Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Byly doby ,kdy se vánoční minihry proháněly na počítačích většiny kolegů ... Stávající koncept jaksi nefunguje , paušální slevy znamenají kouknu  , jsem znechucen a víc tam už nemusím :/ ....


  • jindra.veliky

    paradni akce! otevrel jsem jedno okenko a dostal balzam na rty a ponozky, treti polozku uz ani nevim jak byla super. Oboji jsem si v invetnari nassadil, wau. Jestli udelaji jeste neco podobneho, tak prodam PS4, vcetne vsech exkluzivit, a budu hrat zase jenom na steamu....

  • Carnage666

    Mam takovej pocit, že za tohle ale nemůže Steam ne? Právě že teď je to tak že vydavatel hry udává jak velkou slevu Steamu dovolí tam dát a dřív to dělal Steam sám.

    • Dr-Zoidberg

      Ne, ty slevy si vždycky určovali vydavatelé.


      Jestli došlo k nějakým změnám, tak to bylo dáno pozvolným vývojem (degradací) slevové politiky. Něčím podobným si prošla spousta obchodů: prostě dají jenom "kosmetickou" slevu, která hlásá "sleva 30-90%" a lidi šílí navzdory tomu, že to kupují za téměř běžnou cenu.

  • Slevy opravdu bida. Predtim to byla srandu a trosku napeti. Ruzne casove omezeny slevy, ktere byly opravdu slevy. Ted je to spis trapny

  • Marines
    No jo, jak všichni víme, slevy na Steamu jsou jak u českých obchodníků - pouze kosmetické. Chtěl jsem si koupit jednu hru co mám i v seznamu přání, ale zjistil jsem, že po slavné zimní slevě stojí stejně jako třeba na GOGu, co ji ve slevě nemá. Je vidět, že Steam nemá žádnou pořádnou konkurenci a z hráčů už pouze tahá prachy....!
  • od té doby co jsou slevy pevné na celé období, tak už to není takové terno. Málokdy jdou přes 50%. Dříve bylo k vidění 80-95% sice třeba jen na 24h a pak sleva postupně klesala, ale bylo to lepší. Takhle to člověk první den akce zkoukne, zjistí že zase nic moc a jde se dál. To gog dělal posledně alespoň něco podobného u vybraných her na 24h.

    • S tím souhlasím, také mě slevy od té změny absolutně přestaly zajímat. Navíc většinou nebývají ani tak velké. Na hraní stejně už není tolik času, tak si to stejně běžně pořídím kdykoliv jindy.

  • Chtel jsem Steam ovladac, ale cekal jsem tedy vetsi slevu :/ :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit