Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a bude to zase nedodělany jako posledni trine? tak to se moooc těším
  • Zkusil jsem to na chvilku a vypnul. Zastavování času dává smysl v Superhot, kde je na tom postavena celá hratelnost a v reálném čase by byl člověk mrtvý během 5 sekund, ale tady to jenom zbytečně zpomaluje hru, navíc v žánru, který je už tak jeden z nejpomalejších vůbec a čekání je běžná součást hratelnosti. Vracení času sice může dát hráči větší motivaci k experimentaci, na druhou stranu ale zcela ničí jakýkoliv pocit nebezpečí a risku, který je ve stealth hrách docela důležitý. Tady když se něco pokazí, stačí pár sekund podržet tlačítko a všechno je v pohodě.
    Hra navíc špatně vysvětluje a zobrazuje tuhle mechaniku. Když jsem to poprvé zapnul a hra se okamžitě přestala hýbat, myslel jsem, že se sekla, protože chyběl jakýkoliv efekt, zvukový nebo vizuální, který by naznačoval něco jiného. Připadá mi to ještě hloupější vzhledem k tomu, že demo začíná asi 3-minutovým video tutorialem (v příšerné kvalitě ala 360p na Youtube, kvůli které tam stejně není skoro nic vidět), který popisuje blbosti typu jak se dá plížit, skákat a pokládat pasti, ale ani jediným slovem nezmíní pravidla a možnosti ovládání času.
  • MickeyMutant
    "Naposledy jsme o stealth akci Shadwen psal v únoru, kdy autoři vydali netradiční demo – čím lidí si jej zahraje a čím úspěšnější budou, tím levnější bude i výsledná hra. Cena té se nakonec ustálila na necelých 15 dolarech za PC verzi, kam spadla z původních 35 dolarů."

    Plurál majestatis + Confusion Level 10 unlocked! Gratulace.
  • No Thrine nejak vypadalo prijemnejc na voci %D Tohle vypada jako nejakej divnej mod ...
    • trine 2 možná ale z trine 3 mě oči bolely, kdyby šlo dostat nějakou oční cukrovku ze těch barev tam tak bych jí bejval dostal *1* spíš doufám že shadowen bude hra kompletní narozdíl od třetího trine *4*
  • konec světa - už i tady na mě bafá láďa hruška - končim :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit