Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrdina vypadá jako by utekl z Red Dead Redemption, šátek a kožené pouzdro na kolt=poslední trend odívání v nehostinných podmínkách vzdálených planet.
    Smutné, že zatímco ve většině her ze současnosti realitu těžko hledat, tak ve "sci-fi" hře kde autor může pustit fantazii z řetězu pobíhají kovbojové se svítícíma očima.
  • Vypada to na hybrid RTS a FPS. RTS zanr v posledni dobe neci moc "in". Treba jej diky Starhawk masy FPS hracu ozivi *5*
  • xixixao
    Konkurence pro BIs?
  • bezte honem vsichni hrat na PSN. Uz to jede *1*
    • apriiil. Muheheh
      • Ty se probereš....
  • Tushan
    nějak nechápu proč sony cpe prachy lidem kteří pak dělaj srance *12*
    • Nevím proč soudíš předčasně že je to sranec. Neříkám že to vypadá revolučně nebo, že tě to bue překvapovat na každém kroku, ale připadá mi to jako docela zajímavý nápad. Asi to nebude žádná super pecka (ostatně ty dnešní pecky jako BLACK OPS stojeje za prd) ale ríct o něčem že je to o ničem jen z traileru je OMEZENE .....
      • Tushan
        je to v podstatě pokračování warhawku dělaj na tom ti samí lidi nic se nezmění = warhawk sranec= starhawk sranec

to je jako si myslet že lidi kteří udělali šileně nudnej a pruměrnej killzone 1 se vyšvihnou a udělají super pařbu..... jako že neudělali protože 2ka byl pruměrnej sranec a trojka je to same v bledě modrém

takže čekat od lidi co dělaj pruměr něco dobryho prostě nejde
        • A co je podle tebe dobrá hra ve stejném žánru jako "srance" Warhawk a Killzone?
          • Tushan
            warhawk je jen obyčejná tps a killzone pruměrná fps takže tě lepších je tu spousta
            od stařičkého half life přes halo, quake, unreal po bad company/battlefield
            • Tushan: Sorry ale chováš se jak blázen. To že se to nelíbilo tobě neznamená že to tak objektivně je. To co jsi vyjmenoval jsou naprosto obycejné FPS ktere kvalitou rozhodne KZ2 nejak neprevysuji. U Halo bych rek ze je to navic jeste opacne. KZ2 ani KZ3 neni prumerna hra tak se prober. Hodnocení lidí v průměru 8.9 resp 8.8 a to nejsou žádní "podplaceni redaktori", ja obe hry hral stejne jako ty co jsi uved a mohu to potvrdit tak se uklidni...
            • Tushan
              chacha ty si jouda ja jsem vlastni jak ps3 tak KZ2
              já břečím jen proto že jsem za takovej sranec vyhodil peníze *7*
            • ani jedna fps hra co si tu napsal neni tak dobra jako killzone 2 /vyjimka hl2/, tak tu nebrec ze si ji nemuzes zahrat... a warhawk byl docela dobrej a starhawk vypada daleko lepe...
    • A myslíš si, že je to tento případ? Proč?
  • Cosi
    Mrkněte na nadpis :"PS3 akce PS3 Starhawk"
  • Cajk
    Tak ale po pubertě už bude dobře:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit