Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda.První video ze hry sem koukal někdy v roce 2004 a když sem viděl jak si to "Nova" rozdává se dvěma Zealotama... *14* Bože, snad se někdy dočkáme. *9* P.S: Du vyštrachat trochu vzpomínek na youtubuko *3*
  • Pání.. takže teď se na tiscali postujou "žhavé novinky" o kterých člověk, který je průměrně zručný s googlem, ví už minimálně 7 let? Kuddos!
  • Vy vsichni vylizani tupci co tu prispivate do fora, byste si radsi meli najit holku nebo praci, abyste meli normalni problemy a neresili podobny kraviny co zde zaznivaji *12*
  • Tak evidentne stci malej nadpis s tematikou World of Warcraft, StarCraft2 nebo Diablo3 a hned se sem sebehne skupinka hateru, jak slepice na flus a zacnou pomlouvat. Hold demence N7N7 a jemu podobnych je do nebe volajci. Navic se ani nedokazi vyjadrit k tematu imbecilove.
  • Cypri
    Inu já bych raději viděl nějaké strategické pokračování příběhu warcraftu 3, protože WoW...
    ne-e, měsíčně platit fakt ne.
    • Shaker
      vzhledem k tomu, ze by to asi zasadili jako pokracovani pribehu, tak se bojim co by z dalsiho warcraftu vylezlo...
  • Na Starcraft Ghost kaslou z vysoka kvuli toho ze najeke lamy (rekneme amateri kteri sou zrucni) za ne delaji World of Starcraft tak blizz bude mit akcni hru ze starcraft shrabne prachy a nemusi hnout prstem.
    Souhlasim ze Diablo je hra u ktere musi clovek platit jako u jine free to play MMORPG jenze blizz chce penize za digitalni verzi i za krabicovou takze to spis pripomina nejaky model zaplat za hru a ted kdyz sis ji koupil (za 1 hrani musite koupit krabicovou verzi a nebo digitalni 30 dnu u vetsiny mmorpg) musis platit za predmety ve hre (FTP model kde rejzuji ze specialnich predmetu).
    Celi Diablo 3 mozna je dobra hra ale podle me se ji neoplati kupovat a podle toho co jsem tak pochopil mnohem lepsi je starsi D2 kde neni treba internet.
    • No, panáčku, tak jsi evidentně nepochopil vůbec nic. Předně D3 není FtP a za nic dalšího už tam platit nemusíš. Od spuštění reálné aukce už je pár dní a nevím o tom, že by lidi za tvrdý nakupovali jak vzteklí. Aukce za GOLDy je pak skvělé zpestření. Navíc World of Starcraft bude spíš akční RPG než čistá akce. Udělej si nejprve pořádek v pojmech a pak rozdávej rozumy, poněvadž jinak ze sebe děláš tydýta.
  • tomas.vedra
    Něco jako StarCraft: Ghost dneska téměř nikoho nezajímá a Blizzard už tuplem ne.
    • Naopak, zajímá je to velmi. Jen se to pozná časem. Technologie jdou dopředu. Blizz se orientuje především na strategie, takže začít akční hru v době, kdy prim drží Crysis a podobné tituly, není úplně šťastné. Blizz je společnost, která si na prodejnosti a oblíbenosti svých her hodně zakládá. Nevím o nikom, kdo by si chtěl nechat ujít šanci stát proti zergům v bojovém skafandru terranů. Nevěřím, že si to v Blizzu neuvědomují. Ale k tomuto kroku přistoupí, až si budou jistí, že tak mají učinit. A do té doby je zbytečné dělat vlny, protože se musí koncentrovat na současné projekty.
      • Prim drzi Crysis?To snad ne *1*
    • A hele, další mamrd. Jenom pičovat, co? Blizzard je jedna z firem, co drží PC herní scénu nad vodou. Ty jsi fakt instantní blbec. Založ si blog a tam si tyhle pičoviny piš od rána do večera.
      • Nebo si ten blog muzes zalozit sam,abys tam siril sve pravdy o tom,jak blizz drzi PC herni scenu nad vodou atd a vsechny negativni prispevky muzes tvrde cenzurovat. *3* *1*
        • SnakePlisken
          A ne snad? Je málo firem, které se soustřeďují jen na PC, jelikož konzolisté s oblibou tvrdí již několik let, že PC je mrtvá platforma. Pak se tu objeví Blizzard, jehož hry trhají prodejní rekordy a poráží i různé konzolové či multiplatformní tituly a ukazují ostatním, že PC není rozhodně mrtvé.
        • Jsi se vysrat, teplouši.
          • Dik,ale uz sem byl *3*
            • Shaker
              Neslysels, co ti rikal? Bez znova nebo dostanes ban! :D
          • *Jdi
  • N7N7
    Blizzard už dělat nemusí, nač by se namáhal, když mu teď tečou penízky samy a bez práce skrz aukce z Diabla, rýžuje si z hlouposti a závislosti lidí, stejně jako automatové herny a sázkové kanceláře, je to špína hnus a hnůj, ale moderní doba tohle všechno dovoluje, tak proč se taky nenažrat že, všecko je pouhý byznys, stačí jen něčím zmagořit lidi a konta začnou praskat ve švech bez hnutí prstu, holt prachy vládnou světu a hraní jde do pr*dele, nádherná doba *14*
    • Blizzard neni jediný, kdo může rýžovat z hlouposti a závislosti lidí, mě už se cena Diabla dvakrát vrátila na můj Pay Pal účet... jak říkáš: nádherná doba, nikdy jsem si neuměl představit, že něco takového budu schopný skrz hru udělat.
    • Achich, někdo je schopen udělat přitažlivou hru, kterou paří miliony hráčů, která se tobě nelíbí a tak si musíš rejpnout, to bys nebyl čech nebo spíš jelito. My paříme, náramně se bavíme a nikdo nás nenutí kupovat nebo prodávat. Využívám GOLD aukce a je to skvělá věc. Z toho Blizz nemá ani halíř. Vyšší cena D3 je mi fuk, taky jsem ten nelida co umi vydělat a koupit si co se mu zlíbí. Na D3 je spousta skvěle odvedené práce. Semtam něco skřípe, to je jasný. U Blizzu jsem ale zvyklý na vzrůstající kvalitu nabízených služeb. Na SC2 jsem posílal podrobný bug repport. Nejen, že jsem dostal osobní děkovný mail, ale za pár dní i přístup ke stažení WOW a na měsíc zaplacený přístup. Prostě, Blizz je úspěšný, protože umí. Kdo neumí kafrá. *3*
    • 1. Blizzard hry dělat umí.
      2. Ano, je to business. Snad nečekáš, že to budou dělat pro hřejivý pocit, že je nějaký N7N7 spokojený.
      • no Blizzard teží ze starých dobrých serií Starcraft Warcraft(WOW atd)který se jim povedl dojebat...A pravda je taky to, že Blizzard zpeneží absolutně vše co může..Na druhou stranu jsem zvědav jisi nám pánové nabídnou něco jineho, než staré hry v jiném modernějším ale pořád dobrém kabátu.
        • Nemyslím, že by něco extra dojebali. Nějak čas jsem u wow strávil taky a stěžovat si nemohu. Ale to je věc názoru a není to relevantní. Každopádně, byl bych rád, kdybychom se dočkali nových titulů ale pochopím, pokud už si budou jen užívat peněz a těžit z vykonané práce.
    • davidBray
      tak se odstěhuj do pralesa a založ si tam kibuc *3*
    • WOW! Tomu říkám snůška pičovin. Bez hnutí prstu? Tak proč jsi nezaložil Blizzard sám a nedokázal udělat takové hry jako oni, ty mamlasi. Jdi se zahrabat.
      • Co je snuska picovin? Ze ovce zaplati za kazdou hovadinu, jen kdyz na sobe ma logo Blizzard? Ze klidne zaplati za jednu hru 3x je proto, ze vychazi ve trech castech? Ale tenhle typicky argument fanboys mne dostane. Urcite bys nam na nasi namitku, ze kapitan Titanicu byl i d i o t odpovedel, ze mame jit kormidlovat zaoceanskou lod taky, ze? Uplne stejna logika...
        • Co to meleš, ty klaune? Jestli ti obsah StarCraftu II nestačil, tak ti nemůže stačit žádná současná hra. Táhni do hajzlu s takovejma sračkama o Titanicu - to je totiž úplně mimo mísu, ty imbecile. Ty tu říkej něco o logice, mentále. Takovýhle buzeranti už mě vážně s e r o u!
          • Klidek frajere,at ti nepraskne nejaka zilka nebo tak. *1*
        • Snůška píčovin je to co si napsal ty. Ovce spásají trávu a platí leda tak svojí kožkou, ale to je jiné téma. Obecně lidi platí rádi za věci s logem Blizzard hlavně, protože jde v drtivé většině případů o velice kvalitní tituly (neznám jedinou hru od Blizzu u které bych se nebavil ba přímo královsky) a ano rád zaplatím za 3 díly SC2 3x protože opět jde o velice kvalitní hru a hlavně každá část nabízí více hrací doby než 3 běžné hry např. FPS. A opět prídáme argument ne fan boys, ale inteligentních lidí nikdo tě nenutí cokoliv s logem Blizzu kupovat. A ještě navrch dodám, že kapitán Titanicu nebyl id*ot jen měl sakra málo času na správné rozhodnutí které jak víme nestihl, ale lidi co umí akorát házet špínu jako ty a ten koko nad tebou by svoje házení exkrementů mohli podpořit nějakým skutkem kde nám tedy ukáží jak na to, páč házet na všecko exkrementy nikdy nikoho nikam neposunulo...
        • SnakePlisken
          Hmm.. to pak řekni těm idiotům, kteří si koupili Half-Life 2 (mezi které patřím), který je rovněž rozkouskován na epizody a té třetí se nedočkali, jelikož Valve má z čísla 3 noční můry. :D
  • lol kdyby na Starcraft Ghost delalo tak to dopadne jako Duke Nukem Forever. Vzdyt hra byla oznamena pred 5 - 10 lety? Samotna hra by dnes vypadalo podprumerne zvlast kdyz se klade duraz na vykreslovani tvari. Proste by byla podprumerna hra na starem engine s pokusem vypadat jako nova.
    By me zajimalo kdy vyjde ten datadisk do StarCraft 2 ktery je z 99% hotov.
    • Takže říkáš něco jako SC2?
    • SnakePlisken
      Kdyby se Blizzard rozhodl na hře pokračovat, tak by ji restartoval. Čiže žádný starý engine apod. Hra by byla přizpůsobena modernímu hávu. Nesmíme taky zapomínat na to, že by to nebyly žádné grafické orgie, Blizzard dělá hry takové, aby si je zahrálo co nejvíce lidí.
  • StarCraft: Ghost nevyjde, protože na něm nikdo nedělá ..jak nelogické a nečekané. To je titulek jak stehno *7*
    • Jen tvůj komentář je nejlepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit