Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kto chce poriadne ozivenie Duka, tak nech siahne po War of Attrition mode.
    http://www.moddb.com/mods/duke-nukem-attrition

Asi najlepsi mod do Duka a Build enginoviek vobec *5*
  • Hail to the King, baby! *5*
  • kubi-wan
    Já jsem nedávno Forever dohrál podruhý a furt mě to baví. I přes všechny zápory, který ta hra má, je to pro mě skvěle hratelná klasická střílečka. Ale je fakt, že když hru dohrajete, odemknou se vám v menu bonusy (poprvý jsem si toho nevšim) ve formě screenshotů, videí a třeba časový osy, reflektující celej strastiplnej vývoj. A musim říct, že jsem poprvý v životě viděl trailer z roku 2003 (http://www.youtube.com/watch?v=MtsSTuY3c5g) a trailer z roku 2006 (http://www.youtube.com/watch?v=tDrD2m4PNl8) a udělalo mě to hodně smutnym. Já mám Forever rád v tý formě, ve který vyšel, ale když jsem viděl, co všecko z tý hry za ty léta vyházeli (a to ten 2006 trailer jede už ne finálnim enginu), nemoh jsem se (a pořád nemůžu) zbavit jistýho pocitu ošizenosti...
    No, naštěstí příběhový DLCčko je sranda a člověku zvedne náladu :)
    • Všimli jste si, že v traileru působí hra docela krvavě, cákance na zdech po zásahu nepřátel apod. jako za starých časů a ve finální hře to vůbec není. By mě zajímalo čím to je?
    • Tak DNF je stylovka, fakt oldschool, má pořád dobrý hlášky a jsou tam cecky... sranda byla to dohrát to na hardcore (či jak se ta obtížnost jmenuje) s pistolkou *4* , po těch leteh jsem toho moc nečekal, ale jak vyšel, jel jsem do Práglu koupit origo, a za ty peníze jsem dostal přesně to, co jsem chtěl. Je sice fakt, že to mohlo dopadnout líp, ale taky to mohlo dopadnout hůř, neboť nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Moc jsem ten hate kolem nepochopil, ale kdo čekal klenot, musel být duchem mimo. Tož tak.
    • Jack1947
      Jen ten zaverecny Boss se mi moc nelibil jinak super "klasika" ze stare skoly souhlas. ( DLc si jeste musim urcite sehrat). *4*
  • Vůbec nechápu, proč tolik hážet špínu na DNF, dostali jsme starou střílečku jak má být, já si to užil.
    • Jack1947
      Co bych dal za Quake, Doom remake vse pri starym. Ach plava to predstava. *9*
      • Priznam sa neni mi uplne jasne co myslite remakom Quake a Dooma. Jednak su tu v podstate oficialne remaky od ID softu - Quake 4 (aj ked ten vychadza z Quake 2) a Doom3. Pre mna osobne to nebolo moc ono ale da sa na to pozerat aj ako na remaky. A potom iD soft alebo skor Carmack vydali zdrojaky ku Quakeovy aj Doomu takze slusne porty s roznymy vylepseniami tu su. Napriklad na Quaka su rozne hires mody s hi res texturami, tak isto vylepseny rendering s efektami. A aj Doom sa dockal slusneho poctu mod a vylepseni. Taky ZDaemon s CTFkom je fakt vyborny Doom zazitok :-)
        • Jack1947
          No, neco na ten zpusob v nove grafice, zajetych koleji a bez chybne jak ROTT... to by se mi libilo.
          Neverim tomu, nezbyva nez verit v komunitu. *4*
          • Doom pochopitelně v hires existuje. Původní levely, nová grafika, skřeti a věci ne ve spritech, ale v polygonech, hudba v mp3/ogg, ovládání dle současných standardů (rozhlížení, skákání..), hledej "Doomsday".
            Nebo druhá možnost, D1 v enginu D3, hledej soubor "classic_doom_3_1.3.1.exe"
            • Asi nejlepší mod pro Dooma 1 a 2 je Brutal Doom - s tím jsem si užil opravdu kopec srandy. Doporučuji každému fandovi původních Doomů.
            • Jack1947
              Asi se potom kouknu diky za informace. *4*
      • Občas si říkám, že by nebylo od věci zaplout víc do tajů programování, a tyto věci si dělat sám... bohužel mozková kapacita a čas jsou nedostatkové komodity *2*
  • Dobá hra škoda že mi to po dohrání prvního levelu začalo padat :o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit