Steam slaví 20. výročí. Nejvěrnějším uživatelům se odemkl speciální odznak
-
Stihl jsem registraci 12.9.2003 (13:12) - Steam padal jako servery Blizzardu a registrace byla celkem peklíčko 😬
https://imgur.com/a/4cpBLTC -
Svůj úplně první Steam účet jsem daroval. Ale i ten měl "jenom" 18 let a bylo tam jenom CS. Současný má jenom 12 let, ale za ty roky jsem tam vybudoval celkem slušnou sbírku her všech žánrů:)
-
Já Steam dlouho bojkotoval, protože CS 1.6 mě strašně s*ala, držel jsem se na 1.5
Pak už nebylo ale zbytí a musel jsem přejít.
Co teď budu dělat se svým životem, když nemám odznak 20leté služby? 😠
-
Clen sluzby steam od 14.9.2023... 😎
-
-
14.9.2023? To si přišel z budoucnosti?
-
-
Umbro je z Ostravy, tam se žije v budoucnosti. To je jako zóna ve Stalkerovi, neplatí tam fyzikální zákony.
-
-
-
19 Years of Service 950 XP Unlocked 4 Oct (říjen), 2022 @ 3:33pm
Member since 4 October, 2003.
Zlate zaciatky steamu, ked po jednej z aktualizacii sa v Counter Strike nemohla pouzivat sniperka, lebo vyhodilo vsekych zo servera :D -
Kupoval jsem tenkrat HL2 (resp. Orange box). Mrknu na to, myslim ze budu blizko.
-
V říjnu 16 let, takže ještě daleko.
-
-
4. ledna 2024 to bude 16 let, to jsem hodně daleko... a myslím, že to bylo CSS.. ještě mám doma DVD box..
-
Teď jsem na to koukal a taky mám na Steamu 16 let. 🙂
Ale už si nepamatuji k jaké hře jsem si ten Steam nainstaloval. Že by C-S?
-
-
Účet sem udělal v říjnu a na Vánoce jsem aktivoval Orange Box v tom roce kdy vyšel.😀
-
-
Haha, pěkně.
HL2, Team Fortress a Portal. Hezká sbírka.
-
-
Jo tehdy se mi povedlo přemluvit rodiče, řekl jsem jim že za tu cenu je tam několik her a měl to úspěch 😂
-
-
Jo, starý zlatý časy. 😂
-
-
-
-
-
Já letos 14 let (2009), ale první hra byla až 2011 Space Marine 😀
347 her z toho více jak 100 dohraných. Steam je taková oáza pro PC hraní 😍
-