a vyzkoušet docela dost si docela dost přitořečí, nemyslíš? Nebudou ti dostupné warzony, operace, jen omezené množství flashpointů a tak dále. A ne, sólo se dá jen levelovat, to pravé hraní (flashpointy, operace, wz) je věcí skupin, tak jak to má být.
          • Cahir
            Záleží na tom, jak to bereš. Protiřečit si to nemusí v případě, když vnímáš TOR jako KOTOR3 - jako SP pařbu. Free to play ti bude umožňovat bez omezení dohrát kampaň. Uzavřeno ti bude mnoho MMO prvků.
  • fichtlis
    Já bych spíš bral SW: Republic Commando 2... Nějak mě už ty shoot-&-cover hry nebaví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit